Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Αυγ 2014

ΚΙΦΑ Σαλαμίνας Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις ψευδείς φήμες περί δήθεν ακύρωσης της μεγάλης συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Δελτίο Τύπου
Σαλαμίνα 01/08/2014
Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι, κάποιοι “καλοθελητές” και οιονεί τα πάντα γνωρίζοντες, διασπείρουν ψευδείς φήμες - ειδήσεις στην Σαλαμίνα περί δήθεν ακύρωσης της μεγάλης συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 16 Αυγούστου στο Ευριπίδειο Θέατρο, υπέρ των σκοπών του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας,  με  αποτέλεσμα  να  προκαλέσουν  ανησυχίες,  φόβο  ή  αμφιβολία  σε  αόριστο  αριθμό  ανθρώπων  ή  σε  ορισμένο  κύκλο  ή  κατηγορία  προσώπων  με  κίνδυνο  να προκληθεί  ζημία.
Διαμαρτυρόμαστε  έντονα  για  τις  ψευδείς  φήμες  που  με  δόλο  διαδίδουν  χωρίς  να  γνωρίζουμε  τους  σκοπούς  που  εξυπηρετούν οι … “καλοθελητές” αυτοί αλλά οι ενέργειές τους είναι τουλάχιστον ύποπτες  και  κακόβουλες  με  μοναδικό  σκοπό  να  μας  βλάψουν  παραπληροφορώντας  το  κοινό. 
Σας προσκαλούμε  και  υπενθυμίζουμε  και  εγγράφως  την  υποχρέωση  του  συγκεκριμένου  τμήματος του  Δήμου «που  κάτι  πήρε  το  αυτί  τους»…..  και  διασπείρουν  τις ανωτέρω  ψευδείς  ειδήσεις  κακόβουλα  να  ανακαλέσουν  τα  όσα  αναληθή  διαδίδουν  και  να  αποκαταστήσουν    ΑΜΕΣΑ  τις   βλάβες  και  τις  ζημίες    που  μας  προξενούν  με  την  ανωτέρω  συμπεριφορά  τους. 
Για την ενημέρωση του κοινού, που είμαστε βέβαιοι ότι, θα στηρίξει με την παρουσία του το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας αλλά συνάμα θα τιμήσει τον προ πολλού καταξιωμένο καλλιτέχνη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τονίζουμε ότι η συναυλία στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας, θα γίνει κανονικά το Σάββατο 16 Αυγούστου, όπως ακριβώς έχει προγραμματισθεί και ανακοινωθεί ήδη  εδώ  και  2  μήνες.
Με  την  ρητή  επιφύλαξη  και  κάθε  άλλου  νομίμου  δικαιώματος  μας  και  ιδίως  του  δικαιώματός  μας  να  προσφύγουμε  στα  αστικά  δικαστήρια διεκδικώντας  αποζημίωση  για  κάλυψη  κάθε  θετικής  ή  αποθετικής  ζημίας  και  περιουσιακής  ή  ηθικής  μας  βλάβης.
«Η  Εθελοντική  Ομάδα  του  Κοινωνικού  Ιατρείου  Αλληλεγγύης  Σαλαμίνας»
Γ.  Λουκά  36,  189 00   Σαλαμίνα
Τηλ. Γραμματείας:  2114110952,  210-4650212

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/8/14 19:29

    επειδη ειμαι απο τουσ ασθενεισ που εξυπηρετουμε ενα χρονο μπραβο σασ τρεξτε για τα σαλαμινια και τισ γιορτεσ κρασιου να τσεπωνετε και αφηστε το κοινωνικο ιατρειο κοπροσκυλα στο ελεοσ του θεου γιατι τα παιδια εκει κανουν σωστα την δουλεια τουσ ααντεεε κοπροσκυλα του δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/8/14 20:03

    dyo fores phga sta koproskyla na parv dyo isithria kai kaneis den yphrxe kai phga ston germano kai ta phra aytoi ekei sto telos ua paroyn kai tis karekles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/14 10:01

      Το Κοινωνικό Ιατρείο λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες και μέρες. Αυτές οι ώρες και οι μέρες είναι γραμμένες στην πόρτα του. Οπότε ή απλώς πετάς λάσπη γιατί ποτέ δεν πήγες εκεί ή δεν ξέρεις να διαβάζεις οπότε ... συγχωρεμένος. Όσο για τις καρέκλες,κόφτο γιατί είσαι αλλού νυχτωμένος. Στους καιρούς που ζούμε, σε λίγο όλοι θα έχουμε την ανάγκη των κοινωνικών δομών.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/8/14 20:07

    Γιατι ποτε το στηριξαν το κοινωνικο ιατρειο τα κοπροσκυλα; η κονομα και η μασα στις γιορτες του κρασιου ειναι και στα σαλαμινια. Με κομμενα τηλεφωνα ειναι εκει οι ανθρωποι. προχθες ειδα τη φαρμακοποιο που σφουγγαριζε και ειναι παντα με το χαμογελο εκει να σε εξυπηρετησουν. Η νυφη μου που εχει καρκινο και ειναι ανασφαλιστη η κοπελα την εστειλε στο Μεταξα και κανονισε να και τις ακτινοβολιες χωρις να πληρωσει. Ζουν με το αγχος να εξασφαλισουν καθε μηνα τα φαρμακα για τη θεραπεια του καρκινου. Ποιος αλλος τα κανει αυτα κοπροσκυλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/8/14 11:46

