Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Οκτ 2019

ΣΑΛΑΜΙΣ 2020 – 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Κυβέρνηση, Πρεσβείες, Διεθνεις οργανισμοί, Ελληνικός και ξένος τύπος, ήταν όλοι εκεί!
Συμμετέχοντας στην πρώτη επίσημη εκδήλωση για την παγκόσμια επέτειο της Ναυμαχίας.
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε και τις δύο αίθουσες του New York college για να παρακολουθήσει την Ομιλία του Κυριάκου Μαριδάκη με το επετειακό βίντεο των δράσεών του να συγκινεί το κοινό, ξεκινώντας με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ο.Η.Ε. σχετικά με την επέτειο των 2500 χρόνων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζοντας την στήριξη της πρώην και νυν Κυβέρνησης στο πρόσωπο του Κυριάκου ηταν οι χαιρετισμοί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του διευθυντή του τέως Υπουργού Νίκου Παππά στο Μέγαρο Μαξίμου κ.Παναγιώτη Σκούτα, γνωστού διεθνολόγου Θανάση Δρούγκου, του διευθυντή του Υπουργείου Τουρισμού Ναυάρχου εν αποστρατεία Βασιλείου Πολίτη ενώ για την εκδήλωση έστειλαν χαιρετισμό ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωαννης Πλακιωτακης.
Το Τμήμα «Icarus» της Οργάνωσης AHEPA, με την επίσημη υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College και με αφορμή της συμπλήρωσης, το 2020, των 2500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, διοργάνωσε μια εξαιρετική ομιλία με θέμα:
«ΣΑΛΑΜΙΣ 2020 – 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» στο New York College.
Κεντρικός Ομιλητής:
Κυριάκος Μαριδάκης Διευθυντής της Βασιλικής Οικογένειας του Ντουμπάι και του Πρωθυπουργού των Η.Α.Ε.,
Αντιπρόεδρος Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς.
Το μπλουζάκι που θα φτάσει στον πρόεδρο της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ!!
Το διεθνές ίδρυμα Σαλαμίς ξεκίνησε το ταξίδι των 2500 χρόνων από την ναυμαχία της Σαλαμίνας με το Πρόεδρο Χρήστο Μαριδάκη να το παραδίδει στον Πρόεδρο ΑΧΕΠΑ αναφέροντας το ρητό -Ω παίδες Ελλήνων- ενώ η πίσω πλευρά απεικονίζει την ναυμαχία και την επιγραφή γενέθλια της Ευρώπης!!
Τίμησαν την εκδήλωση
Η συνέχεια στην πηγή POLISMagazino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.