Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Σεπ 2018

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ULV ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ Η εφαρμογή αφορά τις περιοχές Ξένο, Μπλε Λιμάνι, Αιάντειο και Ηλιακτή του Δήμου Σαλαμίνας


Μετά από τις εφαρμογές της ULV στις περιοχές των Άνω Βασιλικών και του Αγίου Γεωργίου του Δήμου Σαλαμίνας, Μεγαλοχωρίου του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας της ζητά την επέκταση των ULV εφαρμογών από εδάφους για την πρόληψη της περαιτέρω τοπικής διασποράς του ιού του Δυτικού Νείλου σε περιοχές που παρουσιάζεται έξαρση του φαινομένου.
Η εφαρμογή αφορά τις περιοχές Ξένο, Μπλε Λιμάνι, Αιάντειο και Ηλιακτή του Δήμου Σαλαμίνας

και στην περιοχή Μεγάλο Ποτάμι του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.
Η ανάδοχος εταιρεία θα προβεί  σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ορθή και ασφαλή εκτέλεση των ανωτέρω ψεκασμών, σε συνεργασία με τους οικείους δήμους και τοπικούς φορείς.

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/9/18 07:28

    Καλημέρα Σαλαμίνα,
    Χθές ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κατάθεσης των στοιχείων, στα αρμόδια θεσμικά όργανα (τρίτο κατά σειρά) της μεγαλύτερης ξεφτίλας που γνώρισε ποτέ ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο νησί μας.
    Τα πάντα πλέον έχουν πάρει τον δρόμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/18 10:36

      46Μηνες φυλακή!!!Ρε ψευτη καταλαβαινεις οτι εισαι ο μοναδικος Δήμαρχος που εχει φαει 46 μηνες φυλακη? Και μιλας? Δεν ντρεπεσαι καθολου? Και κοιτά...ερχονται και αλλα ...ππλλα περισσοτερα χρονια!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/9/18 10:52

      Ο Τσάβες δεν έχει ούτε μία ημέρα τελεσίδικης ποινής.
      Όσο για το Νταντί και τη μάμα .... έρχονται ράφλα της φυλακής τα σίδερα...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/9/18 11:23

      Σε βλεπω να μενεις στη φυλακη για πολλα πολλα χρονια...εκτος εαν πεις οτι εχεις ζαχαρο και ζητησεις να βγεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/9/18 12:23

      Και λοιπόν; Όταν θα εκδικαστεί η έφεση του θα καταστεί τελεσίδικη, έχεις αμφιβολία γι΄αυτό; Φίλε μου, όταν υπάρχει Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών κανείς δεν γλυτώνει, και ξέρεις γιατί; Ένα παραπεμπτικό Βούλευμα δεν βγαίνει στο πόδι, πρέπει να είναι πλήρως αποδεδειγμένο το έγκλημα. Για να εκδοθεί βούλευμα σημαίνει ότι η υπόθεση έχει εξιχνιαστεί μέχρι και την τελευταία της λεπτομέρεια και έχει κριθεί ένοχος από όλη την ανώτατη ιεραρχία του Δικαστηρίου δηλ. από Εφέτη Ανακριτή, Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Εισαγγελέα Εφετών και από τους 3 αρχαιότερους Εφέτες Δικαστές του Δικαστηρίου. Βλέπε την περίπτωση του Flamingo που πήγε με βούλευμα όπου με συνοπτικές διαδικασίες και μέσα σε 2 μόνο ώρες η δίκη είχε τελειώσει με ποινή 2 χρόνια φυλάκιση για απιστία και 1 χρόνο στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Πιστεύει άραγε κανείς ότι στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο υπάρχει περίπτωση να αθωωθεί; Άρα, τι κομπασμός είναι αυτός ότι μέχρι τώρα δεν έχει τελεσίδικη ποινή; Είναι σαν να λες ότι το τρένο που έχει ξεκινήσει για την Κατερίνη δεν έχει φθάσει ακόμα γιατί θέλει άλλη 1 ώρα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/9/18 13:29

