Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Απρ 2021

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - AJAX FC 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 1973

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - AJAX FC 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 1973

Ένα αφιέρωμα για τον διεθνή Φιλικό αγώνα ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – AJAX F.C. (13 - 6 - 1973) από τον Δημοσιογράφο κ. Γιώργο Νικολιδάκη στην Ολλανδία.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο 2020 o κ. Νικολιδάκης ήρθε στην Σαλαμίνα με τον κύριο Frans Groenendaal για να γράψουν ένα άρθρο για Ολλανδικό Περιοδικό https://www.mijngrieksegids.nl.

Τα άρθρα καταχωρήθηκαν στο Περιοδικό και τα βλέπετε στην παρούσα ανάρτηση μας. Να σημειωθεί πως ένα από τα άρθρα τα έγραψε ο David Endt πρώην Ποδοσφαιριστής που το 1973 είχε αγωνιστεί με τον Άγιαξ στην Σαλαμίνα).

O David Endt ήταν ένα διάστημα και Διευθυντής Επικοινωνίας του Άγιαξ, και τώρα είναι Σπορτκάστερ στην Ολλανδική Τηλεόραση.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νικολιδάκη για το ενδιαφέρον του, και για όλη την κάλυψη του σπουδαίου για τον Σύλλογο μας ποδοσφαιρικού γεγονότος.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΄΄ Ο ΑΙΑΣ ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.