Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Αυγ 2010

Πλώρη για Καμίνια, Αγκίστρι, Πόρο και Μέθανα βάζει αυτή την εβδομάδα το πολιτιστικό ταξίδι της Νομαρχίας Πειραιά


Με ξεχωριστές συναυλίες και μουσικά ακούσματα για όλες τις προτιμήσεις, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα το πολιτιστικό ταξίδι της Νομαρχίας Πειραιά.

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου, η μοναδική Ορχήστρα Σαξοφώνων της Νομαρχίας Πειραιά υπό την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού διευθυντή της, διεθνούς φήμης σολίστ Θεόδωρου Κερκέζου, θα προσφέρει στις 9 μ.μ. από τον Πολυχώρο Απόλλων της Νομαρχίας, στα Καμίνια, μια μοναδική βραδιά με ακούσματα υψηλής αισθητικής, ερμηνεύοντας έργα μεγάλων ελλήνων και ξένων συνθετών, όπως των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Piazzolla, Rota, Blubeck κ.ά..

Την Παρασκευή 20 Αυγούστου στις 9 μ.μ., ακολουθεί συναυλία του Μιχάλη Δημητριάδη, στο Γυμνάσιο Σκάλας στο Αγκίστρι. Διαθέτοντας μια από τις πιο εκφραστικές και γνήσιες λαϊκές φωνές της νεότερης γενιάς, ο γνωστός ερμηνευτής θα παρουσιάσει στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, ένα πλούσιο πρόγραμμα με τραγούδια που απλώνονται σε όλο το εύρος της λαϊκής δημιουργίας, από Μάρκο Βαμβακάρη και Γιώργο Ζαμπέτα, μέχρι Μάνο Λοΐζο και Χρήστο Νικολόπουλο Μ. Βαμβακάρη, Τσιτσάνη, Μπαγιαντέρα, Παπαϊωάννου, Καλδάρα, Νικολόπουλο, Μ. Λοίζο.


Το ίδιο βράδυ, της Παρασκευής 20 Αυγούστου, στην Παραλία Γοργόνα του Πόρου, η μούσα του «νέου κύματος» Πόπη Αστεριάδη θα προσφέρει μια ξεχωριστή μελωδική αναδρομή από τα χρόνια των μπουάτ μέχρι σήμερα με τραγούδια κορυφαίων ελλήνων δημιουργών, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Λοΐζος, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.ά. Μαζί της ερμηνευτικά ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος και η Χαρά Πετρίδου και μια εξαίρετη 5μελής ορχήστρα.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου, το πηδάλιο του καλοκαιρινού πολιτιστικού προγράμματος της Νομαρχίας Πειραιά, παίρνουν οι Γιώργος Φλαμπούρης, Βασίλης Μακρυγιάννης και Ηλίας Πασχάλης, οι οποίοι με την κιθάρα τους ανά χείρας και με τη συνοδεία των μουσικών Γιάννη Κάσση (πλήκτρα – λάφτα – φλάουτο), Λευτέρη Κουκλάκη (μπάσο) και Νίκου Σάμιου (ντραμς – κρουστά) θα παρουσιάσουν στις 9 μ.μ. από το Λιμάνι των Μεθάνων, ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα ελληνικού και ξένου ροκ.

Όλες οι εκδηλώσεις της Νομαρχίας Πειραιά είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μπράβο στη Νομαρχία Πειραιά, κάποιος όμως να την ενημερώσει
πως υπάρχει και η Σαλαμίνα. Σπύρο μ’ ακούς; Είσαι ακόμα εδώ !!!!!!!!!!!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/8/10 15:42

    ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ; ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΙΧΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/8/10 21:28

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΙΕΣ ΕΚΔΗΛΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΗ ΑΝΔΡΩΠΗ ΜΠΡΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΩΜΟΣ ΤΕΤΙΕΣ ΕΥΑΙΣΤΕΙΣΙΕΣ Η ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΠΡΟΠΟΛΟΥ Η ΘΑ ΕΡΔΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΚΘΗΛΩΣΙ ΣΤΗΝ ΨΙΛΗ ΑΜΟ ΓΙΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣΤΟΥΣ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΑΙ ΞΑΝΑΘΗ ΤΟ ΕΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/8/10 16:29

    O MIXAS NA MHN KSANAPAITISI TO PODI TOY STH SALAMINA ME TH KOYSTODIA TOY KAI TO TRABLO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/8/10 04:55

    FILARAKI CSEXASEW KAI TON TSABARH POY FORAI TON MANDIA TOY ANEXARTITOY
    OSO GIA TON MAKRH ASE GIA ALLH FORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.