      Ρε 12:23, γιατί μανάρι μου βιάζεσαι;
      Γιατί θες από τώρα να γλυτώσεις από τον Τσάβες;
      Πρώτα πρώτα παραδέχεσαι ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του αλητοπατέρα σου και κλεφτοταμτάκου που θέλατε να του δημιουργήσετε νομικό πρόβλημα.
      Τώρα το μόνο που σας έχει μείνει είναι να παρακαλάτε μια ποινή με αναστολή να μην πέσει στο Εφετείο.Όμωςκιαυτή την πίπα θα την πιείτε σίγουρα.Πάμε όμως ρε καραφλό λαμόγιο στο βιντεάκι που παίζει στο διαδίκτυο.
      Άκου παλιομπαγλαμά μια και έξω.
      Το υλικό ενυπόγραφα και διά ζώσης πήγε στη δικαιοσύνη και στη δημόσια διοίκηση.Το που θα καταλήξετε ρώτα τους δικηγόρους σας.
      Καλό κουράγιο καράφλα.....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/9/18 07:50

    ΡΕ ΡΑΦΛΑ ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΡΑΦΛΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/9/18 08:02

    Μωη πο πο
    Ποποοοοοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/9/18 10:18

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΟΘΩΝΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΙΠΕΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ. Όσον αφορά τις παραλίες που έχουν τοποθετήσει αυτοκίνητα και έχουν μετατρέψει τα οχήματά τους οι ΡΟΜΑ που χρησιμοποιούνται ως χώρος ανάπαυσης, ξεκουρασης κ κατανάλωσης φαγητού π.χ. ΙΧΦ το άθρο 7 παρ.18 Ν.4276/2014 για το υπαίθριο κάμπινγκ.ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΑ Ωστόσο εφαρμογή του ανωτέρω Νόμου έχουν και τα όργανα του Λιμενικού Σώματος. Είναι όντως πλημμέλημα και επισύρει κάι Διοικητικό πρόστιμο που δύναται να επιβληθεί είτε απο Αστυνομικό είτε απο Λιμενικό όργανο. Για κατάληψη δημόσιου χώρου απαιτείται άδεια απο τον τοπικό Δήμο,ΒΛΕΠΕ ΡΟΜΑ -ΠΑΚΙΣΤΑΝΙ ΠΟΥ ΠΛΕΝΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ άθρο 3 του Ν.1080/1980 συνεπώς ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα αρά και αυτόφωρο.Εάν είναι επί του οδοστρώματος υπάρχουν παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. ήτοι άρθρο 48 με πρόστιμο 400ΕΥΡΩ. Όλα ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΑ ΤΗΡΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΗΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ. ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!! ΡΕ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΝΙΕΡΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!!!!!ΚΑΛΑ Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ ΡΕΣΤΗ ΚΑΝΑΚΙΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΓΘΥΦΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΤΙΛΕΡ ΤΑ ΑΜΑΞΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΖΟΜΑΤΑ Κ.Λ.Π!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΡΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΡΕ ΠΟΣΟ ΦΟΥΝΤΑ ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/9/18 10:28

    H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καμία προσπάθεια δεν έχει κάνει ουσιαστικά ώστε να εκμεταλλευθεί αυτά τα ταμεία και να εκταμιεύσει χρήματα για την ανακούφιση των πληγέντων και αποκατάσταση των περιοχών.

    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποδεικνύεται ξανά, λίγη και ανίκανη. Αδιάφορη για τους πολίτες και ολότελα «χοντρόπετση» στις ανάγκες τους.

    Αλλά και η Ε.Ε. αναλώνεται μόνο σε λόγια. Δεν περιμέναμε βέβαια τίποτε καλύτερο: Η Ε.Ε. ασχολείται με την Ελλάδα, μόνο για να επιβάλλει την άκρατη λαθρομετανάστευση και να προστατεύσει τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Σε κάθε άλλο ζήτημα αδιαφορεί παντελώς για εμάς.

