Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Αυγ 2014

Το σύνδρομο του υποτακτικού ή βιαστική κριτική;

Είναι μεγάλος ο πειρασμός να μην απαντήσω στον ευγενικό φίλο και σχολιαστή μου 21/8/14 19:48 (βλέπε το σχόλιο του ΕΔΩ ) άλλωστε το σχόλιο του έχει μορφή ερωτήματος και κατόπιν τούτου είναι υποχρέωση μου να του απαντήσω.

Ευγενικέ μου φίλε η κριτική απ’ όπου κι αν προέρχεται -σε δημοκρατικά πολιτεύματα- είναι αναμενόμενη κυρίως σε όσους δημοσίως «εκτίθενται και πολιτεύονται» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η δε ελεύθερη διατύπωση των σκέψεων και των απόψεων οιουδήποτε πολίτη προφορικά ή γραπτά εδώ και πολλά, πολλά χρόνια είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη άσχετα αν οι ΝΔΠασόκοι ΣμαραοΒενιζέλοι κατάντησαν το Σύνταγμα του Ελληνικού κράτους κουρελόχαρτο στον βωμό του ίδιου συμφέροντος.
Μετά από τόσα χρόνια στα κοινά, εκδότης εφημερίδας, μπλοκεράς, πρόεδρος συλλόγου, αρθρογράφος σε διάφορες εφημερίδες κλπ δικαιούμαι να έχω άποψη και εγώ όπως άλλωστε και ο τελευταίος ψηφοφόρος του νησιού μας.
Το αν η άποψη μου προσφέρει ή όχι, αυτό δεν θα το κρίνω εγώ αλλά εσύ που κρίνεις εμένα κι αν δεν σου αρέσουν ΔΕΝ τις ξαναδιαβάζεις, τόσο απλό!
Τώρα αν εσύ είσαι φοβικός και τρομάζεις γιατί διεκδικώ το δικαίωμα μου να κρίνω, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν είναι δικής μου αρμοδιότητας αυτό, το γεγονός είναι ότι αν όλοι εμείς κρίναμε και επικρίναμε τους πολιτικούς μας επιβήτορες, η πατρίδα μας ίσως να μην είχε φτάσει σ’ αυτό το έσχατο σημείο εξαθλίωσης. Τότε ίσως να χαμε περισώσει και τα σπίτια μας από την λαίλαπα  της δεξιοαναρχούμενης ληστοσυμμορίας των ΣαμαροΒενιζέλων, (που κι εγώ κάποτε υπηρέτησα).
Ο δικός μας φόβος, η δικιά τους επιβίωση, όταν βλέπεις μετά από τόσα και τόσα ενάντια στα λαϊκά στρώματα και να επιβιώνουν πέτυχαν τον σκοπό τους, μας πανικόβαλλαν και τους ξαναψηφίζουμε.
Και μην με ρωτήσεις ποια είναι η εναλλακτική λύση γιατί προσωπικά δεν την φοβάμαι, είναι το όποιο μικρό κόμμα άσχετα από το αν λέγεται ΚΚΕ / ΣΥΡΙΖΑ ή όπως εσύ γουστάρεις, ο «πεθαμένος» δεν έχει να φοβηθεί τίποτα κι ο σκλάβος το μόνο που χει να χάσει είναι τις αλυσίδες του. Νίκος Καζαντζάκης: «Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος»
Όσον αφορά… «..το ποιος είσαι εσύ…» που με ρωτάς, είμαι αυτός που εσύ πολύ σωστά με κρίνεις γιατί εγώ ενυπόγραφα πάντα εκτίθεμαι, είμαι αυτός που χρόνια τώρα διδασκόμενος από τα προσωπικά μου λάθη πορεύομαι πάντα με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι, είμαι αυτός που άφησα ένα έργο στον οικισμό μου με πολύ σκληρούς αγώνες και προσωπικές θυσίες.
Κλείνω τον πολύ παραγωγικό μας διάλογο με μια διαβεβαίωση στην τελευταία σου παραίνεση. Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να λιβανίσω καμιά Δήμαρχο, γιατί δεν έχω καμιά προσωπική επιδίωξη και στόχο, δεν διεκδικώ καμιά θέση στο δημαρχιακό μέγαρο. Διατηρώ πάντα το δικαίωμα μου να κρίνω και να επαινώ τους διαχειριστές της εξουσίας.
αναδημοσίευση από το: mastrokolias.blogspot

