Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Αυγ 2010

ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΙΑ
ΘΕΜΑ: ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΟΝΟΜΑ: ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ETOΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1931
ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΣΠΡΟ-ΜΠΛΕ
ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Μια ομάδα με ιστορία 89 ετών με αρκετά ποδοσφαιρικά ένσημα στην Β΄ και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία, που είναι γνώστη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ και το όνομα της είναι συνώνυμο με την νήσο ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
Η ομάδα αυτή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν βρίσκεται στην φυσική έδρα και ακόμα χειρότερα απειλείτε με εξαφάνιση καθώς οι ιδιοκτήτες επιχειρούν να αλλάξουν αυτό το ιστορικό όνομα. Δεν ζητούμε από κανέναν να γίνει πρόεδρος ,ούτε λεφτά να βάλει σε μια ομάδα που δεν θέλει . Ελεημοσύνη δεν ζητά από εμάς ο ΑΙΑΝΤΑΣ ενώ αντίστοιχα αυτός έχει βοηθήσει πολλούς ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ με την χρήση και μόνο του ονόματος του.
Είναι όμως υποχρέωση αυτήν την χρονική στιγμή όλων μας να βοηθήσουμε με κάθε νόμιμο μέσω να επιστραφεί η ομάδα στην φυσική της έδρα.
Κατηγορηθήκαμε στην προηγούμενη ανακοίνωση μας ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα πολλά προβλήματα του νησιού μας και ότι έχουμε ΤΟΥ ΑΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑ.
Σας λέμε λοιπόν ότι είστε βαθειά νυχτωμένοι και κατευθυνόμενοι από τα συμφέροντα που αυτή τη στιγμή θίγουμε!
Σας ενημερώνουμε ότι πολυάριθμοι φίλοι του ΑΙΑ και ενεργά ο ΣΦ ΑΙΑΣ1931 μετέχει στην συλλογή υπογραφών για το θέμα της ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ, αρκετές είναι οι φορές που έχουμε παραπονεθεί στις εκάστοτε ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ για τις ελλιπείς αθλητικές εγκαταστάσεις ,όπως ακόμα μας απασχολεί το μείζον θέμα της ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.
Εμείς δεν λέμε να μην λυθούν όλα αυτά προβλήματα ,τα παρακολουθούμε και αγωνιούμε για το ποιος εργάζεται για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, αλλά δεν μπορούμε να μην αναδείξουμε την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ονόματος του ΑΙΑΝΤΑ που επιχειρείτε!
Υπήρξαν τοπικές εφημερίδες που δεν έχουν αθλητική στήλη και όταν είδαν την προηγούμενη ανακοίνωση μας θυμήθηκαν να κάνουν αθλητικά σχόλια, άνθρωποι που δεν γνωρίζουν αν η μπάλα είναι στρογγυλή. Για εμάς ήταν μια νίκη καθώς ταράξαμε τα στάσιμα "αθλητικά" νερά του νησιού μέχρι ότου, φέρει ο φίλος μας ΚΟΝΣΟΛΑΣ το χρυσό μετάλλιο!
Σε αυτό το καλοκαίρι μόνο ένας υποψήφιος δήμαρχος ενδιαφέρθηκε και βρήκε έναν υποψήφιο αγοραστή ,δεν θα πούμε το όνομα του για να μην κατηγορηθούμε ότι είμαστε υποκινούμενοι, όλοι η φίλαθλοι της ομάδας γνωρίζουν το όνομα του.
Θέλουμε και από τους υπόλοιπους προσπάθεια ,αν γινόταν οργανωμένα θα είχαμε σίγουρα αποτελέσματα επειδή κάτι τέτοιο είναι εντελώς ουτοπικό ας κάνετε κάτι ξεχωριστά και σταματήστε να αδιαφορείτε άλλο!
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Σ.Φ ΑΙΑΣ1931

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/8/10 22:37

    STIS 30/8 OPOS GRAFRI STIS EFHMERIDES TO ARXILAMOGIO O FYNTANHS O AIAS ALAZH ONOMA -(FYSIKA KAI KANEIS DEN TON PISTEYEI)APLA AKOMH MIA FORA PROSPATHI NA EKBIASH KATASTASEIS.
    O AIAS EINAI KATAXREOMENOS KAI AGORASTHS DEN YPARXEI PERIPTOSI OYTE MIA STO EKATOMIRIO NA BRETHI.
    ALAXTE MYALA KAI OLOI MAZI OXI OI YPOKINOYMENOI APO TO FYNTANI ALA OI YGIOIS FILATHLOI NA XTISOYME TON NEO AIANTA SALAMINAS KAI AS AFHSOYME TA LAMOGIA ME TON AIA PERAMATOS-MAIMOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/8/10 01:08

    ΦΙΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΦΡΙΞΕΙΣ????Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΙΑ ΛΕΙΠΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΗ!!!!!ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΥΝΤΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΙΣΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΣΠΑΣΤΗΡΑ ????ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!ΚΑΤΑΝΤΙΑ -ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ-ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/8/10 11:33

    DE MPORO NA KATALAVO TI SAS ENDIAFERI MIA ANONYMI ETAIRIA.MONO OSOI EXOYN XRIMATIKA SYMFERONTA NOIAZONTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/8/10 14:32

    GIA SENA ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΚΑΜΑΡΙ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΗΘΟΣ-ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ,ΑΦΟΥ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ????ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΣΕ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/8/10 16:07

    TI PIEZEIS KAI POLITIKOUS TORA???POS TO KANEIS??TOYS EVIAZEIS ME PSIFOUS????KSEXORIZO APO TA LOGIA SOU POLITISMO-ITHOS-ROMANTISMO.APLA MALLON EXASES TIN MASA KAI KLES.OSO KAI NA PROSPATHEIS NA DIASTREVLOSEIS TIN PRAGMATIKOTITA DE THA KATAFERIS TIPOTA OI MASKES EPESAN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/8/10 17:27

    ΜΠΑ ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ Α.Ε ΤΟΥΜΠΑ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ??????ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΑ!!!!!ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΜΙΛΑ ΜΑΣ ,ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ 2,000 ΑΤΟΜΑ 500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ???ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ????ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΑΣ ΜΕΤΡΑ 89 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/8/10 19:43

    ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ 2000 ΑΤΟΜΑ ΞΕΣΠΙΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΤΙΚΑΝ ΣΤΗΝ 500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ?ΜΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΜΠΗΤΣΑ,ΤΟΝ ΜΠΡΙΤΖΟΛΑ,ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΓΝΕΙΑ.ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/8/10 20:01

    o aias efige apo tin salamina epi dimarxias sofra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/8/10 02:11

    ΠΟΙΟΣ ΞΕΣΠΙΤΩΘΗΚΕ ΒΡΕ ΖΟΝΤΟΒΟΛΟ???ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΥΠΕΡΩΤΗΜΑ!!!!ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΥΠΑΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΡΩ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΔΥΣΤΗΧΕ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΥΛΙΧΤΟ ΣΕ ΚΟΒΩ ΛΙΓΟ ΣΠΑΓΓΟ!!!ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ ΠΕΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ DVD ΜΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/8/10 10:32

    500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΑΚΑΒΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/8/10 11:54

    Νεο γκαλοπ!!! http://salamisgreece.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/8/10 13:18

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/8/10 15:45

    PARAKALO NA EISTAI KOSMIOI.MPORITE DIAKRITIKA THN LEXI POUSTIS NA TIN GRAFETE DEONTOLOGIKA.

    Π.Χ. FOUSTHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/8/10 16:45

    ENTAKSI THA EIMASTE PIO DIAKRITIKOI. LIPON PREPI NA PAME OLOI NA DOUME TA FOUSTOERGA POY EGINAN STO GHPEDO TOU AIA KAI OPOIOS DEN ERTHEI THA EINAI FUSTOAPISTOS KAI FOUSTOPSEFTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/8/10 17:49

    FOUSTARES STA KREVATIA SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος29/8/10 03:10

    ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΣΤΕΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ????ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΒΑΨΕ Ο ΑΓΑΠΙΟΥ????Η ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ????ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΛΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΦΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΝΔΗΛΗ 300,000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ????????????ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος29/8/10 03:43

    ΤΟ ΠΕΥΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΓ ΓΙΩΡΓΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ??????

    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος29/8/10 23:49

    Είμαστε 100000 κόσμος και δε μπορέσαμε να διατηρήσουμε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Τώρα που τη χάσαμε παρακαλάμε τους ιδιοκτήτες να μη αλάξουν όνομα . Κατάντια μαύρη, για όλους στη Σαλαμίνα, ποδοσφαιρόφιλους και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/8/10 00:19

    megali idea exeis.pos evgales 10000?
    5 exipnopoula eisaste kai xodevate ta lefta ton dimoton pou sas edine o thanasis kai o lalax me perisia alazonia.tora pou kopike i masa anapolite ta xrysa xronia kai tous malakes-vitrina san ton stavro to xontro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/8/10 00:48

    ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ 100.000 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΓΚΕΝΙΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΟΦΡΑΣ...ΕΤΣΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕ ΕΡΓΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΑΓΕΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.