Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Σεπ 2018

Δήλωση του Γιάννη Δούκα μέλους της Π.Γ. της ΛΑ.Ε. "Ο προϋπολογισμός τη Δευτέρα 1/10/19 θα περιέχει περικοπές στις συντάξεις;"


Ο προϋπολογισμός τη Δευτέρα 1/10/19 θα περιέχει περικοπές στις συντάξεις;
Την ερχόμενη Δευτέρα 1/10/2019 κατατίθεται το προσχέδιο του Γενικού
Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2019. Στο προσχέδιο αυτό η κυβέρνηση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρέπει να απαντήσει στο τι θα γίνει με τις συντάξεις δηλαδή αν θα γίνουν οι περικοπές ή όχι.
Στο προσχέδιο δεν χωράνε μεσοβέζικες απαντήσεις.

Η εγκύκλιος Χουλιαράκη προς τα ασφαλιστικά ταμεία το καλοκαίρι ζητούσε να καταρτιστούν οι προϋπολογισμοί τους με βάση και τις περικοπές. Η κυβέρνηση, αφού υποτίθεται ότι ζητάει τη μη εφαρμογή οφείλει στο  προσχέδιο του Γενικού Κρατικού Προϋπολογισμού να προδιαγράψει ότι δεν θα γίνουν οι περικοπές.
Άλλωστε αυτό το προσχέδιο θα κληθούν να εγκρίνουν ή  όχι οι δανειστές. Δεν γίνεται στο προσχέδιο να περιέχονται οι μειώσεις  και να συνεχίζουν το παραμύθι περί διαπραγμάτευσης.
Γραφείο Τύπου
25/9/2018

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/9/18 15:12

    Ο απόφοιτος Δημοτικού και δυο τάξεις Γυμνασιου Καπετανάκης όπου σταθεί και όπου βρεθεί κοκορευεται ότι θα ειναι υποψήφιος με την ΝΔ
    Πόσο λίγο τον ξέρει τον Μητσοτακη

    Καπετανάκη Η Μπακογιαννη έψαχνε για υποψήφιους με την Δημοκρατική Συμμαχία και εσενα σε πέταξε απ έξω όταν είδε το βιογραφικό σου σκέψου οτι ο Κυριάκος ούτε καν σε ξέρει στα χαρτιά
    ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/18 15:47

      Τελικά σου έχει γίνει εφιάλτης ψυχοπαθή, θα πρέπει να σε ευχαριστήσει για την διαφήμιση που του κάνεις, τώρα αν θα είναι υποψήφιος την κατάλληλη ώρα θα μάθεις και φοβάμαι ότι θα πάθεις εγκεφαλικό γι'αυτό να παίρνεις τα χάπια σου μπας και αντέξεις.... ΥΠΟΜΟΝΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/9/18 16:00

      Αγραμματος αμορφωτος και έχει ελπίδα να γίνει βουλευτής χαχαχα
      Που νομίζει ότι είναι στο σύλλογο Κρητών που και από κει τελευταία φορά δεν βγήκε και έφαγε και ξύλο από γυναικα πρόεδρο
      Καπετανάκη θυμάσαι που είχες πάει στο τμήμα μετά το ξύλο και έλεγες στους αστυνομικούς με έδειρε γυναικα;Πόσο είχαν γελάσει μαζί σου δεν το ξεχνανε
      Όπου πας είσαι ο περιγελος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/9/18 18:17

      Ανώνυμος26/9/18 18:14
      ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ;;;;;;
      ΡΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ....
      ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ...
      ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
      ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
      ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΦΥΓΟΜΕΤΡΗΣΗΣ
      ΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ;;;;;;;;
      ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
      ΜΑΚΡΑΝ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/9/18 15:49

    ΚΕΡΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Anna Kapetanakh28/9/18 12:59

      Kerata? Apo pou mexri pou? Gia peite mou na kserw kai egw.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/9/18 15:55

    ΡΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
    ΡΕ ΜΑΚΡΑΝ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ;;;;;;;
    ΡΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/9/18 16:06

    Καπετανάκη όταν είχες πάει με το βιογραφικό στο χέρι στο Ποτάμι του Θοδωρακη για υποψηφιος βουλευτης θυμάσαι μόλις το διάβασαν πως σε πέταξαν εξω;
    Ο πισίνος σου ακόμα πρέπει να ποναει
    Πώς καμαρώνεις κακομοίρη με τέτοιες γνώσεις που έχεις απόφοιτος Δημοτικού και μια ίσως δυο τάξεις γυμνασιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/9/18 16:09

