Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Απρ 2018

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΠΕΤΣΩΝ


Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου με την συμμετοχή της ΕΥΔ ΕΠΕΡΑΑ, της Δ/νσης Τεχνικών Έργων των Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων και της αναδόχου εταιρείας Κ/Ξ ΑΑΓΗΣ ΑΕ-ΔΕΚΤΩΡ ΑΕ.
Αρχικά έγινε μία σύντομη αναφορά για την εξέλιξη των εργασιών του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ». 
Στα Σελήνια, το έργο έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό περίπου 85% με πορεία άμεσης ολοκλήρωσης ενώ στην περιοχή των Αμπελακίων, όπου υπάρχουν και τα περισσότερα αρχαιολογικά ευρήματα, έχουμε και τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις. 

Γι’ αυτό, αποφασίστηκε να εκτελεστούν μόνο τα τμήματα στα οποία έχουμε τα λιγότερα αρχαιολογικά ευρήματα ολοκληρώνοντας το 70% του έργου και στη συνέχεια να εξεταστεί η δυνατότητα υλοποίησης και των υπολοίπων.
Στη συνέχεια, εξετάστηκαν εκτενώς και διευκρινίστηκαν τα κρίσιμα σημεία του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΕΤΣΩΝ», το οποίο «καρκινοβατεί» λόγω διαφόρων προβλημάτων, και συναποφασίστηκε η σύνταξη πλήρους ανακεφαλαιωτικού πίνακα από τη Διευθύνουσα Υπηρεσία Τεχνικών Έργων Πειραιώς και Νήσων.
Στόχος της σύσκεψης ήταν ο καλύτερος συντονισμός των εμπλεκομένων προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί πλήρως, χωρίς αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για το πνεύμα καλής συνεργασίας.

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/4/18 17:57

    ΡΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΑ ΠΙΑ ΕΡΓΑ ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/4/18 18:01

    ΕΙΣΑΙ ΧΙΛΙΑΣΤΗΣ ??? ΝΑΙ Η ΟΧΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/4/18 18:25

    Salamis-news.Ίσως να είναι λάθος αυτό που ζήτω,απο εσάς θα κριθεί. Νομιζω και συγνώμη σας ξανα'ζητω οτι μέσω του ηλεκτρονικού σας τύπου, δώστε γραμμή σωστή, και όχι λανθασμένη,ανεξάρτητη από τα πολιτικά σας πιστεύω,για τον εκβιασμό, την πρωτο'εμφανιζομενη τρομοκρατία, τον εκφοβισμό,και για όλα τα δεινά,που πλήττουν ανεπανόρθωτα, την Ελλάδα, και την Σαλαμίνα.Έχετε το κύρος,και την αξιοπρέπεια. Επικρατεί το χαος.Ο λογος σας απέναντι στην διαφθορά και την εκμετάλλευση. Έχετε τις γνώσεις, και του λογου το αληθές,για τους μη "ακόμη προσκυνημένους, αγνούς πολίτες του Νησιού μας,για το αύριο,για το μέλλον" Και πάλι συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ/η μου φίλε/η
      Τα δικά μου πιστεύω δεν είναι να δίνω εγώ την γραμμή αλλά μέσα από τα δικά μου κείμενα που κατ επανάληψη έχω δημοσιεύσει να κεντρίσω το δικό σας ενδιαφέρον για σωστές επιλογές.
      Άλλωστε μην ξεχνάς το δικό μου τραγικό λάθος το 2014 να παρασυρθώ από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που με τόσο δόλο έβαλαν στο στόμα τους οι σημερινοί διοικούντες και να τους στηρίξω μέχρι και να τους ψηφίσω!
      Μέγα λάθος μου, για το οποίο έχω κατ επανάληψη ζητήσει συγνώμη, μόνον που τώρα πια είναι αργά, μέχρι τον Μάιο του 2019 αυτούς θα έχουμε θέλουμε δεν θέλουμε.
      Ας δούμε τουλάχιστον το μετά, για το οποίο θα επανέλθουμε πολλές, πολλές φορές μέχρι τότε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/4/18 19:32

      η τιμωρια ειναι 40 βουρδουλιες στα αγαλματα παρασκευη απογευμα απο τον δονδωρο,μονο τοτε θα σε συγχωρέσουμε (ο λαος μιλησε ετσι να γραφτει και ετσι να γινει)

