Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Απρ 2018

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Το Ν.Η.Σ.Ι μας" για τα Δημοτικά Συμβούλια


Με αφορμή τον τρόπο ενημέρωσης των πολιτών της Σαλαμίνας σχετικά με τα τεκταινόμενα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Συνδυασμός μας επιθυμεί να εκφράσει τη θέση του.
Επικαλούμενοι το θεσμικό πλαίσιο και όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας (Άρθρο 17) δεσμευόμαστε 
  • τόσο για τη μαγνητοσκόπηση και προβολή των Συνεδριάσεων στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να δύναται ο καθένας να τις παρακολουθεί οποτεδήποτε επιθυμεί, 
  • όσο και για τη ζωντανή αναμετάδοσή τους, όπως συμβαίνει σε πολλούς δήμους της χώρας μας.

Σε μια εποχή αυξανόμενης παραπληροφόρησης, ας είμαστε διαφανείς και ας παρέχουμε τη δυνατότητα συμμετοχής του πολίτη στα ζητήματα του τόπου και όχι τον αποκλεισμό του.
Τίποτα βέβαια από τα παραπάνω δεν μειώνει την ανάγκη για φυσική παρουσία των πολιτών κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν αυτές, όμως, είναι ουσιαστικές και το επίπεδο τους ανταποκρίνεται στη σπουδαιότητα του θεσμικού τους ρόλου.

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/18 18:17

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/18 18:19

    Λοιπόν
    Από τότε που ανακοίνωσε ο νέος ξαφνικά τρέχουν να προλάβουν.
    Αλλά είναι αργά. 4 χρόνια κοιμόντουσαν και ''τρώγανε''.

    Δεν το λεω εγώ, στο καφενείο το άκουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/18 01:00

      Ποιός έτρεχε ρε μπούρδα; Αναμούν βλάκα, πηγαίντε να παίξετε τις κούκλες γιατί μόνο για αυτές είσαστε.

      Διαγραφή
  3. ο άπιστος Θωμάς11/4/18 18:28

    Αγαπητέ φίλε κ Παναγόπουλε!
    Δεν σου κρύβω πως η ανακοίνωση σου με συγκινεί τα μάλα, έτσι την πάτησα και με την Ρούλα που μας παραμύθιαζε τότε για τα ”καθαρά χέρια” τρομάρα της, που να ήξερα (στερνή μου γνώση να σείχα πρώτα)
    Πήγα ο βλάξ και την ψήφισα και η ”κα” ”καθαρά χέρια” έφτασε στο σημείο να ζυμώνει ακόμα και τις ΕΔΕ του Δήμου, να κάνει δε πιότερες απ ευθείας αναθέσεις από τον προκάτοχό της που γιαυτό τον κατηγορούσε!!!!
    Είναι η ίδια που υστερικά φωνασκούσε ότι ξεπουλά την ύδρευση και το έκανε τελικά η ίδια δίνοντας τα ”ασημικά” (δική της η έκφραση) του δήμου μας στην ΕΥΔΑΠ.
    Αγαπητέ φίλε κ Παναγόπουλε!
    Θα μπορούσα να σου απαριθμήσω τόσα άλλα που στην προκείμενη δεν έχουν σημασία, αξία θα έδινα στην ”κυρία τίποτα” που παριστάνει την δήμαρχο και μάλιστα ανεπιτυχώς και χωρίς αιδώ.
    Αντιλαμβάνεσαι μετά απ’ αυτό πόσο δύσκολο μου είναι να σκύψω με κατανόηση (παρά την συμπάθια μου) το κεφάλι μου με εμπιστοσύνη στα λεγόμενα σου.
    Ανεξάρτητα όμως του εμού, αν τελικά βγεις και κάνεις τα όσα ωραία μας λες τότε σε βλέπω να ξεπερνάς τον Μακρή σε θητεία στον Δήμο.
    Καλή επιτυχία έτσι κι αλλιώς, μπορεί μέχρι τον Μάιο του 2019 να πείσεις ακόμα κι εμένα τον άπιστο Θωμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/18 19:06

    Συγχαρητηρια σε εναν νεο του τοπου γι'αυτο του το εγχειρημα.
    Εισαι εν δυναμει δημαρχος.
    Αρκετα εκαναν οι γεροι και λεηλατησν τον τοπο.
    Οριζοντες για τους νεους για μια νεα προοπτικη, χωρις πουστιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/4/18 21:40

    Ευτυχώς που δεν μάς τα είπε μέρα Πάσχα !!! ξέρει το κόστος ;;; ή είναι αφορμή για καινούργια δαπάνη ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/4/18 22:14

      ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΩ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/4/18 22:58

      Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα (22:14)
      Ο εξοπλισμός υπάρχει μόνον που τον έχουν σε αχρηστία μια και τα "καθαρά χέρια" τρέμουν τον λαό και δεν θέλουν την ενημέρωση του.
      Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε γίνει μάρτυρες επεισοδίων του προεδρείου με δημοσιογράφους ή και πολίτες γιατί τραβούσαν βίντεο της συνεδρίασης.
      Βέβαια τις φοβίες της είχε και η προηγούμενη διοίκηση για να λέμε και του στραβού το δίκιο ποιος δεν θυμάται τον κ Κόγια ως πρόεδρο του ΔΣ να παρατηρεί δημοσιογράφο γιατί βιντεοσκοπούσε χωρίς άδεια του προεδρείου (κι αυτός ο κανονισμός δικό τους έργο είναι) απλά ήταν πιο ελαστικοί να το πούμε κι αυτό.
      Τούτοι πια δεν παίζονται λες και τα μυστικά είναι του σπιτιού τους μη σου πω της κρεβατοκάμαρας τους.
      Μόνον να δω τον κωλόγερο τον κομπιουτερά να μπαινοβγαίνει στο γραφείο σου κ Παναγόπουλε ως δήμαρχος πλέον, εκεί τελείωσες για όλους μας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/4/18 01:12

      Εσύ 22.14 δεν δουλεύεις εκεί γιατί αν δούλευες έπρεπε να ξέρεις ότι εξοπλισμός τέτοιος δεν υπάρχει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/4/18 10:50

      ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/4/18 12:05

      Εχει internet ο Δημος?Εχει.Αρα το 2018 ειναι ΑΣΤΕΙΟ να μιλαμε αν μπορει να το κανει και με ποιο κοστος.Ειστε αστειοι και ασχετοι κυριοι.Το κοστος ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!! Καταλαβατε?ΜΗΔΕΝ!!!Οσο και το εργο που εχετε παραξει!!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος11/4/18 22:25

    Καλησπέρα σας.
    Να είστε καλά κύριε Γιώργο μου Παναγοπουλε του Θ.
    Σας ευχαριστώ πολύ εγώ και όλοι οι κυωνες έχουμε χαρά μεγάλη που μπροστάρης είσαστε από σήμερα για να μαθαίνουμε κι εμείς οι κυωνες τι γίνεται μέσα σε αυτό το μεγάλο κτίριο που είναι αυτή η κυρία και λένε λένε λένε και έχουν την πόρτα κλειστεί.
    Καλό βράδυ
    Καλό ξημέρωμα και πολύ καλή μέρα.
    ΙΟΥΛΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/4/18 23:47

    Τέτοια να λες,και να τα πραγματοποιης Γιωργάκη,και δεν θα στα "χωσω"αλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/4/18 23:55

    Τέτοια να λες,και να τα πραγματοποιης Γιωργάκη,και δεν θα στα "χωσω"αλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/4/18 01:09

    Ασκήσεις επί χάρτου είναι το παιδάκι που όχι μόνο δεν έχει καθήσει σε έδρανο δημοτικού συμβούλου αλλά ούτε καν έχει πατήσει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ό,τι του λένε λέει. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/4/18 01:30

    Τα καθαρά χέρια ήταν, είναι και θα είναι πάντα καθαρά. Ξέρω ότι αυτό σας τρελαίνει αλλά τι να κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια. Απόδειξη; Επί θητείας Νάννου ούτε μία απόφαση δεν έχει ακυρωθεί, ούτε μία πράξη της δεν έχει κριθεί παράνομη ή παράτυπη, όλες οι αποφάσεις και οι πράξεις της είναι πέρα ως πέρα νόμιμες. Τα καθαρά χέρια είναι εκείνα που από 750.000 ευρώ που χρέωναν το Δήμο κάθε χρόνο για καύσιμα και λιπαντικά, η Νάννου αλλάζοντας τα πάντα και τους πάντες κατάφερε και τα πήγε κάτω από 300.000. Και να ΄ταν μόνο αυτό; Να, τι σημαίνει καθαρά χέρια, αλλά όταν κάποιος χάνει τη μασαμπούκα φυσικό είναι να τρελαίνεται. Δυστυχώς για σας, θα υποστείτε τη στέρηση τουλάχιστον για άλλα 2 + 4 χρόνια. Νομοτέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/18 07:33

      Πρωτοβαθμια, ΑΚΟΙΠΟΠ,απευθειας αναθεσεις,ΕΥΔΑΠ, Αγγελου, Σπανολαδο κτλ κτλ κτλ...Και εργο ΜΗΔΕΝ!!!Ασε ρε Μισελ που μας περνατε για ηλιθιους.Σπιτια σας γρηγορα με σκυμμενα κεφαλια.Αυτο σας αξιζει τιποτα αλλο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/4/18 10:12

      Ρε αλήτη Μηνά γιατί δε βάζεις φυλακή το Τσαβαρή αφού λες ότι έφαγε με δέκα μασέλες;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/4/18 18:29

      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΤΙ ανθοπακια ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΙΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος12/4/18 12:18

    0733, ΑΥΤΌ ΤΟ ΄ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ΄ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/4/18 12:31

    ΑΜΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΥΠΟΨΙΦΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/4/18 17:55

    ΕΠΗΔΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΞΟΔΕΥΑΙ 750,000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΥΣΤΕΨΟΥΜΕ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΞΩ ΟΤΙ ΤΑ 750,000 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 21 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 130,000 ΥΠΟΛΙΠΟ ΑΠΟ ΤΑ 750,000 ΔΙΛΑΔΗ 620,000 ΓΙΑ 21 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΚΟΙΚΟΠ ΜΟΥΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/4/18 18:09

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΥΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΟΙΚΟΠ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΙΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΗ Ε ΤΟΥΣ ΕΔΟΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΑΚΙ ΟΧΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΛΟΓΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/4/18 22:21

    Το ότι από 750.000 ευρώ κατά μέσο όρο κάθε χρόνο που χρέωναν οι προηγούμενοι, η Νάννου το πήγε στα 300.000 το είπε η ίδια πολλές φορές μέσω τηλεόρασης στο attica tv. Αν είναι κάποιος μάγκας από τους προηγούμενους να της κάνει μήνυση για συκοφαντία και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αυτή είναι η απάντηση σε όσους λένε μπούρδες. Εδώ σε θέλω μάστορα !!
    Άντε για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/4/18 03:35

    Μαγνητοσκόπηση ζητάς Γιωργάκη με διαφάνεια, στις συνεδριασεις του Δημ.Συμβουλιου.Μαγνητοσκόπηση έκανε και η φουκαριαρα στον εαυτό της,στο Περανι στην θάλασσα. Λάλησε το fb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/18 03:59

      (Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλάσσιες σου οι χάντρες στα χέρια εφερανε πολλους λεβέντες άντρες) Φεράν κακό και ταραχη'στου Περανι της μάντρες'Τρελλαναν τα Σελήνια μας'και εκαψες τις χαντρες'Μα θα βρεθεί ο άνθρωπος,και θα κλαίει η καρδιά σου η δόλια,στου Τσάμη τα περίχωρα,έως και τ'Αλωνια"""Πάψε τα παιχνίδια σου,και μην μας τυραννίας"""

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/18 04:55

      """ ΥΓ.Λαθακι-παψε τα παιχνίδια σου,και μην μας τυραννας"""

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος13/4/18 05:02

    ΥΓ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥΣ,Κ.ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.Δ.ΧΟΡΝ. ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΟ,ΕΡΜΗΝΕΙΑ,ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΑΣΜΑΤΟΣ(Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΦΤΑΙΕ).ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Ο Μ.ΠΛΕΣΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/4/18 00:55

    """ Θα μεταλαβω με νερό θαλασσινό στάλα τη στάλα συναγμενο απ'το κορμί σου, σε τάσι αρχαίο μπακιρένιο αλγερινό, που κοινωνουσαν πειρατές πριν πολεμήσουν'Σκουρια πυροχρωμη στις μονές του Σινα,οι καβες της Γερακινής και το Στρατόνι.Το επίχρισμα. Η αγια σκουριά που μας γεννα.Μας τρέφει τρέφεται απο εμας,και μας σκοτώνει.Πουθ'ερχεσαι?Απ'την Βαβυλώνα. Που πας?Στο μάτι του κυκλώνα. Ποιάν αγαπάς? Κάποια τσιγγάνα. Πως την λένε? ΦΑΤΑ ΜΟΡΓΚΑΝΑ"""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/4/18 01:00

    ΥΓ."""στις μινες του Σινα"""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/4/18 05:06

    00.55 είσαι πολύ νούμερο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/4/18 05:19

    Και σε άλλο σχόλιο εκανα λαθακι.Την λεξη 'φταίει'που ήταν το παραποιημενο διαχρονικό τραγούδι, για την φουκαριαρα.Μια χαρά είμαι, γιατί εκανα λαθάκια δεν ξέρω.Όλη αυτήν την εβδομάδα λάθη παντού.Έως και στον Κύριο του SALAMIS-NEWS που δεν τον ξέρω τον ανθρωπο,αλλά τον εκτιμώ,για τον χαρακτήρα του,αυτό φαίνεται στην γραφή του,τον εκανα ανω'κατω,τι του έγραψα τι?οτι μου 'πεταει'τα σχόλια και ήταν λάθη μου.Του ζήτω δημόσια συγνώμη. "Ίσως η αιτία για τα λάθη μου να είναι ο ανώνυμος ζαλισμενος,που δεν με έχει ξανα'βριση" τι να πω?Απλα και απο καρδιάς και πάλι ΣΥΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/4/18 06:19

    ΑΝΩΝΥΜΕ 05:06.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ. ΟΧΙ 'ΝΟΥΜΕΡΟ'ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ"ΛΟΛΑ "ΤΟΥ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ,Η ΤΟΝ Π@@@Ο ΤΟΥ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ, ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ?ΣΥΝΕΛΘΕ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΥΤΑ. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.