Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Αυγ 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ


Ο Ε.Π.Ο. Σαλαμινομάχων, δίνοντας προτεραιότητα στα τμήματα υποδομής του, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει τις μεταγραφές πέντε ταλαντούχων νεαρών αθλητών.
Πρόκειται για τους, Παπαδημητρίου Νικόλαο 15 ετών, Κανάρη Σωτήριο 16 ετών, Παπαθανασίου Ελευθέριο 16 ετών, Ζέρβα Θεοχάρη 12 ετών και Αθανασίου Αθανάσιου 14 ετών.
Οι τέσσερις πρώτοι προέρχονται από την Α.Ε. Σαλαμίνας, ενώ ο τελευταίος από το Πορφύρα.

Αποτελούν παρελθόν οι Γκίνης Μανώλης και Καραλάγας Γεώργιος, που δόθηκαν ως ανταλλάγματα, για τους τρεις κατά σειρά παραπάνω αναφερόμενους νεαρούς αθλητές και ο Πατέστος Σπυρίδων που ήταν δανεικός από την Α.Ε. Περάματος.

Ο Ε.Π.Ο.Σ ενημερώνει ότι οι εγγραφές των τμημάτων υποδομής του, θα ξεκινήσουν τη Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2010 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και ώρες 18:00 - 20:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Αμπελακίων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους κ.κ. Τσοκαρόπουλο Παναγιώτη και Μαράκη Δημήτριο στα τηλέφωνα 6973920555 και 6932572321 αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.