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/4/18 18:54

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ; ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΒΓΑΖΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ; ΑΠΩΝ ΞΑΝΑ; Ο ΛΟΓΟΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γεγονός πως προεκλογικά υπήρξε πολιτικός πολυλογάς η κα Δήμαρχος, τότε μίλαγε πολύ για όλα, έλεγε πολλά κι έστελνε τα Δ.Τ. το ένα μετά το άλλο!!!
      Βλέπεις τότε στόχος ήταν η εξουσία με κάθε τίμημα.
      Σήμερα όλα αυτά της δημιουργούν ενοχές και τηρεί σιγή ασυρμάτου όπως λένε στον στρατό κι ίσως αυτό να είναι τελικά το σωστό!!!!
      Γιατί να σου πει όταν προεκλογικά
      • Κατηγορούσε τον Τσαβαρή για διαπλεκόμενο για την συνεργασία που είχε ο Δήμος με τον Αγγέλου
      o Σήμερα η ίδια συναντιέται κατ’ ιδίαν μ τον Αγγέλου χωρίς την παρουσία της αρμόδιας επιτροπής που κι αυτή με την σειρά της την καταργεί για να ησυχάσει !!!
      • Τι να σου πει όταν προεκλογικά φίλε/η μου ξεφώνιζε τον κ Τσαβαρή για τις απ’ ευθείας αναθέσεις έργων και σήμερα η ίδια υπερδιπλασίασε τον αριθμό που εκείνη διακίνησε???
      • Τι να σου πει φίλε μου όταν προεκλογικά με πύρινους λόγους ξεφώνιζε τον κ Τσαβαρή ότι ξεπουλά τα ασημικά του δήμου κι έρχεται η ίδια σήμερα να δώσει άνευ αντικρίσματος τα ασημικά του δήμου και δεν έχει καν την ευθιξία να ζητήσει μια δημόσια συγνώμη;
      • Τι να σου πει για το ξεφώνημα του κ Τσαβαρή για την κατάσταση του οδικού δικτύου όταν η ίδια τρία χρόνια άφησε τον τόπο έρμαιο στις λακκούβες;
      • Τι θες να σου πει ναι είμαι ανίκανη να διοικήσω; Ε αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ιαπωνία που κάποτε από ευθιξία κάνανε χαρακίρι, τώρα ούτε κι εκεί!
      Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και μην ζητάμε το άπιαστο το απίστευτο δεν μπορεί η καημενούλα, δεν το κάνει!
      Κι επειδή ξεχνά, εμείς είμαστε εδώ να της τα υπενθυμίζουμε καθημερινά και με την πρώτη ευκαιρία.
      Τέλος, τόσο μπόρεσε μέχρι εδώ ήταν… πολιτική ανάνηψη δεν υπάρχει τι να κάνουμε, ας μην παραπονιόμαστε για κάτι που στο κάτω, κάτω της γραφής είμαστε συνυπεύθυνοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/4/18 20:54

      Μπουρδεολογίας το ανάγνωσμα !

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/4/18 19:17

    ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΛΑΜΙΑ,ΑΝΩΝΥΜΕ 18:54 ΓΙΑΤΙ Ο "ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ 'ΕΡΜΑ" ΑΣ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/4/18 19:40

    Μια φορά θα το πει το άσμα ο νταμαρας.Και θα το λαληση χωρίς λάθος.Μονο μια φορά. Και θα τους δώσει ολους,χωρίς κανέναν ενδιασμο.Μακάρι να βγούμε ψεύτες,αλλά προς τα εκεί παει το θέμα.Και τοτε ο σωσων εαυτόν σωθητω.Κρίμα για την Σαλαμίνα μας,κρίμα και για εμας.Γενικώς κρίμα και άδικο,να πληρώνουμε οι Σαλαμινιωτες,τα αδικηματα, ευτυχώς λίγων ντόπιων, και κάποιων ξενοφερτων,που δήθεν ήρθαν"απ'οπου και να κρατάει η σκούφια τους"για το δικο μας καλο, και της Σαλαμίνας.Εμας μας πέρασαν υποαναπτυκτους,και βεβηλωσαν το Νησί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/4/18 20:55

