Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Ιουν 2021

Δελτίο Τύπου: Εχθές, Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ομαδικής Έκθεσης Εικαστικών Καλλιτεχνών του νησιού με θέμα το "1821".


Σαλαμίνα, 23.06.2021

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ο Δήμος Σαλαμίνας προσκάλεσε όλους τους καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στο νησί, να πάρουν μέρος σε μια ομαδική έκθεση ζωγραφικής, με θέμα την Επανάσταση του 1821. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.

Εχθές, Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε η Ομαδική Έκθεση Εικαστικών Καλλιτεχνών του νησιού μας με θέμα το "1821".

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Παναγόπουλος, ο Βουλευτής Β' Πειραιά κ. Δήμητρης Μαρκόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κα.Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και πολλοί άλλοι σημαντικοί εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Δήμαρχος, Γιώργος Παναγόπουλος. Ο επιμελητής της έκθεσης και παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Στέλιος Καγιαδάκης, Εικαστικός. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα "Σαλαμίνα και 1821" από τον κ. Δήμητρη Μπίλλη. Την εκδήλωση συνόδευσε η Φιλαρμονική του Δήμου Σαλαμίνας.

«Η τέχνη κι ο πολιτισμός γίνονται βοήθημα στην κατανόηση της ιστορίας και στην προσέγγιση του από καλλιτεχνική σκοπιά, αναδεικνύοντας την θέληση του ανθρώπου να αισθανθεί ξανά μέρος της και να βαδίσει με μεγαλύτερη δύναμη και αισιοδοξία στο μέλλον», σημειώνει ο Δήμαρχος Σαλαμίνας.

Εκ του Γραφείου Τύπου


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/6/21 23:13

    ΑΡΑΙΑ ΑΡΑΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/6/21 10:31

    Καβοδετη νουλα σταματα νατο παιζεις παραγοντας γιατι εισαι ενα μηδενικο φερε τα δικαωματα σου στη κουλουρη πρωτα και μεα να μιλας μπουρτζοβλαχε. Στηριξες τον ελευθεριανο στν τοπικη της ΝΔ πατωσε Στηριξες τσαβαρη για δημαρχο 67-33 πατωσε. Στηριξες κοκκαλο και λακ για δημοτικους συμβουλους πατωσανε. εκπρωσοπησες τον μιχαλη Λ στις βουλευτικες και με την παρουσια σου εκαψες εναν αξιολογο ανθρωπο. Αδειασε μας την γωνια και πηγαινε στην ορεινη ναυπακτια να αρμεγεις προβατα και παρε μαζι τον κοντομι....... και τον αλεξη μεγαλοπαραγοντα!!!

    υγ .Στο προσκηνιο καθως σε εκανε ανθρωπο σε εφερε ο γρηγορης αραγε γιατι τα σπασατε??? μηπως μαλωσατε γιατι θελατε να ειστε εισπρακτορες ο καθενας για τους δικους του προσωπικους λογους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/6/21 13:50

    Καπετάν..... Ακη το 2018 δεν ήξερες που ήταν ο Αγ. Γιάννης ο Θεολόγος τώρα έμαθες;;;;;;
    Σίγουρα ξέρεις γιατί στην Ανάσταση του 2014 τα πιτσιρίκια σου ριξανε βαρελοτα και έπιασε φωτιά το σακάκι σου και έτρεχε ο καπετάνιος με την μάνικα να σε σβήσει
    Το 2018 που ερωτήθηκε από το δικαστήριο δεν ήξερες που ήταν ο Άγιος.....
    Και σε συνάντηση σου με τον ναυαρχο του έλεγες τι θα πρεπει να πει και ότι εσυ θα κανονίσεις για το παιδι του.....
    Σε δινουνε όλοι στεγνά ψευδομαρτυραααααα
    Και οι δικοί σου να ξέρεις περνουν τηλέφωνα σε διάφορους και σε αποκαλουν κουτοοοοοοοο
    Και δικό σουυυυυυ άνθρωπος λέει ντρέπομαι που τον έχω τον
    συγγενή
    Τα υπόλοιπα έρχονται.......
    Καλημεραααααααααα ψευδομαρτυρααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/6/21 15:00

    Νουλα δεν φταις εσύ αλλά ο Καπετανακης που δεν σε έχει πλακώσει σε δημόσια θέα για να δεις πόσα απίδια χωράει ο σάκος, συνέχισε και δεν θα την γλυτώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/6/21 16:07

    Ρε Ντούλα,ο αδερφός σου δεν θέλει ούτε φωτογραφία να σε δει,εσύ έχεις δικαίωμα να βρίζεις αξιοπρεπείς ανθρώπους;;; Ρε παλιάνθρωπε μαζέψου λίγο γιατί άμα σου βγάλουν στην φόρα αυτά που ξέρουν για σένα θα φύγεις από την Αττική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/6/21 18:50

    Καπετανά.κης ο Παραμυθάς
    Ο επί 40 χρόνια κατά φαντασία κολλητός και της οικογένειας Μητσοτακη
    Και μην ξεχνάμε ο Παραμυθάς Καπετανάκης και κατά φαντασία υποψήφιος βουλευτής, Περιφερειακός Σύμβουλος, Ευρωβουλευτής
    και τώρα κατά δήλωσή του μάνατζερ της Αντιπεριφερειάρχη Μπογρη
    Ευτυχώς ρε μπαγάσα που ζεις ανάμεσα μας και γελαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.