Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Ιουν 2021

Δελτίο Τύπου: Νέα παρέμβαση του Δήμου Σαλαμίνας με στόχο τον καθαρισμό των παραλιών του νησιού

Σαλαμίνα, 6.06.2021

     Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν σταματά τις παρεμβάσεις με στόχο την βελτίωση της φυσικής εικόνας αλλά και ασφάλειας των παράλιων και παραθαλάσσιων σημείων του νησιού μας.

Βασικός μας στόχος είναι η κάθε γωνιά της Σαλαμίνας να είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες καθώς και κατοίκους.

Αυτή τη φορά οι παρεμβάσεις μας αφορούσαν στην παραλία της Αλυκής. Επικεντρωθήκαμε στον καθαρισμό, την επιμέλεια και εξωραϊσμό της παραλίας και της πλατείας της περιοχής  (Πλατεία Αμμοχώστου) που αποτελεί συχνά μια τοποθεσία αναψυχής ιδιαιτέρως παιδιών.

Μια μεγάλη προσπάθεια  προκειμένου να βελτιώσουμε την πρόσβαση, την άνεση και την ασφάλεια όλων κοντά στις ομορφιές του νησιού μας συνεχίζεται.

Βαδίζουμε με σχέδιο και οργάνωση στις απαραίτητες βελτιώσεις για την λειτουργική καθημερινότητα της Σαλαμίνας μας υπό κάθε μορφή.

Εκ του Γραφείου Τύπου


1 σχόλιο:

  1. Αυτό δεν είναι παρέμβαση του Δήμου Σαλαμίνας αλλά υποχρέωσή του. Η καθαριότητα της Σαλαμίνας είναι υποχρέωση του Δήμου και όχι χάρη προς τους πολίτες. Γενικώς στα δελτία τύπου ο δήμαρχος και οι συν αυτό παίζουν με τις λέξεις και φλυαρούν περί ανέμων και υδάτων.

    Με την ευκαιρία ρωτάω τον δήμαρχο: Φέτος το καλοκαίρι θα κάνουν μπάνιο στην θάλασσα τα Α.μ.Ε.Α. ή η αυτού εξοχότης του έχει άγρια μεσάνυχτα για την αθλιότατη συμπεριφορά του Δήμου και του Λιμενικού Ταμείου προς τους ανάπηρους. Εκτός βέβαια αν ο άρχων του νησιού και ο καπετάν ναύαρχος πιστεύουν ότι η Σαλαμίνα δεν έχει Α.μ.Ε.Α. Αλλά επ' αυτού θα επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.