Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Αυγ 2010

Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΕΝΑ ΕΡΓΟ “ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ” ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Ανάρτηση από τον/τη Ανώνυμος στο SALAMIS-NEWS τη 12 Αυγούστου 2010 8:14 μ.μ.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SARONIC MAGAZINE ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ <> Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΗΤΑΝ:
Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ << ΑΠΛΩΘΕΙ >> ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ. ΓΙΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ...... ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ, Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ.


ΟΜΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. (ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SARONIC MAGAZINE ΣΕΛΙΣ 19).


  • ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΩΜΑ ΜΙΛΑΤΕ;;

  • ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ;;;

  • ΣΤΗΝ ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ, ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ.

  • ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΛΩΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ. ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΑΠΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ.

  • ΕΣΕΙΣ ΤΟ 2007, ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ VACUUM, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ,

  • ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2008 ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;;; ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ.

  • ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ. ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

  • ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΑΙ ΓΗΓΕΤΡΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΘΕΣΗ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ 1%.

  • ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΤΕ;;;

  • ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;;

  • ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;

  • ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΓΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

31 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/8/10 23:13

    Δεν ξέρω για το άπλωμα, αλλά το μου......νι και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/8/10 23:37

    Αν αρχισουμε να ρωταμε την δημοτικη αρχη τα "γιατι" που πρεπει να απαντησει τοτε αντι για blog θα μας χρειαστει ολο το διαδικτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/8/10 14:26

    ΟΡΕ ΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΗΣΕ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΜΑ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ. ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/8/10 18:46

    ΜΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΠΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΕΙΞΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/8/10 21:40

    ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΑ 70ΗΝΤΑ ΣΟΥ;;;;; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/8/10 00:50

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΑ ΣΩΣΤΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/8/10 09:56

    ΟΤΑΝ: 1)ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 2)ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ -ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ - . 3)ΟΙ ΑΠΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΜΗΔΑΜΙΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΡΕΣ.4)ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ -ΦΛΑΜΙΓΚΟ-, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΥΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/8/10 11:04

    RE O ANAGNOSTHS LEGETE TSABARIS H MASROKOLIAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/8/10 11:14

    ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΟ, ΙΚΑΝΟ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/8/10 11:17

    Είμαι νέος και έχω μιλήσει με τους υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους και έχω απογοητευτεί με αυτά που συμπέρανα. Τι θα κάνετε θα τους αλλάξετε; Θα αλλάξουν μυαλά οι στρατιωτικοί ή οι δημόσιοι υπάλληλοι; Διότι αυτοί είναι οι υποψήφιοι εναλλακτικοί δήμαρχοι. Δεν αλλάζει τίποτα σε αυτό τον τόπο ακόμα και αν αλλάξουν τα πρόσωπα γιατί όλοι έχουν μεγαλώσει με το ίδιο "γάλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/8/10 11:29

    ΝΕΑΡΑ, ΝΕΑΡΕ ΓΝΩΣΤΕ, ΑΓΝΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΔΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ "ΔΑΣΚΑΛΕ" ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/8/10 11:38

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;;; ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/8/10 15:13

    Ο ικανός δεν μπορεί να λύσει το δικό του πρόβλημα και να φτιάξει έναν συνδυασμό από ικανούς, αξιοπρεπείς και αδιάφθορους πολίτες - πολιτικούς, θα λύσει των συμπολιτών του; Η ικανότητα εκτιμάται από την αρχή που φτιάχνει κάποιος έναν συνδυασμό και ολοκληρώνεται με τις προτάσεις του. Οι προτάσεις του όμως 4 χρόνια έπρεπε να ήταν έτοιμες και ολοκληρωμένες. Να γνωρίζει ο πολίτης τι θα κάνει ο καθένας και που θα βρει τα χρήματα. Τώρα μεταξύ σας τσακώνεστε για την αδιαφάνεια των οικονομικών σας. Πάλι μπροστά θα πάει αυτός ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/8/10 16:44

    ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΡΟΥΛΑΚΟΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΣΚΕΨΟΥ ΕΠΙ ΡΟΥΛΑΚΟΥ, ΟΤΙ ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΩΘΗΚΑΝ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ, ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΥΣ, ΠΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΩΘΕΙΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΛΑΔΙΑ;; ΣΕ ΤΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/8/10 19:36

    Ρε νούμερο Μαστροκώλια, άσε και κανένα άλλον να γράψει καμιά μ...κία.