32 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/8/14 11:08

    ΓΡΑΨΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΑΖΟΝΙΕΣ. ΟΙ ΕΓΩΙΣΜΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ. ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/14 11:59

      Μια περίοδο ενημέρωσης και προσαρμογής είναι απαραίτητη, γιατί ποιός ξέρει τι θα συναντήσει εκεί μέσα όταν ακόμα και τις ....γλάστρες τις έχουν εξαφανήσει. Μήπως είχαν φυτέψει κανένα κοριό εκεί μέσα, γιαυτό και τις πήρανε;
      Αλήθεια, οι καρέκλες της αίθουσας Δ.ΜΠΟΓΡΗ ποιός τις πήρε από κει, κι αναγλκαστήκανε και φέρανε τις καρέκλες του Δημοτικου Συμβουλίου για να καθήσει ο κόσμος αύριο στην τελετή ορκωμοσίας ; Τέτοια ξεφτίλα, δεν έχει ματαγίνει σε δήμο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/14 14:07

      Για πήγαινε στην ΟΕΕΣΣ να δεις μήπως είναι εκεί;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/8/14 11:36

    8και σημερα αθλια τσαβαροκοπροκλυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/8/14 13:45

    Είναι λυπηρό ότι εν έτει 2014 συζητάμε ακόμα τα αυτονόητα.
    Η καλοπροαίρετη κριτική είναι απαραίτητη και καλοδεχούμενη από οπουδήποτε και αν προέρχεται. Πάσχουμε από ενεργούς πολίτες με γνώμη, γνώση και προτάσεις για το μέλλον του νησιού. Αν κάποιοι βάζουν φερμουάρ επειδή φοβούνται μήπως τους πουν γλείφτες ή πολέμιους, ή οτιδήποτε άλλο, καλύτερα να μετακομίσουν. Όπως πολύ σωστά λέει ο κύριος Μαστροκόλιας, είναι αυτοί που με την ανοχή τους άφησαν τους επιτήδειους να αλωνίζουν, είναι αυτοί που υπόθαλψαν την παρανομία και την ασυδοσία του ανεξέλεγκτου.
    Φως παντού, κριτική και έλεγχος παντού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/8/14 13:52

    ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (΄ΟΠΩΣ Π.Χ ΒΙΛΛΙΑ, ΜΕΓΑΡΑ, ΚΑΛΑΜΟΣ Κ.Λ.Π) ΒΑΣΗ ΤΟΥ Π.Δ 899/76 " ΠΕΡΙ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕΩΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΕΚ 329Α/10-12-1976 Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ(ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΓΗΣ Π.Χ ΧΡΥΣΙΚΤΗΣΙΕΣ Κ.Λ.Π) ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.
    ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΝ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ Η ΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΖΩΣΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΕΚΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΕΣ Κ.Λ.Π ΤΟΤΕ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΕΣ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ? ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? . ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΓΡΑΨΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/8/14 14:28

    ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/8/14 14:55

    AΓΑΠΗΤΕ κ.ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ,ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΄΄ΟΡΑΜΑ΄΄ΤΗΣ 21.8.14,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ- ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ. ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ν΄ΑΝΑΦΕΡΘΩ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΦ΄ΕΝΟΣ ΗΣΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ,ΑΦ΄ΕΤΕΡΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ-ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ,ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΩ.
    ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΥΠΗΣΑΤΕ,ΑΦΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ΄΄ΛΑΘΟΣ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ΄΄. ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ:΄΄ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΄΄ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...΄΄ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ....ΠΟΥ...ΚΛΠ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ...ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΕ; AYTO ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ, Η ΟΤΙ ΄΄ Θ Α Μ Π Ο Ρ Ο Υ Σ Α ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ : KAI ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣκλπ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ.΄΄ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΑΝ...ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ Ν΄ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΄΄ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ΄΄,΄΄ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ΄΄ κλπ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Δ Ε Ν ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΨΕΙ;
    ΦΙΝΑΛΕ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ . ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΤΟ (ΠΡΟΣΦΑΤΟ) ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ (ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ). ΧΑΡΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/8/14 15:08

    ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙ ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΦΕΡΑΜΕ ΤΙ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ ΦΕΡΑΜΕ ΤΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΤΟ ΝΗΣΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/8/14 16:55

