Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Ιουν 2021

Εκκληση ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ

Εκκληση ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ

Καλά τα εργα καθαρισμού των παραλιών του νησιού μας, καλές οι πλατειες, ο φωτισμός κάποιων δρόμων και αλλα πολλα εργα που αδυνατώ δια του παρόντος να αναφέρω αλλά αυτό είναι το ζητούμενο;

Το ζητούμενο είναι εργα πνοής σημαντικά για το νησί, που ενδεχομένως αλλάξουν τη μοίρα αυτού του τόπου.

Λόγω χάρη ένα μουσείο που θα προβάλει την ναυμαχια της Σαλαμινας με όλες τις ευεργετικές για την ανθρωπότητα επιπτώσεις αυτού του γεγονότος η μία μαρινα τύπου Φλοισβου η Αλίμου έχει κανείς αντίθετη γνώμη ότι θα απογειώσουν το νησι;

Εάν εσείς κ. Δημαρχε και κα αντιπεριφερειαρχη που είστε δυο νέοι άνθρωποι δεν το πράξετε τώρα που έχετε τη γνώση, τη δυνατότητα, το μεράκι και είστε και από το νησι να το κάνετε τότε ποτε και ποιοι;

Οι προκάτοχόι σας; Προφανώς αποδοκιμαστηκαν πολιτικά και στη θέση τους είστε εσείς!

Δύο νέοι άνθρωποι! Σίγουρα έχετε δρομολογήσει τέτοια εργα. Δύο χρόνια ακόμη θητείας σας τουλάχιστον είναι στην πολιτική μια αιωνιότητα να τα κάνετε πραξη.

Αναμένουμε! Τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε τη  Σαλαμινα και μαζι σας και όσοι ακομη νέοι έχουν γνώση, μεράκι και όρεξη για δουλειά.

Ας τους αξιοποιήσετε όλους κ. Δημαρχε και κα αντιπεριφερειαρχη που είμαι σίγουρος θα το πράξετε και ας ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ επιτέλους τη Σαλαμινα μας.

Όλοι μαζί ενωμένοι με γνώμονα την προκοπή επιτέλους αυτού του τόπου μας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.