    ΓΡΗΓΟΡΗ μην ακούς κανέναν λίγοι μπορούν να καταλάβουν το βάρη βιογραφικό που κουβαλάς του
    ΚΕΡΑΤΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΠΑΝΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/18 16:53

      Είσαι μεγάλος αλήτης και σύντομα θα μετανιώσεις αλήτη, Μαστροκολια να χαίρεσαι τον συνεργάτη σου αυτό είναι το επίπεδο σας , αυτή θέλουν να ξαναμπούν στην δημαρχία αλήτες ρουφιάνοι και τα τελευταία κατακάθια να τους ψηφίσετε ξανά αυτοί μας αξίζουν.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/9/18 16:40

    Μέχρι και στις ΗΠΑ φαίνεται πως κυνηγά τους Τσίπρα-Κοτζιά η οργή των Ελλήνων για τη συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας.

    Εν κρυπτώ οι επαφές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, λόγω σφοδρών αντιδράσεων ομογενειακών φορέων για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία χαρίζονται στα Σκόπια, ονομασία, εθνότητα και γλώσσα.

    Όπως έκανε γνωστό ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ενωσης ΗΠΑ, και δημοσιογράφος του ομογενειακού ραδιοφωνικού σταθμού Hellas FM, κ.Δημήτρης Φιλιππίδης, το ελληνικό Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης, επέλεξε την αίθουσα “Diplomat Ballroom” του ξενοδοχείου Plaza, προκειμένου να δεξιωθεί τον Έλληνα πρωθυπουργό σήμερα το βράδυ -ώρα Ελλάδας- προκειμένου ν’ αποφύγει προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας ομογενών, για το θέμα των Σκοπίων.

    Κάθε Σεπτέμβριο το ελληνικό Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης, και με αφορμή την παρουσία της ελληνικής αντιπροσωπείας για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, παραθέτει στους χώρους του δεξίωση. Ωστόσο φέτος – και τελευταία στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες- επιλέχθηκε ως “ασφαλέστερος” χώρος, η πολυτελής σάλα του ξενοδοχείου “Plaza”, το οποίο δύσκολα μπορούν να προσεγγίσουν οι ομογενείς, αφού βρίσκεται μέσα στο “δακτύλιο προστασίας“ της αμερικανικής αστυνομίας γύρω από το κεντρικό κτίριο του ΟΗΕ.

    “Οι δημοκράτες Τσίπρας και Κοτζιάς από τον φόνο αντιδράσεων, καθώς η ομογένεια βράζει, επέβαλλαν στο Γενικό Προξενείο αλλαγή της τοποθεσίας της κλειστής δεξίωσης, με προεδρο-παράγοντες” σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ.Φιλιππίδης, ο οποίος έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να παραστεί στη δεξίωση, αν και προσεκλήθη ως πρόεδρος μίας εκ των μεγαλυτέρων ομογενειακών οργανώσεων στις ΗΠΑ.

    “Αρνούμαι να παραβρεθώ στη Δεξίωση για τον Τσίπρα. Αρνούμαι να παρακαθήσω σε γεύμα με τον άνθρωπο που κάνει αγώνα να ξεγράψει την ιστορία! Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα με τους αληθινούς Έλληνες να προστατεύσουμε την ιστορία μας! Για τους νεκρούς αγωνιστές μας, για τις αυριανές γενιές!” σχολίασε ο ίδιος, ζητώντας και από άλλους εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων, να μην αποδεχτούν την πρόσκληση.

    “Αρνούμαι να παραβρεθώ σε μία παρωδία με Πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ που κρύβονται από τον λαό! Η θέση μου και των συναγωνιστών μου στην Παμμακεδονική, με όλο το Ύπατο Συμβούλιο είναι στον αγώνα και στους δρόμους! Όχι στα σαλόνια και στο Χίλτον! Καλώ και τους άλλους ομογενείς παράγοντες που προσκλήθηκαν να αρνηθούν να παραβρεθούν από σεβασμό”.

