Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Σεπ 2018

ΤΟ BOLLYWOOD ΣΥΝΑΝΤΑ…ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!


Ο γνωστός Ινδός παραγωγός Ravinder Jeet Dariya συνοδευόμενος από την δημοσιογράφο και διακεκριμένη επιστήμονα, Γενική Γραμματέα των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca κ. Βίκυ Μπαφατάκη και την συνεργάτιδά του κ. Βίκυ Μερκάτη επισκέφτηκαν χτες στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο ώστε να του εκφράσουν την πρόθεσή και την μεγάλη επιθυμία τους να γυρίσουν ταινίες και βιντεοκλίπ στα νησιά της Π.Ε. Νήσων και την Τροιζηνία! Ο κ. Dariya έχει ένα πλούσιο βιογραφικό σε ταινίες και βιντεοκλίπ, με μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.

Ο κ. Χατζηπέρος καλωσόρισε την ιδέα που θα προβάλλει τα νησιά μας και την Τροιζηνία σ’ ένα ευρύτερο πολυπληθές κοινό…μεγαλύτερο του 1 δισ. ανθρώπων! Επεσήμανε ότι όλα τα νησιά μας και η Τροιζηνία πέραν του μεγίστου φυσικού κάλλους παρουσιάζουν τεράστια πολιτιστική κληρονομιά και μοναδική φιλοξενία.
Τέλος, ο κ. Dariya ευχαρίστησε τον κ. Χατζηπέρο δηλώνοντάς του την αγάπη του για την Ελλάδα, της οποίας τα πολιτιστικά στοιχεία παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες με τα αντίστοιχα της Ινδίας, καθώς και τα δύο κράτη αποτελούν συνέχεια πανάρχαιων πολιτισμών.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/9/18 20:07

    Ποιος ειναι στη φωτο ο αντιπεριφερειαρχης και ποιος ο παραγωγος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/18 16:42

    Σήμερα ξεκινάνε Bollywood γυρίσματα στο Βουρκαρι. Είδα συνεργεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/9/18 17:18

    Νέα πρόκληση από Ζάεφ: «Η "Μακεδονία" είναι εδώ - Διασφαλίζουμε αιώνια αναγνώριση ταυτότητας και γλώσσας»
    Λίγα 24ωρα πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στα Σκόπια, ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ σε ομιλία του στο Κρούσεβο τόνισε για μία ακόμη φορά ότι η Συμφωνία των Πρεσπών έχει δύσκολα σημεία και οδυνηρές παραχωρήσεις αλλά διασφαλίζει αιώνια αναγνώριση της ''μακεδονικής'' ταυτότητας και γλώσσας.

    "Η “Μακεδονία” είναι εδώ, εδώ είναι τα παιδιά μας, οι γενιές που έρχονται μετά από μας. Εδώ είναι το μέλλον της χώρας μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να απομακρύνουμε όλες μας τις προκαταλήψεις" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζόραν Ζάεφ.

    Απευθυνόμενος στους πολίτες της χώρας του, ο κ. Ζάεφ τόνισε ότι η συμφωνία περιλαμβάνει όλα όσα θα ήθελαν οι πρόγονοί τους.

    "Δεν είναι εύκολο γιατί θα πρέπει να προσθέσουμε έναν γεωγραφικό προσδιορισμό στο όνομα της χώρας, αλλά σε αντάλλαγμα διασφαλίζουμε μια αιώνια αναγνώριση της ταυτότητας και της γλώσσας μας. Είμαι σίγουρος ότι αυτό που πετύχαμε με την επίτευξη της συμφωνίας με την Ελλάδα είναι η πραγματοποίηση όλων όσων ήθελαν οι πρόγονοί μας", επισήμανε ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ και συνέχισε:

    «Είναι καθήκον μας να πάμε και να πούμε “ΝΑΙ” στην Ευρωπαϊκή “Μακεδονία”». Κάθε ψήφος υπέρ του “ΝΑΙ” είναι μια φωνή για το μέλλον των παιδιών μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/9/18 17:02

    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΕΙΑ ΚΙΚΗ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ
    ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12μμ ΣΤΟΝ Ι.Ν ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΕΙΕ ΝΙΚΟ ΘΕΙΕ ΜΙΜΗ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙ ΑΠ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ
    ΦΙΛΙΤΣΑ
    ΜΑΡΙΑ
    ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΓΕΩΡΓΑΛΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.