Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Οκτ 2019

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ) ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 2019»


Πραγματοποιήθηκε και φέτος για 10η συνεχή χρονιά ο ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης «Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνος 2016» το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου, φόρος τιμής στην επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνος, που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Βουρκαρίου Σαλαμίνας (ΝΟΒΣ) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Δημοτών Περάματος (ΣΕΑΝΑΔΠ) με επιτυχία.
Τα σκάφη εκκίνησαν το Σάββατο από την θαλάσσια περιοχή της Ψυτάλλειας και τερμάτισαν εντός αγώνα στο λιμάνι της Σαλαμίνας το απόγευμα.

Το βράδυ στον χώρο του ΝΟΒΣ έγινε η απονομή επάθλων της 1ης ιστιοδρομίας του αγώνα. Την εκδήλωση τίμησε η παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Σαλαμίνος κ. Παντελή Διολέτη. Το ενσταντανέ της βραδιάς, η προσφορά των Ουζερί της Κούλουρης χορηγών του αγώνα, μυδοπίλαφου και άλλων πιλαφοσπεσιαλιτέ στα πληρώματα των σκαφών.
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι δύο προγραμματισμένες ιστιοδρομίες, μία εντός του κόλπου της Σαλαμίνας και η άλλη στην διαδρομή Φανερωμένη – Πέραμα, τερματίζοντας έτσι στην καρδιά του θεάτρου επιχειρήσεων έναν ιστιοπλοϊκό αγώνα που διεξήχθη σε όλους τους χώρους όπου υπήρχαν σκάφη κατά την Ναυμαχία της Σαλαμίνος το 480πχ.
Στην 2η ιστιοδρομία πρώτευσε το σκάφος CARPE DIEM με πλήρωμα τους μαθητές του 20ου σχολείου ανοιχτής θαλάσσης του ΝΟΒΣ.
Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του ΣΕΑΝΑΔΠ παρουσία του Γ. Γραμματέα της Επιτροπής Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελ. Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Καλατζή, έγιναν οι απονομές για τις υπόλοιπες δύο ιστιοδρομίες του αγώνα.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.