    Ενα σκηνοθετημένο παραμυθάκι και 2 στρουκαστρούκες που περισέψαν από την Ανάσταση με στόχο να χτυπήσουν κάτω από τη μέση τη Δήμαρχο ωσάν να είναι αυτή υπεύθυνη που δεν μπορεί ούτε η Κυβέρνηση να τον κλείσει. Και να ΄ταν μόνο αυτό; Θέλουν και να την απαξιώσουν ονομάζοντας τον Μηνά Δήμαρχο. Αυτοί είναι οι αλήτες που μας μαζεύτηκαν εδώ. Όλη η σάρα και η μάρα. Άνθρωποι άρρωστοι και τιποτένιοι, σάπια τομάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/18 21:38

      Ναι δε λέω, έχεις απόλυτο δίκιο και μην ξεχάσεις χαμάδα της Κούλουρης να έρθεις να μας ξαναζητήσεις την ψήφο μας και τότε να δεις τι θα εισπράξεις από μας τους αλήτες τους ξένους που σας μαζευτήκαμε εδώ παλιοχαμούρα, ξέρεις εσύ συνεννοηθήκαμε.
      Γιατί μωρή τζασλή ποιός είναι δήμαρχος η φ0ουκαριάρα που για να πάει τουαλέτα ρωτάει τον Μηνά; Καλά μας τα 'λεγαν οι ντόπιοι τότε κι εμείς δεν τους πιστεύαμε καλά να πάθουμε.
      Και υπεύθυνη είναι και θα το πληρώσει αυτό πολύ ακριβά ΔΕΣΜΕΥΣΗ όπως λέει κι ο Μηνάρας

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος23/4/18 23:23

    SALAMIS-NEWS.Οι έως τώρα απαντησεις σας έχουν καλύψει πολλα αναπάντητα ερωτηματα.Μην σας διαφεύγει οτι αρκετοί απο εμας ειχαμε ενα συνεχομενο"πηγενε'ελα"Σαλαμίνα,εξωτερικό, η "βουλιαζαμε μαζί,με τις απώλειες αγαπημένων προσώπων" τα της Χώρας γνωστά.Τα της διηκουσας δημ.αρχής,αδιάφορα.Λιγα ονόματα,και το γνωστό "μαζι με δακρυ'βρε δεν βαριέσαι, εμείς πως θα σταθούμε ξανά στα πόδια μας,πρωτα για τα παιδιά,και μετα για εμας'Περασαν κάποια χρόνια, ο πόνος έμεινε χαρακια στην κομμένη στα δυο καρδιά.Συνεχεισαμε.Κοιτώντας μπροστά, αλλά να μην ξεχνάμε. Να τιμούμε, να προσευχομεθα,να έχουμε τιμή και αξία,οτι μας αφεισαν.Και φθάσαμε αισίως στο αμαρτωλο,και επικίνδυνο σήμερα. Όλοι κάνουμε λάθη.Ουδείς αναμάρτητος. Μόνον Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.Απο τα λάθη μαθαίνουμε.Σήμερα εδώ στην περιοχή που κατοικούμε,και λίγο πιο κάτω,βουβαμαρα,ΣΙΩΠΗ.Απο νέα παιδιά,και κοπέλες. Γιορτάζουν με κλειστές μπαλκονόπορτες, και ο συναγερμός,καλα κρατεί.Και ένα μεγάλο γιατί." Εμείς τι φταίμε,ναι φοβόμαστε να βγούμε αργότερα βόλτα,εσείς μας έχετε εμπιστοσύνη, εμείς στο βόλι τ'αδεσποτο όχι"άλλοι φταίνε,αν βρεθούμε στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή"Το πρωι μαλωναν κάποιοι νταηδες και μέσα στα φέρυ,και στο Πέραμα.Και πριν λίγο στα Παλούκια,και στ'Αμπελακια.Για τα γνωστά,ντροπιαστικα θέματα. Σήμερα. Του Αι Γιώργη.Συγνώμη.Ευχαριστώ. Καλό σας βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/4/18 17:13

    Σιωπή όλοι!
    ο μπαταρόλος οραματίζεται! είναι η ώρα που κατεβάζει τον άμπακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/18 16:56

      ΨΕΥΔΟΥΛΑΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΡΓΕΙΣ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος25/4/18 14:29

    Αχ κακούργα τι μας έκανες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.