Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Αυγ 2014

ΣΥΝΑΥΛΙΑ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/8/14 18:18

    ΚΑΛΑ Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ:::::::: ΣΑΝ ΤΙ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ:::
    ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ::: ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΟ ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ. ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ: ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/8/14 00:49

    Παιδια τα μαθατε τα ΝΕΑ η Μπεγνη κανει( ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ) Εδω καραβια χανονται βαρκουλες αρμενηζουν. και ενω ηταν για τρεις μερες.πηρε παραταση ,για μεχρι και την ΚΥΡΙΑΚΗ. ο λογος οι τραγουδιστες ειναι ΞΕΝΟΙ εαν τελειωναν την τριτη επρεπε να πληρωθουν ,ενω αν τελειωσουν,την ΚΥΡΙΑΚΗ,θα εχεις ΟΡΚΙΣΤΕΙ εσυ κυρια Ναννου και να δω πως θα τους πληρωσεις ,διοτι η κυρα Μπεγνη απο κυριακη την εκανε ,με ελαφρα πηδηματακια.
    Αλλα και αυτοι οι τραγουδιστες δεν ηξεραν ,δεν ρωταγαν::::: γιατι ολοκληρη ΣΑΛΑΜΙΝΑ διαλεξαν αυτους που ειναι ΞΕΝΟΙ:::::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.