Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Αυγ 2014

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη: «Ευχαριστώ τους πολίτες των Νησιών για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους - ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την σπουδαία συνεργασία μας»

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση, μετά από μια περίοδο σκληρής δουλειάς 44 μηνών, αποχαιρετώ τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου στην Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Αυτό το μικρό διάστημα στήσαμε από το μηδέν την νεοσύστατη Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και προσπαθήσαμε να είμαστε στην υπηρεσία όλων των πολιτών, πέρα από κομματικές προτιμήσεις και παλιές διαχωριστικές γραμμές.
Κάναμε έργο σε όλους τους Νησιωτικούς Δήμους και προετοιμάσαμε ένα καλύτερο μέλλον σε δεκάδες άλυτα και χρονίζοντα ζητήματα, αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη για την επόμενη Περιφερειακή Αρχή.
Προσωπικά, λειτούργησα με την πόρτα και η καρδιά μου ανοιχτή για όλους τους πολίτες, με μοναδικό γνώμονα την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων στα μεγάλα και μικρά προβλήματα που απασχολούσαν τα Νησιά μας και τους Νησιώτες.
Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξε. Συνεργαστήκαμε άψογα και συνεννοηθήκαμε πάντοτε «με τα μάτια».
Ευχαριστώ τους συναδέλφους Αντιπεριφερειάρχες και όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους για τη συνεργασία και την στήριξη των θεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.
Ευχαριστώ τις δημοτικές αρχές των Νησιών μας και τους φορείς, γιατί μαζί αποδείξαμε ότι με τη σκληρή δουλειά, την συμπόρευση και την κοινή δράση μπορούμε να πάμε μπροστά.
Τέλος, ευχαριστώ τα στελέχη του γραφείου μου, τους συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων για την άψογη συνεργασία μας και τη σημαντική τους συνεισφορά σε ότι πετύχαμε.
Δώσαμε μαζί πολλές, μοναχικές και νικηφόρες μάχες εμπροσθοφυλακής. Χωρίς αυτούς, χωρίς τη γνώση και τη σκληρή δουλειά τους δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα.
Τους αποχαιρετώ όλους με αγάπη και θα θυμάμαι πάντα αυτή την κοινή και ελπιδοφόρα πορεία μας στο πανέμορφο «μπαλκόνι της Αττικής», δίπλα στους Νησιώτες».

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/8/14 13:22

    ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ.
    ΟΜΩΣ ΚΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ .
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ MH ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΤΕΡΛΙ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ gOOGLE ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/8/14 13:28

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΟΜΩΣ ΚΛΕΙΣΤΑ.ΗΡΘΑΜΕ ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕΣ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΙ??ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΔΟΥΡΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/8/14 15:02

    ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ:;;ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.::::ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ , ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ,ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ,ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΔΙΔΥΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/8/14 15:42

    ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΛΑ Ο ΠΑΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/8/14 16:47

    LADOSE OLOYS TOYS PROEDROYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/8/14 16:50

    ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ << Π >>ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΗ ΠΟΥ@@@Σ ΚΑΙ ΠΟΥΤ@@Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/8/14 16:59

      ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ <<<< ΜΑΖΙ >>>> ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΓΙΩΤΑ .ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ<< Π >>> ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ>>>>

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος28/8/14 17:09

    ΡΕ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ. ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΕ ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ, Ο ΚΑΠΕΤΑΝΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ,Ο ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΗΣ Ο ΠΟΥ@@@Σ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΕΣ , ΚΑΡΓΙΑ Η ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΕ ΜΑ ΤΟ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ,ΠΑΠΠΑΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΗ Ο ΤΟΚΟ ΓΛΥΦΤΗΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΖΟΚΕΡ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΝΗ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΙΓΚΟΓΝΙΤΟ. ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ







































    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/8/14 17:47

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 16:59
    ΕΑΝ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ@@@@@Σ ΚΑΙ ΠΟΥΤ@@@@Σ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ . ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ.
    ΕΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤ@@@Σ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤ@@@Σ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ .ΝΑ ΛΥΠΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ,Π,Χ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/8/14 00:53

      ΕΝΩ ΕΣΥ 17.47 ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ????? ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ................. Ε ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...............

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/8/14 19:18

      ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟI ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/8/14 19:28

      ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ TO ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΕ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος29/8/14 12:23

    ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΖΩ :::::::::ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΤΑ ΔΥΟ <> ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΣΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ,ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΑΜ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/8/14 19:25

    ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ Π ΚΑΙ Π ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/8/14 10:04

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ:::::::ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ......
    ΜΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΚΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/8/14 17:54


    Την ώρα που γινότανε η κηδεία του Μητροπολίτη μας, ο Τσαβαρής παρκάρισε με το αυτοκίνητο του Δημάρχου έξω από το Δημαρχείο και περίμενε εκεί. Σε λίγο κατεβαίνει ο Καπετανάκης με δυο μεγάλους φακέλους και μπαινει κι αυτός στο αυτοκίνητο του Δημάρχου. Επί 45 λεπτά το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε γραφείο. Το ένα μετά το άλλο τα χαρτιά υπογραφόντουσαν και τα τοποθετούσαν μπροστά από το τιμόνι. Ποιός ξέρει τι υπέγραφε !!!!
    Καλά ρε αθεόφοβοι, δεν βρήκατε άλλη ώρα να τα ...μαγειρέψετε, έπρεπε να το κάνετε την ώρα που γινόταν η κηδεία του Μητροπολίτη μας;
    Και μη βγει κανένας σας να το διαψεύσει, γιατί είμασταν 4 επώνυμοι που τους βλέπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/8/14 18:22

    ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟ :::ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ:::
    ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΥΡΙΛΕ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ :::::Η ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ .
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΜΗΝ.

    Απάντηση

    Ανώνυμος30/8/14 18:15
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 12:58
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ < ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ > ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΤΟΜΟ ΕΙΔΙΚΟ ,ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ :::ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΤΕΙ::: ΕΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΤΗΣ 14 ΣΥΝ/ΣΗΣ ΟΙΚ.ΕΠΙΤΡ.ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 106 ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΕΝΗ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΟΦΩΝΑ. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ Α.Δ.Α ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΗΝ 45Ο ΑΠΟΦΑΣΗ.ΤΟΥ 2012 ΑΡΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ ΕΣΕΙΣ Η ΙΔΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ. ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΡΗΣΕ Η ΔΕΣΦΑ, ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ,ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ.ΤΙΠΟΤΑ ,ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΣΑΣ ΤΕΘΗΚΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΥΧΡΕΑ ΟΤΑΝ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ,ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΓΚΑ. ΤΩΡΑ ΜΗ ΚΛΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.