Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Απρ 2021

Η Δημοτική Κίνηση "Βήμα στους Πολίτες", καταθέτει δημόσια τον προβληματισμό και την απορία της για την αιφνίδια απόσυρση του «επετειακού» βίντεο για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου


Η Δημοτική Κίνηση "Βήμα στους Πολίτες", καταθέτει δημόσια τον προβληματισμό και την απορία της για την αιφνίδια απόσυρση του «επετειακού» βίντεο για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. 

Υποθέτουμε ότι η δημοτική αρχή εντόπισε την άτοπη παραποίηση του βιντεοσκοπημένου υλικού, με την περικοπή της εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μοναδικής εκπροσώπου του ελληνικού κοινοβουλίου Νίνας Κασιμάτη, η οποία σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ Β΄ 1119/22.03.2021 είχε κάθε δικαίωμα να το πράξει.

Θα περιμέναμε όμως την αποκατάσταση της αλήθειας, με την ανάρτηση των πραγματικών εικόνων του εορτασμού, πράγμα που μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί.

Αναρωτιόμαστε αν θα συνέβαινε το ίδιο στην περίπτωση παρουσίας κυβερνητικού βουλευτή. Ή μάλλον είμαστε σίγουροι για το τι θα συνέβαινε.

Τα βίντεο, τα στεφάνια και κάθε στοιχείου του εορτασμού, έχει παραχθεί με χρήματα των δημοτών της Σαλαμίνας και σε αυτούς ανήκουν. Είναι απαράδεκτη η απόπειρα της δημοτικής αρχής να παραπλανήσει το λαό της Σαλαμίνας και να αποκρύψει τα γεγονότα με την πρόφαση μιας ανύπαρκτης νομιμότητας, υποκύπτοντας σε πολιτικές πιέσεις.

Καταδικάζουμε τις παραπάνω ενέργειες και καλούμε τη δημοτική αρχή να αποκαταστήσει την αλήθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.