Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Απρ 2021

Δελτίο Τύπου: Ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας ‘Στάση Ζωής’ παρέδωσε σήμερα το πασχαλινό "Κουτί του Φοιτητή"

Σαλαμίνα, 21.04.2021

 Ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας ‘Στάση Ζωής’ παρέδωσε σήμερα το πασχαλινό «Κουτί του Φοιτητή»  στους φοιτητές του νησιού μας.

Στους τελικούς αποδέκτες και σε πολλά σημεία της Ελλάδας όπου και βρίσκονται θα σταλούν για μία ακόμη φορά τα είδη διατροφής που συγκέντρωσε ο Δήμος μας και η ‘Στάση Ζωής’ στο πλαίσιο της δράσης μας.

Στόχος της δράσης, που θα ξεκίνησε από το πρώτο έτος της δημοτικής αρχής και συνεχίζεται ανελειπώς κάθε μήνα είναι η ενίσχυση νέων του Δήμου μας που σπουδάζουν και των οικογενειών τους.

Τα κουτιά εκτός από τα προϊόντα περιείχαν κυρίως αισθήματα ευθύνης, αλληλοσεβασμού και ενότητας για τα οποία πρεσβεύουμε και αγωνιζόμαστε καθημερινά. 

                                                          Εκ του Γραφείου Τύπου


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/4/21 08:40

    Διαβάστε σχόλιο που αναρτήθηκε πριν από λίγο.
    Γιώργο είναι αλήθεια; Έχεις καταπατήσει και κλείσει με μαντρότοιχο τον δρόμο;


    Είμαι περιστασιακός κάτοικος της περιοχής του πάλαι ποτέ εξοραιστικού συλλόγου ΙΣΤΡΑΤΗΣ στη περιοχή ΝΑΤΟ στο Αιάντειο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες είμαι από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο συνεχώς τα τελευταία πενήντα χρόνια.
    Για κολύμβηση πηγαίναμε στη παραλία της Σκυτάλης από συνήθεια με φίλους.
    Μπήκα προχθές για Σαββατοκύριακο κυρίως για να δω το σπίτι και το Σάββατο το απόγευμα έκανα μία βόλτα στη παραλία με την εγγονούλα μου και φθάνοντας στη παραλία της Σκυτάλης αντίκρισα τις κατεδαφίσεις. Ρώτησα έναν παλιό φίλο που ψάρευε παρακάτω και με ενημέρωσε πως αυτά έγιναν κατόπιν εντολής του σημερινού δημάρχου.
    Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν είναι δυνατόν!!!
    Αυτός που η μάντρα του σπιτιού του έχει κλείσει το παραλιακό δρόμο παράνομα;
    Αυτός που με τον διπλανό του έχουν καταπατήσει με παράνομους μαντρότοιχους τα πάντα. Να τον χαίρεστε τον καταπατητή και πρώτο διδάξαντα.
    Όποιος το αμφισβητεί δεν έχει παρά να έλθει μέχρι την παραλία της περιοχής που είναι το σπίτι του στο Αιάντειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/21 12:28

    Κ Μπόγρη βάλατε σε εφημερίδα έργα που δε πρόκειται να γίνουν ποτέ αλλά και έργα άλλον αλλά δε φτάνει αυτό τα έργα αυτά είναι επίπεδο αντιδημαρχου όχι αντιπεριφερειάρχη μάλλον δε ξέρετε τον θέσω σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/4/21 19:51

    ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ,ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/4/21 23:44

    Σκάνδαλα παντού, μούγκα οι υπεύθυνοι, γατζωμένος στην καρέκλα ο Μήτσος, όλα μελέτες παράνομες χιλιάδες ευρώ κομματάκια αναθέσεις σε φίλους σε κουμπάρους, κανένας δεν έχει τα κότσια να του πει ΑΣΙΧΤΙΡ εσύ και τα γαλόνια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/4/21 17:11

    Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
    «Απάνθρωπη αδιαφορία του Υπουργείου Εσωτερικών για τα αλλοιωμένα κρέατα που διένειμε η Περιφέρεια Αττικής του κ. Πατούλη σε άπορες οικογένειες στο Δήμο Σαλαμίνας.»
    Δήλωση – Απάντηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄ Πειραιά Γιαννη Ραγκούση στον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για την απάντησή του στη σχετική κατατεθείσα Αναφορά.


