Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Οκτ 2019

Η ΟΜ. ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό του συντρόφου μας Ιορδάνη Αλιμπέρτη


Η ΟΜ. ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό του συντρόφου μας Ιορδάνη Αλιμπέρτη, που έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα στις 23 Οκτωβρίου 2019.
Αγαπητέ σύντροφε και φίλε Ιορδάνη θα θυμόμαστε για πάντα την ευγενική σου παρουσία.
Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας στη μνήμη του Συντρόφου Ιορδάνη θα καταθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου»

Ο Ιορδάνης Γ. Αλιμπέρτης γεννήθηκε στη Νίκαια, παιδί προσφύγων από την Πόλη και το Ικόνιο. Αποφοίτησε από το Οικονομικό του ΑΠΘ και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics με υποτροφία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στοιχεία της διδακτορικής του διατριβής στο LSE αξιοποιήθηκαν για τη θέσμιση των Κέντρων Υγείας.
Εργάστηκε στον ΟΣΕ ως ειδικός σε θέματα μάρκετινγκ-κοστολόγησης, ενώ παράλληλα δίδαξε οικονομικά σε ελληνικά και βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Ήταν ενεργός στα κοινά του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη σαν δημοτικός σύμβουλος (2010-2019). Επίσης, έχει συμμετάσχει από θέσεις ευθύνης σε πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της κληρονομιάς του μικρασιατικού ελληνισμού και την κοινωνική επανένταξη φυλακισμένων.
Φωτογραφία:
Από εκδήλωση της Ο.Μ. Σαλαμίνας στις 17 Νοεμβρίου του 2017.
Ο σύντροφος Ιορδάνης (όρθιος δεξιά) μαζί με τον σύντροφο Λογοθέτη κατά την παράδοση του Διπλώματος Τιμής στον σύντροφο Κώστα Νικολέλη.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/10/19 16:24

    Η διαδυκτιακη εφΗμερίδα Ανατροπές έγραψαν για το νταμάρι Άγγελου ότι θαβονται σκουπίδια
    Το επισκευτικαν Η αντιπεριφερειαρχης κ.Βάσω Μπογρη και ο διοικητής της πυροσβεστικής και διαπίστωσαν ότι πραγματικά θάβονται σκουπίδια

    Με μια υπογραφή της κ.Βάσως Μπογρη το νταμάρι κλείνει σήμερα κιόλας
    Είναι στο χερι της

    Τι έχει κάνει όμως μέχρι τωρα;
    ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ
    Μόνο επισκέψεις και φωτοοοοοοο
    Τελικά από φωτο κ.Μπογρη πάμε καλαααααααααα από υπογραφές όμως πασχουμεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.