    Πόσα σου δίνει ο Α-γιάννης βρε γερμανοτσολιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/8/10 20:07

    Μαστροκόλια λυπάμαι για λογαριασμό σου.
    Από πότε έγινες κουκουλοφόρος προπαγανδιστης; Ή ετσι ήσουν πάντα;
    Πόσα σου δίνει το μεγαλο αφεντικό για να συκοφαντής κόσμο;
    Εάν αυτό που κάνεις εσύ, το έκαναν στα παιδιά σου θα σου άρεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος14/8/10 21:18

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΕΙΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΙ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/8/10 16:31

    Για πείτε μας κύριοι στον συνδυασμό που ανήκετε πόσοι από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ήταν και παλιότερα υποψήφιοι; Ο νέος νομίζετε ότι έχει καμία όρεξη να ψηφίζει αυτούς που ψήφιζε ο πατέρας του και έκαναν το νησί έτσι όπως το κατάντησαν; Γιατί δεν πείθετε τους νέους να δουλέψουν για τον τόπο και να προσφέρουν; Μήπως επειδή ο νέος κρίνει ότι με τα σημερινά δεδομένα και να θέλει να προσφέρει πάλι οι παλιοί θα τα κάνουν όπως τα έχουν συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος15/8/10 18:49

    ΠΑΛΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΦΕΝΕΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/8/10 23:25

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/8/10 01:40

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/8/10 10:36

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;; ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ;;; ΜΗΠΩΣ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΒΟΘΡΟΣ;;;; ΜΗΠΩΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ;;;; Ο ΠΕΡΙΒΟΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;; ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ;; ΠΕΡΙΒΟΣ ΕΔΩ, ΠΕΡΙΒΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΠΕΡΙΒΟΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ;;;; ΞΕΡΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ, Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΙΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝ' ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝ' ΤΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος18/8/10 19:44

    Ρε σεις γιατί δεν ενημερώνετε την/τον ανώνυμος ποιοι πηγαίνουν και καρφώνουν σε όλες τις υπηρεσίες ΕΥΔΑΠ,ΥΠΕΧΩΔΕ. Λιμεναρχείο, Αστυνομία Ευρωπαϊκή Ένωση για να μην γίνει η αποχέτευση ώστε να επιπλέουν τα σκατά στην παραλία γιατί είναι ίδιοι με αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος18/8/10 21:35

    Ναι ρε ρόμπα (18 Αυγούστου 2010 7:44 μ.μ.) τα καρφώματα σε μάρανα κι όχι η ανικανότητα σας αϊ σιχτίρ πια δεν τρωγόσαστε με τίποτα. Πιστεύεις ρε καραγκιόζη πως στην ΕΥΔΑΠ βυζαίνουν δάχτυλο??? Έτσι θα παραμυθιάζεις τους ψηφοφόρους για να σας ξαναψηφίσουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος19/8/10 10:26

    MAS LES GIA ENAN POU EKANE KATAGELIA.ESY TI EISAI POU DEN EKANES TIS ANALOGES ENERGEIES OSTE NA MHN YPARXEI AFTOS.
    A N O I K A N O S S K E P S I S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος19/8/10 10:48

    Η καταγγελία έγινε από τηλέφωνο γραφείου της ακτής Καραϊσκάκη προς το Λιμενικό τμήμα Σαλαμίνας.
    Ονομάζεται "ο κύριος κατταγγελίας".
    'Αδικος κόπος όμως.
    Από 24 του μήνα, η αποχέτευση ξανά αρχίζει και θα τελειώσει σε πείσμα αυτών που δεν τους νοιάζει που τρώμε τα σκατά εμείς και τα παιδιά μας, γιατί αυτών τα παιδιά, είναι και μένουν εκτός Σαλαμίνας.
    Ο Σοφράς θα του πάρει τα σώβρακα του Α-γιάννη της παλαιολιθικής εποχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος19/8/10 11:37

    ase apo pou egine min allazeis thema ESY TI EKANES GIA NA PROLAVEIS TON KATAGELONTA. ΚΑΘΟΣΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΜΕΕΕΕΕΕΝΕΣΣΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΞΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος20/8/10 09:08

    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΕΥΔΑΠ, ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, Ο ΔΕΚΑΕΤΗΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΑ ΑΜΟΛΑΤΕ ΦΑΛΙΜΕΝΤΑ, ΞΕΜΟΡΑΜΕΝΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ, ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΕΧΝΗ;;; ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος20/8/10 09:16

    ΚΑΛΟ!!!! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΕΧΝΗ;;;;; ΤΙ;; Η ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, Η ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΨΩ....ΗΣ ΟΛΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος21/8/10 15:13

    Ρε σεις καιροσκόπο ρουφιάνοι γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον κόσμο. Η αποχέτευση στα παλούκια πόσο στοίχησε; δεκαπλάσιο από το αρχικό ποσό; μήπως……
    Και πόσα χρόνια περάσανε για να λειτουργήσει στοιχειωδώς. Μήπως είκοσι, διότι από ότι ακούω περιμένουν ακόμα να έλθουν Γερμανοί ειδικοί για να φτιαστή τελικός. Και πόσα χρήματα θα πληρώσει ο λαός της Σαλαμίνας
    Τώρα ακούω ότι έχουν συνδεθεί 300 σπίτια τα τρία τελευταία χρόνια και σε λίγο όλα τα παλούκια Άμα εκεί γινότανε καταγγελίες όλες οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές θα ήταν στον Κορυδαλλό και βέβαια η ΕΥΔΑΠ κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου μαζί με όλες οι Αρχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.