Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Ιουν 2021

Δελτίο Τύπου: Ξεκίνησε η 1η Έκθεση Χειροτεχνών από την Ένωση Τριτέκνων Σαλαμίνας στο θεατράκι Σεληνίων

Σαλαμίνα, 21.06.2021

 Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της πρώτης έκθεσης χειροτεχνών της Ένωσης Τρίτεκνων Σαλαμίνας, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, ήταν θετικός στα αιτήματα που διατυπώθηκαν και το αμέσως επόμενο διάστημα, προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να παραχωρηθεί ως χώρος της έκθεσης το πέτρινο θεατράκι Σαληνίων.

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε η έναρξη της έκθεσης και πολλοί ήταν εκεί να τιμήσουν τις προσπάθειες αλλά και την μοναδική συλλογή. Κάθε πρωτοβουλία σαν αυτήν είναι ευπρόσδεκτη και χαίρει εκτιμήσεως από την δημοτική μας αρχή.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή αρχή!

Εκ του Γραφείου Τύπου


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/6/21 11:53

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/21 13:14

    Τα κλασικα σουργελααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/6/21 21:13

    Καβοδετη νουλα σταματα νατο παιζεις παραγοντας γιατι εισαι ενα μηδενικο φερε τα δικαωματα σου στη κουλουρη πρωτα και μεα να μιλας μπουρτζοβλαχε. Στηριξες τον ελευθεριανο στν τοπικη της ΝΔ πατωσε Στηριξες τσαβαρη για δημαρχο 67-33 πατωσε. Στηριξες κοκκαλο και λακ για δημοτικους συμβουλους πατωσανε. εκπρωσοπησες τον μιχαλη Λ στις βουλευτικες και με την παρουσια σου εκαψες εναν αξιολογο ανθρωπο. Αδειασε μας την γωνια και πηγαινε στην ορεινη ναυπακτια να αρμεγεις προβατα και παρε μαζι τον κοντομι....... και τον αλεξη μεγαλοπαραγοντα!!!

    υγ .Στο προσκηνιο καθως σε εκανε ανθρωπο σε εφερε ο γρηγορης αραγε γιατι τα σπασατε??? μηπως μαλωσατε γιατι θελατε να ειστε εισπρακτορες ο καθενας για τους δικους του προσωπικους λογους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/6/21 23:09

    Μπράβο 21:13,είπες τα πράγματα με το όνομα τους, αν δεν υπήρχε ο Γρηγόρης ούτε καβοδέτης δεν θα ήταν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.