Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Απρ 2018

Εκδήλωση Ομίλου Φίλων του Δάσους κλιμάκιο Σαλαμίνας


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παραβρέθηκε την Κυριακή 15 Απριλίου στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο όμιλος ΔΑΚ Φίλοι του Δάσους-Κλιμάκιο Σαλαμίνας και το Σώμα Έρευνας και Διάσωσης Μεγάρων, στη μνήμη της αξέχαστης εθελόντριας Άννας Μαριδάκη.
Η εκδήλωση είχε σκοπό την εκπαίδευση-ενημέρωση εθελοντών διασωστών για τις μεθόδους ανάνηψης ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση).

Στον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ανέφερε ότι ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη είναι βασικά στοιχεία, τα οποία προάγουν την κοινωνική συνοχή ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας. Τόνισε δε ότι η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη και τους πρότεινε να μας δηλώσουν διαθεσιμότητα προκειμένου να επαναληφθεί η συγκεκριμένη δράση και σε άλλους χώρους, όπως είναι τα σχολεία, οι σύλλογοι κλπ.    

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/4/18 16:13

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/4/18 23:10

    Ρε σκουλήκι ουουουου < Η > είναι μέχρι να σε πάρουν χαμπάρι τι παρανοϊκό ανώμαλο εγκέφαλο έχεις θα σε γιουχάρουν όλοι και δεν θα ξέρεις που να πας να κρυφτείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/4/18 12:10

    Παλι καλα που υπαρχει ο Χατζηπερος γιατι αλλιως το νησι θα ειχε βουλιαξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/4/18 22:13

    Να και το γκαρσόν!είδε κάμερα πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.