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ? ΕΚΛΕΙΣΕ. ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ? ΚΑΝΕΙΣ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΥΤΟ? ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΟΥΣΤ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/8/14 20:31

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟ ΛΟΓΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΒΑΤΖΟΝΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/8/14 00:40

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/8/14 00:43

    Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ;
    ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΑ ΤΙΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΠΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/8/14 01:00

    Οχι μονο θα σαμποταρει και δε θα κανει τιποτα αλλα το ορθιο ζωο κανει οτι μπορει για να θαψει τη συναυλια γιατι δεν τολμα να πλησιασει απο κει μερια.
    Τιναρα πες αλευρι;
    Θα σου πω σε λιγες μερες πιος σε γυρευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/8/14 01:02

    Όσον αφορά τις "κυρίες" και τους "κυρίους" του συγκεκριμένου τμήματος του Δήμου Σαλαμίνας ΝΤΡΟΠΗ!!! και μόνο ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/8/14 01:12

    27 KAI SHMERA TSAMPAROKOPROSKYLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/14 02:37

      Ρε παιδιά, πού στεγάζεται το Κοινωνικό Ιατρείο, ξέρει κανείς;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/8/14 03:52

      Αν ρωτάς ειρωνευόμενος, τράβα ρώτα τον Τσαβες. Αυτός ξέρει καλά. Έβγαζε φωτογραφίες εκεί.

      Αν ρωτάς σοβαρά, στην οδό Γ. Λουκά 36, στό κέντρο, πολύ κοντά στον Άγιο Ανδρέα.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/8/14 08:19

    Πολύ αργά το καταλάβατε ?? τόσο καιρό γιατί δεν λέγατε κάτι ? τώρα που φεύγουν το θυμηθήκατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/8/14 09:59

    Εγώ αυτό με τον δόλο δεν το καταλαβαίνω. Τι έχουν να κερδίσουν; Να λέγατε αδιαφορία και ανικανότητα το δέχομαι, αλλά ο δόλος δε είναι λίγο τραβηγμένο; Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα να μας το αναπτύξει, πολύ θα μ' ενδιέφερε να δω το σκεπτικό του. Κι' αυτό με τις μηνύσεις μήπως είναι λιγάκι υπερβολικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/8/14 21:05

    Για να βοηθήσω λίγο τον 09.59
    Είδη Δόλου
    Ανάλογα με το βαθμό αποδοχής του αποτελέσματος από το δράστη υπάρχουν τρία είδη δόλου:
    1. Ο άμεσος δόλος ή δόλος πρώτου βαθμού: ο δράστης γνωρίζει το αποτέλεσμα της πράξης του και το επιδιώκει (π.χ. σημαδεύω με το όπλο και σκοτώνω κάποιον).
    2. Ο αναγκαίος δόλος: ο δράστης γνωρίζει το αποτέλεσμα της πράξης του και το αποδέχεται πλήρως ως αναγκαίο για την επίτευξη του αποτελέσματος χωρίς όμως να το επιδιώκει (π.χ. για να σκοτώσω κάποιον βάζω βόμβα στο κτήριο. Ξέρω ότι θα σκοτωθούν κι άλλοι, δεν το επιδιώκω αλλά δε σταματάω.).
    3. Ο ενδεχόμενος δόλος: ο δράστης προβλέπει το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της πράξης του, δεν το επιδιώκει αλλά το αποδέχεται ή ελπίζει απλώς ότι δε θα συμβεί (π.χ. χτυπώ κάποιον στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο. Σκοπός μου είναι να τον τραυματίσω. Ξέρω ότι ενδέχεται να τον σκοτώσω, αλλά ελπίζω απλά ότι μόνο θα τον τραυματίσω.).
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις και όχι μόνο, κάνω ότι μπορώ αποθαρρύνω το κοινό να παραβρεθεί, δημιουργώ, διασπείρω, τεχνηέντως αμφιβολίες για τη συγκεκριμένη συναυλία, προβάλλω άλλες δικές μου εκδηλώσεις που έχω προσωπικό όφελος, κ.λ.π. κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/14 11:09

      Ωραίο το σενάριο αλλά λίγο υπερβολικό. Οποιος θέλει να πάει, θα ενδιαφερθεί και θα πάει. Αν θέλει κάποιος να τραβήξει την προσοχή υπάρχουν κι' άλλοι τρόποι. Ο νοών νοείτω.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος6/8/14 23:04

    Σε τι ρε φιλε και γιατι να τραβηξουν την προσοχη? φερνουν καποιον που δεν τον ξερει ουτε η μανα του? ή παλιωσε ο Παπακωνσταντινου? Ειναι διαχρονικος, πιο πολυ επικαιρος παρά ποτε και το σημαντικοτερο γινεται για το κοινωνικο ιατρειο που εξυπηρετει τους κουλουριωτες? Σταματηστε να το πολεματε γιατι το δυναμωνετε περισσοτερο. Και εκει οι ανθρωποι δινουν πραγματικο αγωνα και οχι μπουρμπουτσαλα και φουμαρα.Εχεις παει κατα κει? Ξερεις που πεφτει? Ασε καταλαβαμε. 2ος οροφος ε? δεν λαδώνει ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/8/14 08:41

    TI EINAI AYTA ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΛΑΤΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/8/14 21:09

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΠΑΝΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/8/14 08:44

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.