    Τρωτε που τρωτε το χρονο σας εδω μεσα γραφτε τουλαχιστον κατι που να αξιζει να συζητησουμε..
    Παπαρολογιες κατινιες,ευχωλογια κτλ..
    Ουσια ,νοημα,αγαπη για οτιδηποτε αξιζει να πουμε για αυτη την ζωη που εχουμε...
    Εχαιτε κολλησει ολοι σας στο τι κανει ο ενας τι κανει ο αλλος ωραια τα ειπαμε τα ακουσαμε τα ειδαμε παρακατω.
    Προνομοιο των ελληνων να γκρινιαζουμε για ολα. Μα για ολα ειτε πανε καλλα τα πραγματα στην ζωη ειτε πανε στραβα εκει στην γκρινισ στην μιζερια. Αποτελεσμα ερχαιτε ο. Γερμανος και σια και να παλι απο την αρχη....
    Ξανα γκρινια και γκρινια.
    Μην αφησουμε μια κουβεντα εκει να την σηκωσουμε και ας ειναι και απο τον βουρκο αρκει να γινει το δικο μας..
    Οποιος τα καταλαβε αυτα που γραφω τα καταλαβε . Κ.Μαστροκολια..
    Αυτα για αρχη.

    Πειτε και κατι να ειναι αποδεκτο προς το συνολο των σχολιαστων χωρις να ειναι πικροχολο,μιζερο και στοχευμενω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/14 17:15

      Πειραζει που θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ...με τον...προηγουμενο ,εντεχνως, ανορθογραφο ...σχολιαστη.....ειδικοτερα με τα ...ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ,ΜΙΖΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος23/8/14 17:41

    ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΊΣΩ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ Ο ΟΠΟΟΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΌΜΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ) ΜΠΛΟΚΕΡΑ). ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΛΗΡΩΣ. ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ. ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΗΘΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΚΑΤΒΗΚΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΚΑΛΙ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΊΑΣ ΑΦΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ. ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΥΒΡΕΟΛΟΓΊΟΥ ΣΕ ΕΝΑ "ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ" ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΜΛΕΞΙΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/8/14 17:55

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΑ ΕΙΣΘΕ ΚΥΡΙΕ ΓΥΡΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/14 19:20

      εσένα πως να σε χαρακτηρίσουμε που τολμάς ως γνήσιος κουκουλοφόρος να βγάζεις χολή σε κάποιον που επώνυμα εκτίθεται χρόνια τώρα;
      θέλει αρετή και τόλμη να γράφεις επώνυμα και εσύ πορεύεσαι έρποντας και γλείφοντας χρόνια τώρα κι έτσι μικρούτσικος θα παραμείνεις

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος23/8/14 21:39

    Ο κ. Μαστροκόλιας είπε τη γνώμη του επίσημα και επώνυμα (το ίδιο κάνει κάθε φορά). Τα περισσότερα σχόλια είναι περί ανέμων και υδάτων, αερολογία και προσωπική κριτική.
    Ο άνθρωπος μίλησε για οράματα, και μακρόπνοα σχέδια που λείπουν τα τελευταία χρόνια από τις δημοτικές αρχές. Οι απαντησεις που δόθηκαν ήταν άλλα ντάλλα, της Παρασκευής το γάλα. Ο καλύτερος εξομοίωσε όσα περιέχονται στο πρόγραμμα της Νάννου με οράματα, λες και οι λάμπες, οι γούβες και τα κοινωνικά παντοπωλεία είναι όραμα.
    Άλλο φωτισμένος ηγέτης που βλέπει μακριά και μπροστά, άλλο διαχειριστής της καθημερινότητας, άλλο έργα που χρειάζονται δύο και τρεις πενταετίες να πραγματωθούν και άλλο δεντροφυτεύσεις και ΚΑΠΗ.
    Μίλησε επίσης για το αυτονόητο δικαίωμα του καθενός να συμμετέχει στην ενημέρωση, την κριτική, την έκφραση γνώμης και ότι ο ωχαδερφισμός και αποστασιοποίηση είναι αιτία πολλών δεινών της σύγχρονης κοινωνίας.