    Όταν ενταχθήκαμε στο Ευρώ, «το τυρί στην φάκα» ήταν : το ισχυρό ευρωπαϊκό νόμισμα και τα δήθεν αποτελεσματικά οργανωμένα δυτικά κράτη που επιτέλους θα έφερναν οργάνωση και στο δικό μας …. καθυστερημένο βαλκανικό κράτος, μέσω της Ένωσης.

    Τίποτε από τα παραπάνω όμως, δεν ίσχυσε. Το Ευρώ είναι ένα νόμισμα σχεδιασμένο εντελώς αντίθετα προς τις ανάγκες της Ελληνικής οικονομίας, που έφερε σε ολόκληρη την Ευρώπη μόνο προβλήματα. Και το «ελληνικό» κράτος, το «ψευτορωμαίικο», αντί να οργανώνεται, αποδομείται και αποσυντίθεται καθημερινά αν όχι με τις εντολές, σίγουρα με τις ευλογίες της Ε.Ε. που υποστηρίζει και ενισχύει τα διάφορα δόλια κέντρα εθνοαποδόμησης στην Πατρίδα μας

    Ποιος ο λόγος λοιπόν, να παραμένουμε πειθήνιο και δουλικό μέλος της; Ποιος ο λόγος να υπερασπιζόμαστε τα δήθεν «ευρωπαϊκά συμφέροντα» αντί των Ελληνικών;

    Οι τριγμοί της διάλυσης της Ε.Ε. έχουν αρχίσει να ακούγονται. Αυτό που κυρίως φέρνει το τέλος, είναι ότι απέτυχε να λειτουργήσει ως «Ευρώπη των Εθνών» υπέρ των Λαών της και έγινε η «ευρώπη» - οδαλίσκη των Διεθνών τραπεζιτών.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/9/18 10:55

    Κοτούλες κα,κα,κα, αφήστε τα σάπια σας και τους παλικαρισμούς, τόσο καιρό μας πρήξατε με το στικάκι αλλά κανείς δεν είχε τα αρχ.... να το πάει στον Εισαγγελέα. Το βρώμικο παιγνίδι σας τελείωσε με την μήνυση που υπέβαλε τόσο η Δήμαρχος όσο και ο σύζυγός της. Τώρα ήλθε η ώρα της αλήθειας. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Ο Τσάβες κατά την πάγια πρακτική του έβγαλε την ουρά του απέξω στη συνέντευξη του στις ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ, λέγοντας " αν αποδειχθεί ότι είναι αλήθεια.." και άφησε εσάς να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Τώρα εσείς πουλάκια μου, ψάξτε για δυνατούς δικηγόρους γιατί δεν σας βλέπω καλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/18 16:25

      ΡΕ 10:55,ΚΑΙ ΝΑΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.......
      ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ......
      ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ........ΚΑΡΑΦΛΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/18 20:49

      Ακόμη ώξω είν αυτοί οι συμμορίτες;;;Δεν ξέρω Χριστιανοί.Με "πήγαν πίσω απο την έγκυρη ενημέρωση άααλλα γεγονότα"
      Άντε καλέ,Γράψε κείμενο,
      δελτίο τύπου,κ παρ το σχόλιο
      Παρακαλάμε πάλι;;; έ;;;
      Άντεεεεεεεε!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος14/9/18 13:33

    Θέλουν να μετατρέψουν την Λέσβο & τα νησιά του Α.Αιγαίου σε στρατόπεδα παράνομων μεταναστών
    Μία τεράστια επιχείρηση προπαγάνδας προκειμένου να καλυφθεί ολόκληρη η νήσος Λέσβος από «κέντρα φιλοξενίας» προσφύγων και παράνομων μεταναστών βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες με την δημοσιοποίηση μιας έκθεσης 19 ΜΚΟ των οποίων ο ρόλος είναι γνωστός, σε ότι αφορά το τι κάνουν στο Α.Αιγαίο όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε από την εξάρθρωση του δικτύου της ERCI.

