Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Σεπ 2018

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΗΣΩΝ 50Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΣΝΔ


Με πολύ συγκίνηση και φορτωμένοι αναμνήσεις, γιόρτασαν οι Ναυτικοί Δόκιμοι του ’68 τα 50 χρόνια από την είσοδο τους στη ΣΝΔ. Συγκεντρώθηκαν στο παρεκκλήσι του Αγ. Νικολάου, μαζί με τους τότε επιτηρητές τους, όπου τέλεσαν τρισάγιο στην μνήμη των συμμαθητών τους που έχουν φύγει από την ζωή, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Προδρόμου του Π.Ν.. Τους υποδέχτηκε ο υποδιοικητής της Σχολής Πλοίαρχος Φώτιος Μπότσας Π.Ν., τους ενημέρωσε στον μεσόδρομο του Βασσανείου Μεγάρου και περιηγήθηκαν στους χώρους όπου φοίτησαν. 

Στη συνέχεια, παρατέθηκε μικρή δεξίωση στις εγκαταστάσεις του ΝΟΕ όπου ανταλλάγησαν δώρα και αναμνήσεις.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος ευχαρίστησε τον Α/ΓΕΝ και τον Διοικητή της ΣΝΔ για την υποδοχή, την ενημέρωση και τη φιλοξενία.
Η τάξη του ’68 έχει να επιδείξει πολύ άξια στελέχη όπως Αρχηγό Ναυτικού, Στόλου, Γενικό Επιθεωρητή Ναυτικού, αλλά και το νυν Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Π. Χατζηπέρο, ο οποίος μαζί με τους άλλους τρεις σημαιοφόρους Κ. Γκόρτζης, Κ. Ματαράγκας και Γ. Στράτος συμμετείχαν και στην ανταρσία του Α/Τ Βέλος το ’73.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/9/18 14:46

    Πανηγυρισμοί Ζάεφ: Πετύχαμε τους στόχους των σλάβων συμμάχων του ΚΚ€ στον Συμμοριτοπόλεμο!
    Προεκλογική εκστρατεία έχει ο Ζάεφ ενόψει του δημοψηφίσματος και λέει μεγάλες αλήθειες, που καίνε το ελλαδίτικο πολιτικό κατεστημένο απ’ άκρου σ’ άκρου.

    Στην τελευταία του ομιλία στην Γευγελή, σημείωσε ότι «Φτάσαμε σε μια συμφωνία αλλά ξέραμε τι έπρεπε να διαφυλάξουμε, τη γλώσσα και την ταυτότητα. Και η Ελλάδα τα αναγνώρισε αυτά», σπεύδοντας να συμπληρώσει ότι «Είμαστε «Μακεδονές» με «μακεδονική» γλώσσα. Η «μακεδονική» γλώσσα είναι πλούσια σε διαλέκτους».

    «Έχουμε ένα κράτος που αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο στο οποίο ομιλείται η «μακεδονική» γλώσσα που αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο. Πετύχαμε τους στόχους των πατέρων και των παππούδων μας», είπε τελειώνοντας την αναφορά του στην προδοσία των Πρεσπών.

    Όμως, αλήθεια, ποιοί είναι οι πατεράδες και οι παππούδες των σημερινών σκοπιανών; Μήπως είναι οι κατσαπλιάδες του ΣΝΟΦ, που πολέμησαν στον Συμμοριτοπόλεμο στο πλευρό του ΚΚ€, σε σημείο που η 5η Ολομέλεια του ΚΚ€ σημείωνε:

    «Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει. Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των.»




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/9/18 15:41

    Γ.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΟΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018 ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΙ
    ΠΑΣΟΚ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    .Β.ΛΕΒΕΝΤΗ
    Π.ΚΑΜΜΕΝΟ
    ΠΟΤΑΜΙ
    ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/9/18 15:55

    Σιγά μην και δεν έκαναν
    δεξίωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/9/18 19:34

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.