    Να σημειωθεί πως με τελευταία ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Παμμακεδονικής Ένωσης. ΧΑΡΑΚΤΉ ΗΠΑΑΜ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΗΠΑ με μία ιστορική ομόφωνη απόφαση χαρακτήρισε “ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ” τον πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτρικών κ.Ν΄κο Κοτζιά στις ΗΠΑ, λόγω της στάσης τους στο ονοματολογικό των Σκοπίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/9/18 16:44

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/9/18 16:49

    Σφοδρή επίθεση Μίκη Θεοδωράκη σε Α.Τσίπρα: «Ώστε και Μανιαδάκης κ. Πρωθυπουργέ»;
    Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μέσω της ιστοσελίδας του ο Μίκης Θεοδωράκης, με αφορμή την ποινική δίωξη κατά του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

    «Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν αρχηγός κόμματος, καλείται στην Ασφάλεια όπως γινόταν με τους αριστερούς και δημοκράτες για εκφοβισμό, στις σκοτεινές μέρες της μετεμφυλιακής Ελλάδας.

    Ώστε και Μανιαδάκης κύριε Πρωθυπουργέ;», έγραψε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε:

    «Η ταχύτητά σας προς τα πίσω είναι άξια θαυμασμού. Να αναμένω κι εγώ την δική μου κλήση «δι’ υπόθεσίν μου» (και στο βάθος Μακρόνησος);

    Προτρέχω…

    Κάτω τα χέρια από τον Λαφαζάνη (και κάθε Λαφαζάνη)!

    Αυτό έχω να σας πω».

    Αθήνα, 26.9.2018

    Μίκης Θεοδωράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/9/18 18:40

      Αμερικανόδουλος μέχρι το κόκαλο, αριστερόστροφος φασίστας σταλινικού τύπου. Ο σύγχρονος Τσολάκογλου.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος26/9/18 16:55

    «Χαστούκι» στους «αντιρατσιστές» από τον γιο του... αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα!
    Ορισμένες φορές φαίνεται ότι η ζωή έχει όρεξη για «τρελά παιχνίδια». Σε ποιον ανήκει, άραγε, η παρακάτω διαδικτυακή ανάρτηση;

    «Βρέθηκα πρόσφατα σε μια γειτονιά από τα “γκέτο” της Αθήνας, και έχω να πω ότι είναι αλήθεια, πως δεν υπάρχουνε καθόλου Έλληνες. Το παρατήρησα πριν λίγες μέρες συμπτωματικά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Πριν πείτε οτιδήποτε, θέλω να επισημάνω το εξής: Δεν είδα καθόλου Έλληνες. Όχι μόνο με την έννοια του “φασίστα”. Δεν είδα ούτε δικούς μας, “κατά λάθος Έλληνες”, όπως αυτοαποκαλούνται. Και τώρα βλέπω έχετε την απαίτηση, ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται, αν έχει μετανάστες γείτονες. Και σε περίπτωση που το κάνει τον λένε φασίστα. Πόσοι από εσάς όμως μένετε σε γειτονιές με μετανάστες;».

    Όσοι θεωρήσουν ότι πρόκειται για κάποιον «φασίστα», «ρατσιστή», «ξενοφοβικό», «μισαλλόδοξο», «μνησίκακο», «Χρυσαυγίτη» και οτιδήποτε άλλο «παίζει» η χιλιομασημένη «κασέτα» των κάθε λογής «δικαιωματάκηδων», πλανώνται πλάνην οικτράν. Τα παραπάνω λόγια-διαπίστωση ανήκουν στον γιο του αρχιδολοφόνου της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορα, ο οποίος μετέφερε στο διαδίκτυο μια εμπειρία του από βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

    Και άντε τώρα το ζεύγος Ψαρρά, ο Γιαννάκης («εεεε…») Μπασκάκης και οποιοσδήποτε άλλος «επαγγελματίας» του «αντιφασισμού» να χρησιμοποιήσει κάποιον από τους προαναφερόμενους χαρακτηρισμούς για τον γιο του Κουφοντίνα, ο οποίος προξένησε ευχάριστη έκπληξη σε κάθε λογικό άνθρωπο (και δυσφορία στους «αντιρατσιστές») λέγοντας τα αυτονόητα. Και βεβαίως, εκείνο που «πόνεσε» αυτούς που έσπευσαν να διαφωνήσουν μαζί του ήταν το… επικό τελείωμά του: «Πόσοι από εσάς όμως μένετε σε γειτονιές με μετανάστες;». Έλα ντε, αυτό αναρωτιόμαστε και εμείς.
    Είναι πολύ εύκολο να πουλάς «ανθρωπισμό», «αλληλεγγύη» και «αντιρατσισμό», μένοντας σε ακτίνα δεκάδων χιλιομέτρων απ’ αυτούς που αποκαλείς με άνεση και ασφάλεια «ταξικά αδέλφια» και να κουνάς το δάκτυλο σε όσους Έλληνες θέλουν να αντιδράσουν νόμιμα στην γκετοποίηση των περιοχών που διαμένουν.