    Πριν λίγες ώρες δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω των AJ+ και Al Jazeera βίντεο το οποίο αντί να παρουσιάζει την τραγωδία των κατοίκων της Λέσβου και των άλλων νησιών του ανατολικού Αιγαίου από την αναγκαστική «φιλοξενία» δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών με κουλτούρα και τρόπο ζωής που λίγο διαφέρει από περιοχές όπου είχε επικρατήσει το ISIS στην Συρία και το Ιράκ, ζητούν την επέκταση των καταυλισμών και την υποδοχή επιπλέον αριθμού τους εκ των οποίων πολλοί θα είναι από την Γερμανία.

    Φυσικά αν γίνει αυτό είναι θέμα χρόνου αν όχι να δημιουργηθεί δημογραφική πλειοψηφία σε οποιαδήποτε περίπτωση να καταστούν κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια.
    Φυσικά όλα αυτά γίνονται καθώς η κυβέρνηση Τσίπρα δέχεται ότι της ζητήσει η Γερμανία η οποία θέλει την Ελλάδα να γίνει «αποθήκη» ψυχών ώστε να μην έρχονται οι αλλοδαποί στο έδαφός της.

    Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι ξένοι αφήνουν να αιωρείται, η διαρροή πως ακυρωθεί το μέτρο της μείωσης των συντάξεων επειδή ξαφνικά δέχονται ότι το ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα είναι βιώσιμο.

    Πριν δεν ήταν, τώρα είναι.

    Και εννοείται ότι η κυβέρνηση δεν κάνει μόνο ότι της πουν για το μεταναστευτικό αλλά το έπραξε και στο Σκοπιανό και σε σειρά πολλών άλλων ζωτικών για την χώρα θεμάτων.
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Κ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/9/18 14:12

    Μαζί με τα κουνούπια πρέπει να ψεκαστούνε και οι ξένοι μήπως και ψοφίσει λίγη από τη μπίχλα που μας φέρνουνε εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/9/18 06:32

    ΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ;;;;;;;;;
    ΡΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ TV;;;;;;;;;;
    ΑΡΕ ΚΑΡΑΦΛΑ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/9/18 16:20

    Στο πεπρωμένο σου να δίνεις σημασία
    και να προσέχεις πώς βαδίζεις στη ζωή
    όταν κοιμάσαι άλλος γράφει ιστορία
    και κάποιος παίζει τη δική σου την ψυχή

    Όλοι έχουμε γραμμένο που το λένε πεπρωμένο
    και κανένας δεν μπορεί να τ’ αποφύγει
    δεν υπάρχει θεωρία ούτε τρένα ούτε πλοία
    κι ο καθένας το παλεύει όπως ξέρει και μπορεί
    από παιδί στον ύπνο μου έβλεπα φωτιές

    Για την αγάπη όσα κι αν δίνεις είναι λίγα
    και να το ξέρεις πως δεν έχει ανταμοιβή
    δώστα και φύγε και μη χάνεις ευκαιρία
    στο περιθώριο μη βάζεις την ψυχή

    Όλοι έχουμε γραμμένο που το λένε πεπρωμένο
    και κανένας δεν μπορεί να τ’ αποφύγει
    δεν υπάρχει θεωρία ούτε τρένα ούτε πλοία
    κι ο καθένας το παλεύει όπως ξέρει και μπορεί
    από παιδί στον ύπνο μου έβλεπα φωτιές.
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/9/18 05:56

    Νταβατζή τελείωσες λαμόγιο!!!!!!!!!!!!
    Τελείωσες με διασυρμό!!!!!!!!!!!!
    Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/9/18 20:58

    Κ αυτοί τελείωσαν κ άλλα πολλά "τελείωσαν"
    Άντε γιατί έχουμε κ γενέθλια
    και δεν θα μας τα χαλάσει κανείς
    και τίποτα
    Μωρέ τίποτα
    Ένας χρόνος σε λίγο καιρό δώ μέσα στο "σφαγείο"
    Θα γίνει της Ρούλας το κάγκελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.