Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Απρ 2021

Δελτίο Τύπου: Στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας η ΠτΔ & επίσκεψη στο Δημαρχείο του νησιού

Σαλαμίνα, 7.04.2021

Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχθήκαμε σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, στο νησί μας την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαρόπουλου.

Την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας προχωρήσαμε με την ευγενική δωρεά του του Σωματείου ‘ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο’ και της κας. Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του 1ου Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας όπου και  παρέστη η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος και ο Υπουργός Υγείας Bασίλης Κικίλιας.

Κατόπιν του καθιερωμένου αγιασμού παρουσία του μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνου ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, η πρόεδρος της Τιμητικής Κοσμητείας της Επιτροπής, 'Θερμοπύλες - Σαλαμίνα 2020', κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης πήραν τον λόγο.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για το νησί η παρουσία της κας. Προέδρου της Δημοκρατίας και ευχαρίστησε θερμά την κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ για την προσφορά τους στο νησί.

Με την σειρά της η κύρια Μαριάννα Βαρδινογιάννη εξέφρασε την συγκίνηση της και αναφέρθηκε στην ελπίδα που πάντα υπάρχει ακόμα και στους δύσκολους καιρούς όπως αυτούς που διανύουμε λόγω της πανδημίας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τέλος, επεσήμανε: "Για δεύτερη φορά, φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας συμπίπτει, με την παγκόσμια υγειονομική κρίση και υπογράμμισε ότι «Το τρίτο κύμα της πανδημίας δοκιμάζει τις αντοχές μας, αυξάνει τους φόβους μας, αλλά και εντείνει τις προσδοκίες που γεννά η επιτάχυνση των εμβολιασμών και η σταδιακή οικοδόμηση της συλλογικής ανοσίας".

Ακολούθησε η παρουσίαση της νέας πτέρυγας και στην ξενάγηση παρέστησαν ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Υποδιοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Περικλής Αλεβίζος και ο πρώην δήμαρχος Σαλαμίνας Αθανάσιος Μακρής.

 Η πτέρυγα  αποτελεί δωρεά του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο" σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, στο πλαίσιο του επετειακού έτους "Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020".

Εν συνεχεία, η κυρία Σακελλαροπούλου μετέβη στο Δημαρχιακό Μέγαρο του νησιού με μια ιδιαίτερη θερμή υποδοχή ενώ συναντήθηκε κατ' ιδίαν με τον Δημαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο γραφείο του όπου και τους προσφέρθηκε συμβολικό αναμνηστικό ένα στεφάνι ελιάς με κλαδιά από τον γηραιότερο έμβιο οργανισμό του νησιού, μια ελιά που χρονολογείται προ της ναυμαχίας της Σαλαμίνας.

                                                             .   Εκ του Γραφείου Τύπου


11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/4/21 19:57

    H πολιτεία αποφάσισε να αναβαθμίσει το κέντρο υγείας του νησιού μας μέσα από την εκπρόσωπο της κρατικής λεηλασίας κυρίας Βαρδινογιάννη .Μεγαλοαστή με αφορολόγητα εισοδήματα ,καθημερινά υπερκέρδη και με μια λειτουργία λεηλάτησης του ελληνικού λαού εγκαινίασε μια πτέρυγα του κέντρου υγείας . Η πρέσβειρα καλής θελήσεως κινητοποίησε την πρόεδρο της δημοκρατίας , τον αρχηγό ναυτικού για να μας επισημάνει το φιλανθρωπικό της έργο που με χρήματα από το πενιχρό υστέρημα της προσέφερε στο νησί μας και ο λαός βλάκας και αφελής αφημένος στα ελεγχόμενα από τους βρικόλακες και νταβατζίδες ΜΜΕ ζητωκραυγάζει ΖΗΤΩ Μαριάννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/21 22:10