    Και προχωρούμε τον συλλογισμό-απορία του υιού Κουφοντίνα, αναρωτώμενοι: Πόσοι από εσάς, «δικαιωματάκηδες», στέλνετε τα παιδιά σας στα ίδια σχολεία με «πρόσφυγες»; Πόσοι από εσάς τρώτε και πίνετε παρέα με «πρόσφυγες»; Πόσοι από εσάς παίρνετε μισθούς ίσους με αυτούς των «προσφύγων» ή των μεροκαματιάρηδων Ελλήνων που ζουν στο κέντρο της Αθήνας;

    Η απάντηση είναι (κι αυτή) αυτονόητη, δείχνοντας ότι ο «αντιρατσισμός» είναι η μάσκα που κρύβει τα πρόσωπα της υποκρισίας και του ανθελληνισμού.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/9/18 18:10

    ΤΣΑΒΕΣ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/9/18 18:16

    Ανώνυμος26/9/18 18:14
    ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ;;;;;;
    ΡΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ....
    ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ...
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΦΥΓΟΜΕΤΡΗΣΗΣ
    ΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ;;;;;;;;
    ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
    ΜΑΚΡΑΝ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/9/18 23:50

    Από τι διαβάζω πολύ κράξιμο τρώει ο Καπετανάκης , μα τόσο πολύ τών φοβάστε πού πρώτα βρίζετε τα παιδιά τού και μετά σειρά έχει η γυναίκα του, . Αυτό πού μου κάνει εντύπωση είναι γιατί όμως δεν βάζετε το ονοματάκι σας αφού κάνετε τέτοιες κατηγορίες? Που το θάρρος? Τα αρχιδια τα έχετε μόνο για να τα κουνάτε δεν εξηγείται αλλιώς να κρύβεστε πίσω από μία οθόνη και νά γράφεται μπούρδες. Πρόσεχε μο μανάρι μήν πιαστεί ο κωλος σού από το πολύ γράψιμο ι από το πολύ ξέρεις εσύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/18 00:34

      τα αρχιδια ΑΡΧΙΔΙ εσυ που λες οτι τα εχω μονο για να τα κουναω κοιτα τον ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ με το μουστακι που εχεις και σου κουναει την αχλαδια και μετα πες για μενα ....ΣΥΓΝΩΜΗ SALAMIS NEWS και λοιποι αναγνωστες αλλα προκληθηκα απο τον 23΄50 και δεν μπορω να το αφησω να πεσει ετσι κατω .............ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος27/9/18 00:53

    είναι φανερό ο φόβος και ο τρόμος που έχετε μόνο στο άκουσμα του ονόματος του, ο καπετανάκης έτσι για να μην ξεχνάμε είναι Μέλος της Ν.Δ από το 1974 μέλος γραμματειών τομέων Yπουργείου Άμυνας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολίτικης και Εσωτερικών. ο καπετανάκης Ανέλαβε τον Σύλλογο Κρητών διαλυμένο και τον έφτασε στην κορυφή αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο καπετανάκης εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος και αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος οικονομικών σε περίοδο κρίσης και μειώνει το χρέος που παρέλαβε και τα έβγαλε πέρα δουλεύοντας σκληρά μέχρι το τέλος ενώ κάποιοι το έβαλαν στα πόδια και άφησαν στο έλεος το Νησί Ο καπετανάκης ξανά εκλέγεται και αυξάνει του ψήφους, που με τα λεγόμενα σας που διαβάζουμε πάρα πάνω θα έπρεπε να πατώσει. Ο καπετανάκης ανατρέπει το καθεστώς της Ν.Δ Σαλαμίνας του επικίνδυνους που έφτασαν την Παράταξη στο πάτο και εκλέγεται στο Δ.Σ με άξια πρόεδρο και άξιους συμβούλους για το καλό της παράταξης.. Είναι πάρα πολλά ακόμα, αλλά Αυτη είναι η πραγματικότητα είτε το θέλουμε είτε όχι και αυτό το βιογραφικό φοβάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.