    Κάποιοι γράφουν για να βγάλουν τα απωθημένα τους ή να πουν το ποίμα τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/14 00:15

      Να κάνουμε τη Σαλαμίνα Manhattan, να ένα όραμα !!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/14 00:48

      Να διώξουμε απ' τη Σαλαμίνα τα ναυπηγεία, τα λατομεία, τα ιχθυοτροφεία, τα σαπιοκάραβα, τα σλοπ, τη ρύπανση, τη μόλυνση, να ένα όραμα.
      Να αντικαταστήσουμε τις ρυπογόνες και οχλούσες δραστηριότητες με μαρίνες, τουριστικά πάρκα, χώρους αναψυχής και δραστηριότηες ήπιου τουρισμού, να άλλο όραμα.
      Να εκμεταλλευθούμε την παγκόσμια πολιτισμική και ιστορική κληρονομιά, να γίνουμε τόπος προορισμού για τουρίστες απ' όλο τον κόσμο.
      Να γίνει η Σαλαμίνα ξακουστή όχι μόνο για το παρελθόν της αλλά για το παρόν της και το μέλλον της, να κι άλλο όραμα.
      Υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν σε βάθος χρόνου αρκεί να υπάρχει όραμα και θέληση και απόφαση να τα βάλεις με μεγάλα και μικρά συμφέροντα που λυμαίνονται το νησί.
      Οψόμεθα.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος24/8/14 05:40

    k i kria panoutsoy exei ena neo orama.na gini manatzer se moysikoyw. xtes to bradi xarikame ton antra tis na rixni pola kosmitika epi8eta se nea paidia mousikous. apo pote egines manatzer mori ????? ta kseri i eforia????? mazepse ton gerako soy min ton kanoyn toympano. kseftiles...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/8/14 12:25

    μη δινετε σημασια στο νυν λιβανιστηρι της νεας δημαρχου!
    ηταν παλιος πασοκζης και νεοδημοκρατης, αναλογα από που φυσούσε ο άνεμος!
    γυρολόγος της πολιτικής ηταν και θα είναι πάντα!
    σαν τον άλλο τον υποχθόνιο απατεωνα από την μάνη
    όλοι αυτοί ένα φτύσιμο αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/8/14 13:28

    ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΒΑΝΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/14 13:46

      Ούτε ένας ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!!!!!!!!
      ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!
      Το ΙΚΑ Σαλαμίνας και η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ θα μεταστεγταστούν στον ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/14 15:49

      πολύ κακία .. σήμερα το βρήκατε να τα πείτε ? μαζεύτε τα σκουπίδια πρώτα που ενα καλοκαίρι υπέφερε ενα νησί απο την αδιαφορία ορισμένων..

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος24/8/14 14:56

    Σοφράς-Αστράκος-τραυλός γιατί αποχώρησαν και δεν έκατσαν να ακούσουν τον πύρινο λόγο της ζάμπλουτης καθαροχέρας;
    Άρχισαν τα όργανα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/8/14 15:02

    όνειρα βλέπετε . θα πάθαιναν θερμοπληξία εκει μέσα χωρίς κλιματισμο με τόσο κόσμο.. 5 μέρες ακόμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/14 15:09

      ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ?
      ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ?
      ΑΠ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/14 15:13

      Ο κύριος Τραυλός έμεινα μέχρι το τέλος.. μην κάνετε όνειρα !!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/8/14 17:21

      Πολύ χαίρομαι γι αυτό. Ειλικρινά

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος24/8/14 16:55

    Η ΝΑΝΝΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩΔΙΟΤΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΥΜΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2003--2006 ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ
    ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡ ΝΑΝΝΟΥ
    ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΧΗΣΕΙΝΑΙ
    ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΝΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ
    ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ
    ΛΕΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ
    ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ


    ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ
    ΤΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΥΣ
    ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟ`Ι`ΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/14 17:08

      ΔΕ ΤΟΧΕΤΕ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.;;;;;;;;;;;;Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ..ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ...ΛΟΓΩ ΚΟΜΠΛΕΞ ...ΦΘΟΝΟΥ....
      ΦΘΟΝΟΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ....
      ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ...ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ..ΑΔΙΚΗΜΑ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/14 23:46

      ΣΩΣΤΑ...!!!...

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος24/8/14 17:25

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ. ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ!!!!! ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ!!!!! ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/8/14 17:53

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΑΤΕ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ.. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.. ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΟ ΤΑΧΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ..ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ? ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ ? ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ .. ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ? Η ΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ? ΝΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.. ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕΒΌΜΕΝΟΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.