Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Αυγ 2014

ΤΕΛΙΚΑ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΣΦΟΔΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

Πολιτιστικό κύτταρο Σαλαμίνας
Σύλλογος Φίλων & θαυμαστών Στέλιου Καζαντζίδη
Λ. Αιαντείου & Ειρήνης 1
10η στάση Αιαντείου
Σαλαμίνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την “ΓΙΟΡΤΗ ΟΥΖΟΥ” συνεχίζονται την Παρασκευή 1η Αυγούστου οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις “Κυχρεία 2014” του Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας, στις 21:30, στην πλατεία Αμμοχώστου, στην Αλυκή.
Υποδεχόμαστε τον Αύγουστο,  με ούζο , μεζέδες και ζωντανή μουσική  σε μια αληθινή γιορτή.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

59 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/8/14 08:31

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΤΟΥΠΙΑΡΗΔΕΣ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Α ΡΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ,ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΓΙΟΡΤΗ ΟΥΖΟΥ ,ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ Μ........ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ )ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/14 08:44

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΙΣΟ ΣΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΥΖΟ, ΚΕΔΟ ΠΑΡΑΓΗ ΤΟ ΝΙΣΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΤΙΚΟ ΟΥΖΟ ΝΑ ΜΟΥΠΗΣ ΚΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΙΕΤΕ ΕΝΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΝΙΣΗ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗ ΧΑΣΥΣΟΚΑΛΙΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΠΤΥΧΘΗ ΤΟ ΝΙΣΗ ΝΑΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΩΝΤΕ Η ΞΕΝΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑΦΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑΤΟΥΣ ΕΔΩ. Η ΕΥΡΟΠΗ ΤΗ ΕΚΑΝΕ ΟΛΛΑ ΑΦΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΝΑΡΚΟΤΥΚΕΣ ΟΥΣΥΕΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΣΕ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΕΝΟ ΑΝ ΤΑ ΗΧΑΝ ΑΦΙΣΗ ΟΛΛΑ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΣΑΝ ΟΛΛΑ ΑΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/14 08:56

      ????????????????????????????????????????????????????????????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/14 14:24

      καυλό ίνε να μι γραφης ρε φιλαι μας τείφλωσες γαμό το φελέκι μου γαμό

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/8/14 16:53

      καλλα λαιη ο φηλως να βαλλουμαι φουντα να δουμαι ανναπτειξυ
      χαθυκε ο κοσμως να καμνουται ενα φαιστηβαλ φουντας σεις οι πωλλυτιστηκη?????
      θα βαλλο το σορτ κε τοι μπουφαλλο τοι σαγυωναρα κε θαρθο καλλοι ανταμοσυ θα φερο κε νταιφη

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/8/14 13:30

      5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/8/14 12:53

    ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ?????






    /////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/14 13:39

      ΕΞΩ Η ΜΠΙΧΛΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ! ! !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/14 14:22

      μη μιλάς για "μπίχλα" του Πειραιά, γιατί αν πιάσουμε την πουτανόμπλιχα της Σαλαμίνας, θα κλείσουν σπίτια ομορφάντρα μου και να σκύβεις και λιγάκι μας έχεις καταστρέψει τα πρέκια ρε κερατούκλικο

      Διαγραφή
    3. νικος Γιαννοπουλος1/8/14 14:39

      ενώ οι σαπιες κουνιες ανευ αδειας οπως ορίζει ο νομος δεν σε πειραζουν

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/8/14 15:13

      EΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΟΜΠΙΧΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΑΣ ΜΕΡΧΡΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΑΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ,ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/8/14 15:15

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΟΜΠΙΧΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.....ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΚΟΚΙΝΙΑ ΚΑΙ Η Π@@ΤΑΝΑ Η ΣΜΥΡΝΙΑ......ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑ ΡΕΕΕΕΕ ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΡΕΕΕΕΕ! ΕΚΕΙ ΒΓΑΖΑΝΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΕΣ ...ΧΑΧΑ..... ΡΕΕΕΕΕ.....ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.....ΧΑΧΑ.....ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/14 16:56

      Έχεις απόλυτο δίκιο θα συμφωνήσω μαζί σου. Μόνο που τότε που εμείς πηγαίναμε στα κόκκινα φανάρια στην πουτανοσμυρνιά για να επιβιώσει κι όχι από βίτσιο εσείς βολευόσασταν με τα καρότα
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      άστο ντρέπομαι για λογαριασμό σου ξευτισμένο καροτόπαιδο κερατουκλικο δεν σου ξαναπαντώ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/14 18:06

      ΕΜΕΙΣ ΒΛΑΜΕΝΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΔΙΑ!ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ Κ@ΛΟΒΛΑΧΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/8/14 19:29

