Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιουν 2021

Δελτίο Τύπου: Τεράστια ανταπόκριση είχε η ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας στην Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Σαλαμίνα, 4.06.2021

    Για μια ακόμη χρονιά το κέντρο της Σαλαμίνας γέμισε ποδήλατα και χαμόγελα. Μικροί και μεγάλοι πλημμύρησαν τους δρόμους της Σαλαμίνας και η ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Δήμος μας μαζί με τον ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ είχε τεράστια επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά  τον Ε.Ε.Σ. – Περιφερειακό Τμήμα Σαλαμίνας, την Λ.Ε.Μ.Σ. και τους Pourangers για την πολύτιμη βοήθεια τους για μια ακόμη φορά. 


Η Σαλαμίνα χαράσσει νέους άξονες: τη φύση, τον πολιτισμό, την άθληση και τη ψυχαγωγία.

Ο υγιεινός τρόπος ζωής και ο σεβασμός στο περιβάλλον όπως το ποδήλατο προάγει βρίσκει την Σαλαμίνα μας να δίνει ένα ηχηρό "παρόν" μέσα από όλους εσάς που στηρίζετε ένθερμα και 'αγκαλιάζετε' κάθε μας πρωτοβουλία. Συνεχίζουμε!

Εκ του Γραφείου Τύπου









3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/6/21 13:12

    ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ,ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/6/21 14:04

    Θανάση Αλαισκα μην ξεχνάς είσαι πρόεδρος ΑΚΟΙΠΟΠ και ο Χ.Θεοχαρης συμβασιούχος 8μηνο για να δουλεύει για το ΑΚΟΙΠΟΠ και όχι για προσωπικό σου φωτογραγραφος και να σου γράφει ότι είσαι ο καλυτερος
    Αλήθεια πότε σκοπεύει να έρθει να δουλέψει;;;;;;
    Γιατί μέχρι τώρα δεν έχει πατήσει το πόδι του ούτε μια ημέρα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/6/21 13:33

    Λάμπρο από χθες γιατί δεν βάζεις την απάντηση στον κουκουλοφόρο που αναφέρει κακόβουλα τα ονόματα του Αλαίσκα και του Θεοχάρη; Το βλέπεις σωστό να γίνονται προσωπικές αναφορές από ανωνυμους και εσύ να τις δημοσιεύεις; Βέβαια το έχεις ξανακάνει και στο παρελθόν αλλά νομίζω ότι δεν είναι καθόλου έντιμο και σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.