Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Απρ 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΟΛΩΝΙΑΣ


HELLENIC FEDERATION OF SPORTS COACHES 
AND TRAINERS

Στιγμιότυπο από συμμετέχοντες στο 1ο Επιμορφωτικό Προπονητικό Σεμινάριο για Ομοσπονδιακούς Προπονητές της ΠΟΠΑ και της Ακαδημίας Προπονητών της Κολωνίας, που πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Στο μέσον, μεταξύ των συμμετεχόντων προπονητών, διακρίνονται ο Γεν. Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Μανώλης Κολυμπάδης, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΕ κ. Πολυξένη Αργειτάκη, ο διδάσκων κ. Mirco Theurer, ο Πρόεδρος της ΠΟΠΑ κ. Αθανάσιος Δ. Βιλλιώτης, ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΠΑ κ. Δημήτρης Στεφανίδης, ο Ταμίας της ΠΟΠΑ κ. Φίλιππος Οικονόμου και το μέλος του ΔΣ της ΠΟΠΑ κ. Κώστας Γκρέκας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων (ΠΟΠΑ), υλοποιώντας τη συμφωνία συνεργασίας που έχει υπογράψει με την κορυφαία διεθνώς, Ακαδημία Προπονητών της Κολωνίας, για την διαρκή επιμόρφωση των Ελλήνων Προπονητών όλων των αθλημάτων, πραγματοποίησε το τριήμερο 22, 23 και 24 Απριλίου 2018, τα πρώτα δύο Επιμορφωτικά Προπονητικά Σεμινάρια, με θέμα «Monitoring-ένα θεμελιώδες εργαλείο για τον έλεγχο της προπόνησης». 


Στιγμιότυπο από συμμετέχοντες, στο 1ο Επιμορφωτικό Προπονητικό Σεμινάριο της ΠΟΠΑ και της Ακαδημίας Προπονητών της Κολωνίας, που πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της ΣΕΦΑΑ Αθηνών. Το παρακολούθησαν, συνολικά, περισσότεροι από 100 Προπονητές και Φοιτητές ΣΕΦΑΑ

Το πρώτο Σεμινάριο, στις 22 Απριλίου, αφορούσε τους Προπονητές αθλητικών σωματείων όλων των αθλημάτων καθώς και φοιτητές των ΣΕΦΑΑ και Σπουδαστές των ΔΙΕΚ και ΙΙΕΚ με ειδικότητα Προπονητής Αθλημάτων, και πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της ΣΕΦΑΑ Αθηνών. Οι συμμετέχοντες υπερέβησαν τους εκατό. 
Το δεύτερο Σεμινάριο έλαβε χώρα το διήμερο 23 και 24 Απριλίου, στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ήταν ανωτέρου επιπέδου, καθώς περιελάμβανε και πρακτική εφαρμογή των όσων διδάχτηκαν οι συμμετέχοντες και αφορούσε τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές όλων των αθλημάτων. Σε αυτό συμμετείχαν τριάντα Ομοσπονδιακοί Προπονητές διαφόρων αθλημάτων. 
Οι συμμετέχοντες και των δύο Σεμιναρίων, έδωσαν συγχαρητήρια στα μέλη της ΠΟΠΑ, για την σημαντική της πρωτοβουλία προς όφελος των Ελλήνων Προπονητών, καθώς και για την υψηλού επιπέδου γνώση που έλαβαν από τα Σεμινάρια, που θα βρει πρακτική εφαρμογή στην προπονητική διαδικασία. 
Διδάσκων των Σεμιναρίων ήταν ο Ερευνητής της Ακαδημίας Προπονητών Κολωνίας κ. Mirco Theurer.
Τα Σεμινάρια τελούσαν υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία θερμότατα υποστήριξε αυτή τη πρωτοβουλία της ΠΟΠΑ, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, του Παγκοσμίου Συμβουλίου Προπονητών (ICCE), μέλη του οποίου αποτελούν η ΠΟΠΑ και η Ακαδημία Προπονητών Κολωνίας και η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών. Σημαντική ήταν η υποστήριξη των Σεμιναρίων, από την Ελληνική Ομοσπονδία Τάεκβοντο.
Τα Σεμινάρια θα συνεχιστούν για Προπονητές κάθε αθλήματος ξεχωριστά καθώς και για άλλα θέματα γενικότερου προπονητικού ενδιαφέροντος. 

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/4/18 20:15

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/4/18 20:26

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.