      Δική σας η επιλογή να κόψετε τόσο μικρά οικόπεδα και μαζέψατε όλη την φτωχολογιά με τις παράγκες και τους τσίγκους; Δεν λέτε καλά που ήρθανε κι' αυτοί και φάγατε ένα κομμάτι ψωμί, που πριν είχατε τα χαμόσπιτα με τα λουλακί παράθυρα. Αλλά ούτε αυτό το τοπικό χρώμα δεν σεβαστήκατε και ότι κιτσαρία νεοπλουτέ βλέπατε την κοτσάρατε. Τόσα σπίτια καρναβάλια δεν υπάρχουν πουθενά. Πρώτοι εσείς προδώσατε τον τόπο σας και τολμάτε να μιλάτε για τους "ξένους". Ελληνες είμαστε όλοι ρε! Εκτός αν θεωρείτε ότι είστε ανώτερη κάστα, εσείς οι τιμημένοι απόγονοι των Σαλαμινομάχων. Εκτός από κόμπλεξ ανωτερότητας έχετε και μεγάλη πλάκα.
      Αντε βρε που τα ματιάξατε τα παιδιά και τους χαλάσατε την γιορτή. Σκόρδα, σκόρδα!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/8/14 21:15

      ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΛΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΞΌΥ ΚΑΙ ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΑ ΚΟΨΑΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ! ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΕΔΩ (ΕΛΕΩ ΠΑΣΟΚ)!
      ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ...ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΗΣ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ - ΝΑΙ- ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΩΣ ΞΕΝΟΙ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΟΙ ΜΗΝ ΑΝΗΚΩΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ! ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ (ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ) ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ) ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΜΑΣ ( ΜΑΛΛΟΝ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ) ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Ν Τ Ο Π Ι Ο Υ Σ !

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/8/14 23:27

      Λίγα έβγαλε το νησί από την ανοικοδόμηση; Ευτυχώς που δεν είναι όλοι σαν και σένα. Μάθε πρώτα να γράφεις και μετά διάβασε μήπως και μάθεις τι σημαίνει Ξένιος Δίας κουτορνίθι αμόρφωτο ντροπή της Σαλαμίνας.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/8/14 13:49

      EIMASTE ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.... ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΦΤΟΥ!!ΦΤΟΥ !!! ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΧΑ ΧΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ !!!!!! ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!!! ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ Κ Λ Π..... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος2/8/14 13:59

      ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΝΕ ΟΤΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος2/8/14 14:45

      EEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! OXI KAI KALA KAKOMHRH!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/8/14 16:56

    αναψαναι τα εματα σφαζωντε τα παλικαρηα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/8/14 16:57

    Μην πιάνεις τον Πειραιά ρε στο στόμα σου γιατί δεν θες να μάθεις πως γ........ ουστ μωρή μπριζόλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/14 18:08

      Να αυτος εδω ειναι πειραιωτης φαίνεται την λεει μπριζολα(με προφορα)οι κουλουριωτες την λενε μπριτζολα (βυθουλας καλε) Γιαννοπουλε σε φαγανε οι κουφ@λες οι κουλουριωτες με τα ματια τους γι αυτο εβαλε αέρα, απο την γκρίνια τους, παλια τους λέγανε τσιμπλιαριδες γιατι δεν ηταν στρωμένοι οι δρομοι και με τον πουνεντη σήκωνε σκόνη και τους γεμιζε τα μάτια.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/8/14 18:13

      Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!....ΧΑΧΑ...ΧΑΧΑ ΓΕΛΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ....ΡΕΕΕΕΕ ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΡΜΗΡΗΔΕΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΩΡΑ....ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΝΥΧΤΑ ...ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ...ΡΕΕΕΕΕΕ !

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/8/14 18:15

      ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΥΜΠΑ......ΧΑΧΑ....ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΚΙΝΙΑ....ΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος1/8/14 18:24

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/14 18:27

      Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΡΙΖΕΣ ΗΘΗ ΚΑΙΝ ΕΘΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΙΧΛΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/14 18:39

      ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΤΟΥΖΟΥ ΠΙΑΣΕ ΣΕΙΡΑ ΝΤΟΠΙΕ,.,

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/8/14 18:59

      ΠΟΙΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/8/14 14:46

      EIMASTE ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.... ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΦΤΟΥ!!ΦΤΟΥ !!! ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΧΑ ΧΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ !!!!!! ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!!! ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ Κ Λ Π..... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/8/14 16:23

      BLOGGER ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΒΓΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ?ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΒΗΣΤΟ.ΤΟ ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΝΤΕ ΛΠΟΠΟΝ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕΜΑΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΛΑΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος1/8/14 19:01

