Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Αυγ 2014

Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ ΣΤO EYΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ Κυριακή 17 Αυγούστου στις 9.15 το βράδυ στο Ευριπίδειο θέατρο ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

Μετά την μεγάλη επιτυχία των Αθηνών  στο θέατρο Ορφέας η παράσταση  ο  Μάγο του οζ  ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.
Την Κυριακή  17 Αυγούστου  στις 9.15 το βράδυ  στο  Ευριπίδειο  θέατρο ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ  
Ένα σύγχρονο παραμύθι για την πνευματική εξέλιξη του παιδιού, το ύφος ,την φιλία, και την ομαδικότητα  τη ψυχολογία  αλλά και την διασκέδαση μικρών και μεγάλων.
Η μικρή Ντόροθυ από το  Κάνσας μαζί με τους φίλους της το  σκιάχτρο που μιλάει, τον τενεκεδένιο ξυλοκόπο, και το φοβισμένο λιοντάρι, ψάχνουν  μαζί  να βρουν μια  μαγεμένη χώρα όπου εκεί ζει ο τρομερός και φοβερός μάγος ο Μάγος του  ΟΖ .
Για  να φτάσουν όμως στην μαγεμένη χώρα του ΟΖ  μπλέκονται σε μεγάλες περιπέτειες, και συναντούν και  την μάγισσα τις ανατολής αλλά και την μάγισσα τις δύσης……….
Ο Μάγος του οζ  δε είναι άλλος πάρα ο  μοναδικός και αληθινός ΜΑΓΟΣ LUIGELO όπου  φτάνοντας στο παλάτι του στη σμαραγδένια χώρα το σκιάχτρο ο τενεκεδένιος η  Ντόροθι και το λιοντάρι ως δια μαγείας  κάνει την επιθυμία τους  πραγματικότητα  αλλά και με τα μαγικά του κόλπα ταξιδεύει το κοινό σε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο των ψευδαισθήσεων, και εξαφανίζετε   μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φίλων του αλλά και των θεατών με το αερόστατο του
Παίζουν οι ηθοποιοί  Κωνσταντίνα Στεφανίδου  Δημήτρης Τσοιδάκης  Νατάσα Φράγκου  Αλέξης Μαρτζούκος  και στον ρόλο τις μάγισσας η σουπερ γιαγιά Τιτίκα Σαριγκούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.