Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Οκτ 2019

Δήμος Σαλαμίνας! Πολιτιστική και Πολιτισμική ανάδειξη της Σαλαμίνας στην Κίνα


Η εξωστρέφεια της Σαλαμίνας, ένα ακόμη χαρτοφυλάκιο σε πρώτο πλάνο για τον Δήμαρχο Γιώργο Παναγόπουλο. Ανάπτυξη, Αξιοποίηση, Ευημερία οι λέξεις κλειδιά.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Σαλαμίνας υλοποίει τα οράματα του μέσω της κυκλικής οικονομίας προβάλλοντας το νησί μας και την παράδοση με την προώθηση αυτών στην κινεζική τουριστική αγορά και συγκεκριμένα στην πόλη Kunming, μια ιστορική και συνάμα πολιτιστική πόλη που αντιλαμβάνεται από πλούσιο πολιτιστικό και πολιτισμικό υπόβαθρο.
Η τοπική γαστρονομία και η κουλτούρα στην γραμμή αφετηρίας συνοδεία ενός ψηφιδωτού εικόνων, γεύσεων, αρωμάτων και μουσικής από τον Ελληνικό τρόπο φιλοξενίας και ευζωίας στην Κινεζική γη.

Το ταξίδι ηγείται ο σεφ Θανάσης Τσαπάρας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις ενώ η υπεύθυνη της διοργάνωσης, Μαρία Ζησούλη σύμβουλος ανάπτυξης νέων αγορών, θα παρουσιάσει τις ομορφιές του τοπίου και τις τουριστικές δυνατότητες της Σαλαμίνας. Συνοδοιπόρος και το νησί της Αλοννήσου.
Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού που αποκτά πλέον διεθνείς διαστάσεις τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ, του Γενικού Προξενείου στην Γκουανγκτζόου, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Επαγγελματιών & Βιοτεχνών νήσου Σαλαμίνας και των Δήμων Αλόννησου και Σαλαμίνας, όπως και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις. 
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαριστεί ιδιαιτέρως θερμά τον Εμπορικό και Βιομηχανικό Σύλλογο Σαλαμίνας για το αξιέπαινο έργο του ενώ παράλληλα αποστέλλει ευχαριστίες προς όλους τους συντελεστές και φορείς με αίσθημα βαθύτατης συνεργασίας και αναγνώρισης των προσπαθειών.
Εκ του Γραφείου Τύπου


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/10/19 19:12

    ΣΥΝΈΧΕΙΣΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ
    ΤΟΎ"ΟΡΆΜΑΤΟΣ"
    ΚΑΙ Ή ΣΥΝΟΔΟΙΠΌΡΟΣ ΑΛΟΝΗΣΣΟΣ
    ΘΆ ΣΕ ΦΈΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ
    "ΠΡΟΒΟΛΉ"ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΊΝΑΣ ΑΛΛΆ
    ΠΡΟΗΓΕΊΤΑΙ ΤΌ ΝΗΣΊ ΤΩΝ
    ΣΠΟΡΆΔΩΝ.
    ΚΑΙ Ο ΕΟΤ ΤΌ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΊ ΟΙ
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗΣ.ΕΚΤΟΣ
    ΑΝ ΓΊΝΕΙ"ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟ
    ΤΡΑΠΈΖΙ"
    ΟΠΩΣ ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΠΉΡΑΜΕ ΤΟΥΣ
    "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΌ "ΣΠΑΘΙ"ΜΑΣ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΊΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΊ ΚΑΊ
    ΠΟΙΟΊ ΉΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.