    Ε, ρε όρεξη που την έχετε. Μια γιορ΄τη πήγε να κάνει κάποιος, του τηνε χάλασε ο αέρας και σεις πιάσατε το βρισίδι. Μονάχα γιαυτό είσαστε. Στα άλλα πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/14 19:18

      γκετ α φακ αδερ χιαρ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/14 03:48

      Α! ρε κοθώνι. Τα φραγκολεβαντίνικα σε μαράνανε. Το γράφεις που το γράφεις, τουλάχιστον γράφτο σωστά: γκετ δε φακ άοθτ οφ χέαρ. Αγράμματε στούρνε, θες και υβρεολόγιο αγγλιστί.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/8/14 03:51

      διόρθωση: άουτ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/8/14 09:54

      έχω ινδική προφορά σορρυ ,θενκ γιου kai ai g@misoy xaaaaaaaaaaaaa

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/8/14 15:40

      Ινδική ξε-ινδική, μάθε τουλάχιστον να βρίζεις σωστά: άντε ΡΕ γ@@@@ου!
      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/8/14 15:41

      Ωχ! σόρρυ, ξέχασα το γουέλκαμ
      χαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος1/8/14 19:07

    NAI ΟΥΤΕ Ο ΑΙΟΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/8/14 19:31

    τα ματιάξατε τα παιδιά ζηλόφθονοι, σκόρδα στα μάτια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/8/14 19:43

    MPOROYN NA PANE NA THN KANOYN THN EKDHLVSH APO KEI POY KATAGONTAI POY DEN FYSAEI KIOLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/8/14 19:55

    ρε παιδια η γιορτη του ΠΑΡΤΟΥΖΟΥ ποτε γινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/8/14 20:20

    ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ. ΤΩΡΑ Ο ΟΥΖΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/14 20:29

      MHN ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΙΝΟ ΤΗΝ ΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ,ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΙΟΡΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΒΟΤΚΑ.ΟΛΑ ΓΙΑΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος1/8/14 20:34

    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ,ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/14 03:50

      Ενώ εσείς οι δυτικοί, τον σεβαστήκατε. Ρε ούρρρρτττττττ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/14 08:58

      ΜΑΙ ΤΗΝΕΧΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΥΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕΘΩ ΩΧ ΑΜΑΝ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος1/8/14 21:07

    "ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ"
    αχαχαχα αυτό ήταν πολύ ωραίο, η Κούλουρη το μικρό Παρίσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/14 23:08

      ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ! ΞΕΡΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ.....ΧΑΧΑ.....ΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ.....

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος1/8/14 23:41

    EXEΣ ΔΙΚΙΟ ΟΛΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΗΝ ΛΑΛΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ,,ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ,ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ (ΚΑΤΑΠΑΥΗΣΕΙΣ ΑΙΓΙΑΛΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΤΛ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/14 00:47

      ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ "ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ" ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΞΩΚΛΗΣΣΙΑ ΜΑΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ....ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ...ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ "ΦΑΝΕ"......ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/14 01:36

      να μαντέψω; ψηφίζεις Χρυσή Αυγή
      άντε γελάσαμε και σήμερα να είσαι καλά

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/8/14 14:48

      EIMASTE ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.... ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΦΤΟΥ!!ΦΤΟΥ !!! ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΧΑ ΧΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ !!!!!! ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!!! ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ Κ Λ Π..... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/8/14 12:09

      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ....(ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΡΧΗΣΤΟΙ?....ΧΑΧΑ)ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ....ΧΑΧΑ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ......ΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ?....ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ( ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΡΙΖΕΣ ΓΕΡΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.....ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΦΟΥ ΖΟΥΣΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ....ΜΕΣΤΗ ΒΡΩΜΟΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ...ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ........ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ........ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
      ΕΞΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ......ΧΑΧΑ....ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ......ΧΑΧΑ.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος2/8/14 05:47

    29 kai simera tsamparoskyla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/8/14 08:45

    Κύριοι διαχειριστες, προσπαθω να ενημερωθώ απο το blog σας και το μόνο που διαβαζω είναι βρισιές και διχαστικά σχόλια! Έχετε κάποια ευθύνη για τις δημοσιεύσεις και πρέπει να βάλετε κάποια "φίλτρα". Σιγά σιγά θα προσαρμοστούν όλοι και θα αποφεύγουν το υβρεολόγιο. Το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση το έχουμε όλοι, όμως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε υβριστικά σχόλια και βωμολοχίες. Δείξτε λίγη σοβαρότητα!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/14 15:36

      Ρε φίλε δίκιο έχεις. Αλλά να, έτσι είμαστε εμείς εδώ. Και για τα υβριστικά σχόλια δίκιο έχεις. Αλλά αυτό είναι το επίπεδο μας. Τί να κάνουμε τώρα; Πρέπει να το συνηθίσεις!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/8/14 12:12

      Κ.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ...ΚΑΙ ¨ΦΙΛΤΡΑ"...

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.