Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Αυγ 2010

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ! !


Η ΚΙΝΑ ΖΗΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΡΑΜΑ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ ;;;

Η Κυβέρνηση της Κίνας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , έχει στόχο να κυριαρχήσει στα Σαλαμίνα.
Ήδη έχει κάνει ένα βήμα προς τη Κυνόσουρα και πρόσφατα ειδικό συνεργείο έκανε χαρτογραφήσεις στον Τύμβο και μελέτησε με κάθε λεπτομέρεια ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!
Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει ειδικό σχέδιο που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Κυβέρνηση για την κατασκευή υπόγειας διαβάσεως από το Πέραμα στη Σαλαμίνα.
Η Ελληνική Κυβέρνηση παραμένει άγνωστο αν θα απαντήσει θετικά ή αρνητικά στη πρόταση της Κίνας.
Πάντως αναμένονται εξελίξεις από πλευράς Κινέζων, αφού ο στόχος τους είναι να πάρουν την εκμετάλλευση της παραλίας μέχρι το ΠΕΡΑΜΑ!!!!!!

Εφημερίδα : Μεσόγειος του Πειραιά-Αρ.Φυλλου 33
15.08.2010

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/8/10 01:23

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ CHINA TOWN.

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ

    ΜΟΝΟ Ο Κ.ΡΑΠΤΗΣ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΣΕ Δ.Σ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ.ΣΟΦΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ....


    Φ.ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/10 03:21

    Εμένα πάντως μαρέσουν οι Κινεζούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/10 16:51

    ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΣΚΕΠΤΟΣΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    Ο ΠΕΡΙΒ.Ο.Σ. ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ; ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/8/10 19:26

    Πέρα απο αν σκεπτόμαστε ώριμα η όχι,πες μου πότε έγινε έστω και ενας αγώνας απο τους κατοίκους του νησιού, στο παρελθόν για να κερδηθεί κάτι. Ποτέ . Είμαστε και θα είμαστε παθητικοί μια ζωή, εκτός και αν θίγονταν τα ατομικά μας συμφέροντα και μόνο αυτά. Για αυτό λοιπόν διακωμωδούμε όλα τα γραφόμενα εδώ, των οποίων το επίπεδο είναι κάτω του μετρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/8/10 14:28

    Η ΙΔΕΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ. ΟΜΩΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΦΕΡΙΜΠΟΤΑΤΖΗΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.