    Διαβάστε σχόλιο που αναρτήθηκε πριν από λίγο.
    Γιώργο είναι αλήθεια; Έχεις καταπατήσει και κλείσει με μαντρότοιχο τον δρόμο;


    Είμαι περιστασιακός κάτοικος της περιοχής του πάλαι ποτέ εξοραιστικού συλλόγου ΙΣΤΡΑΤΗΣ στη περιοχή ΝΑΤΟ στο Αιάντειο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες είμαι από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο συνεχώς τα τελευταία πενήντα χρόνια.
    Για κολύμβηση πηγαίναμε στη παραλία της Σκυτάλης από συνήθεια με φίλους.
    Μπήκα προχθές για Σαββατοκύριακο κυρίως για να δω το σπίτι και το Σάββατο το απόγευμα έκανα μία βόλτα στη παραλία με την εγγονούλα μου και φθάνοντας στη παραλία της Σκυτάλης αντίκρισα τις κατεδαφίσεις. Ρώτησα έναν παλιό φίλο που ψάρευε παρακάτω και με ενημέρωσε πως αυτά έγιναν κατόπιν εντολής του σημερινού δημάρχου.
    Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν είναι δυνατόν!!!
    Αυτός που η μάντρα του σπιτιού του έχει κλείσει το παραλιακό δρόμο παράνομα;
    Αυτός που με τον διπλανό του έχουν καταπατήσει με παράνομους μαντρότοιχους τα πάντα. Να τον χαίρεστε τον καταπατητή και πρώτο διδάξαντα.
    Όποιος το αμφισβητεί δεν έχει παρά να έλθει μέχρι την παραλία της περιοχής που είναι το σπίτι του στο Αιάντειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/21 22:17

      Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@@@@ χτενίζεται

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/21 22:24

    Καλά η Μπόγρη δε είναι πουθενά παει μόνο στο γραφείο να κοιμηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/21 09:58

      Η Μπόγρη είναι κύρια με Κ κεφαλαίο.
      Δεν ξεπουλαει το Νησί όπως κάνει ο άλλος.
      Η ώρα όμως των αποκαλύψεων προσεγγίζει.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/4/21 23:00

    Ένας δάσκαλος για 25 μαθητές.
    Ένας γιατρός για 50 ασθενείς.
    Δέκα τέσσερεις αστυνομικοί για έναν Φουρθιώτη.

    Ρε ΟΥΞΟΥ από εδώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/4/21 23:13

    Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες –Σαλαμίνα 2020» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος και ο διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστος Ροϊλός.

    Στα εγκαίνια παρέστησαν o Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Υποδιοικητής της Δεύτερης Υγειονομικής Περιφέρειας Περικλής Αλεβίζος, ο Πρώην Δήμαρχος Σαλαμίνας Αθανάσιος Μακρής κ.α.

    Των εγκαινίων προηγήθηκε Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σαλαμίνας και Μεγάρων Κωνσταντίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/4/21 23:32

    Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/4/21 23:56

    Καλά η Μπόγρη δε είναι πουθενά παει μόνο στο γραφείο να κοιμηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/4/21 11:09

    Κύρια Μπογρη 2 χρόνια αντιπεριφερειάρχης και πάντα λέγανε και λένε ότι κάνετε την γλάστρα
    Ηρθε λοιπόν η στιγμή εχθές όλους αυτούς να τους επιβεβαιώσετε
    Όταν έγιναν εγκαίνια από την πρόεδρο της δημοκρατίας στο νησί μας και δεν υπηρχατε πουθενά αντίθετα με τον κύριο Πατούλη που είχε πρωταγωνιστήκο ρολο και δεν επέλεξε φυσικά να σας έχει και δίπλα του στο νησι
    Και μην ξεχνάμε....... ο νόμος σε κρατάει αντιπεριφερειάρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/4/21 15:21

    There is so much that you can get from this. Keep up the good work on this. The future is very bright here. ειδήσεισ τώρα στην ελλάδα live

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.