    Στην επισυναπτόμενη Απάντησή του, σχετικά με την αριθμ. Πρωτ. 2088/24-03-2021 Αναφορά μας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών δηλώνει: «Σε απάντηση της ανωτέρω Αναφοράς, σας γνωρίζουμε ότι τα διαλαμβανόμενα στην Αναφορά, δεν εμπίπτουν στο πεδίο αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Εσωτερικών».
    Με την εν λόγω τοποθέτησή του ο κ. Πέτσας επέλεξε να διαφύγει των αδιαμφισβήτητων ευθυνών του Υπουργείου Εσωτερικών, για το πόρισμα – καταπέλτη των ελεγκτών του ΕΦΕΤ, αναφορικά με τα επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία κρέατα, που διένειμε η Περιφέρεια Αττικής σε άπορες οικογένειες στο Δήμο Σαλαμίνας. Τη στιγμή μάλιστα που παρευρισκόταν, κατά τη διανομή των κρεάτων στη Σαλαμίνα, κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής (Επιτροπή Παραλαβής Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς και Νήσων).

    Είναι, αν μη τι άλλο, προκλητικό ο αρμόδιος Υπουργός για την Αυτοδιοίκηση ν’ απεκδύεται των ευθυνών του, την ώρα που έχει σχηματιστεί δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, για το ζήτημα της διανομής αλλοιωμένων κρεάτων, μετά από έγκληση πολιτών της Σαλαμίνας.

    Πολλώ δε μάλλον που για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν υπάρξει, πριν ένα χρόνο, καταγγελίες για παρεμβάσεις κατά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού ανάθεσης από πλευράς Περιφέρειας Αττικής, καθώςκαι για έλλειψη τεχνογνωσίας της ανάδοχης εταιρίας.

    Μάλιστα, η ίδια ανάδοχη εταιρία σίτισης φέρεται να κέρδισε και τον διαγωνισμό των 30.000 συσσιτίων που χρηματοδοτήθηκε από το Υπ. Εσωτερικών και για τον οποίο είχε ζητηθεί από τις συμμετέχουσες εταιρίες η παρέμβαση του τότε Υπουργού κ. Θεοδωρικάκου, σύμφωνα με δημοσιεύματα φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης.

    Δεδομένου ότι ένα χρόνο μετά οι ανωτέρω καταγγελίες αποδεικνύονται βάσιμες από την ίδια την πραγματικότητα, είναι εγκληματικά ανεύθυνο και ύποπτο, ο αρμόδιος για ζητήματα Αυτοδιοίκησης, κ. Πέτσας, να διαφεύγει της υποχρέωσής του να λογοδοτήσει, κατά λόγο αρμοδιότητάς του, επιδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία.

    Θα περίμενε κανείς από τον Αναπληρωτή Υπουργό να διαβεβαιώσει, πως θα μεριμνήσει προσωπικά, ώστε σε επίπεδο Περιφέρειας να αποδοθούν ευθύνες για την έκθεση σε κίνδυνο της υγείας των πολιτών της Σαλαμίνας, λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα διαφάνειας και ποιοτικού ελέγχου, σχετικά με την ανάδοχη εταιρία σίτισης, προκειμένου ν’ αποφευχθεί στο μέλλον παρόμοια εγκληματική αμέλεια από την Περιφέρεια Αττικής.

    Υ.Γ: Αλήθεια η κυρία Μπόγρη Αντιπεριφερειάρχης νήσων, έχει να δηλώσει κάτι επί του θέματος μιας και η διανομή των αλλοιωμένων κρεάτων έγινε στη Σαλαμίνα οπού και ο τόπος καταγωγής και μονίμου κατοικίας της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.