Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Αυγ 2010

Παναγία Φανερωμένη Σαλαμίνας με ιδιαίτερη λαμπρότητα


Με ιδιαίτερη προσέλευση κόσμου και ευλάβεια εορτάστηκε σήμερα η γιορτή της Παναγίας της Φανερωμένης στο νησί μας.
Άπαντες παρόντες, Ιερείς / Αρχιερείς / Μητροπολίτες, στρατιωτικές και πολιτικές αρχές, πλήθος κόσμου, αλλά και δημοτικών συνδυασμών.
Μέσα σ’ όλα δεν έλειψαν και τα σχόλια για τους συνδυασμούς, για τα στελέχη τους που διάφοροι εν μέσω προσευχής, τα διακόσμησαν καταλλήλως ως και παρατράγουδα με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Γρηγόρη Νιώτη, που αν και καθυστερημένος έφτασε να προσκυνήσει κι έγινε αντικείμενο χλεύης. Ατυχέστατο το περιστατικό, και δεν θα το σχολιάσουμε γιατί τέτοια μέρα, παρόμοιες απερίσκεπτες και παιδαριώδης εκδηλώσεις, δεν βοηθούν κανένα, προσβάλλουν μόνο τους ίδιους και τον τόπο.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/8/10 13:59

    ΤΕΤΟΙΕΣ "ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΙΣ" ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ. ΕΔΩ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ; ΒΕΒΑΙΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΙΑ ΣΕ ΟΡΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/8/10 15:19

    Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010
    ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ << ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ>>
    Αγαπητοί αναγνώστες


    Με λύπη μου σας ενημερώνω ότι διακόπτω τη συνεργασία μου με τη εφημερίδα «Σαλαμινία» για τους λόγους που θα αναφέρω στη συνέχεια και για λόγους υγείας που προκλήθηκαν από τη συνεργασία μου αυτή.
    Πάνω από τρία χρόνια ήμουν κοντά σας και, πραγματικά, δεν το μετάνιωσα.
    Μέσα από την αρθρογραφία προσπάθησα να προσφέρω σωστή πληροφόρηση, χωρίς τα κείμενά μου να θίγουν κανένα από τους συμπολίτες μου, με τους οποίους είχα και έχω άριστες σχέσεις.
    Οι συνεχείς όμως δικαστικές διαμάχες που προκλήθηκαν, όχι από δικά μου δημοσιεύματα, με έβλαψαν και με εξουθένωσαν, έτσι αναγκάζομαι να αποχωρήσω από το δυναμικό της εφημερίδας.
    Επίσης η μη στήριξή μου στα δικαστήρια από τα άτομα αυτά που έπρεπε να με στηρίξουν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, με αναγκάζουν να δηλώσω ότι στρέφομαι πλέον προς το συνδυασμό της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας» του κ. Τσαβαρή, οι οποίοι, αν και αντίδικοι, μου συμπαραστάθηκαν εξασφαλίζοντας έτσι τον απαραίτητο χρόνο για να τεθεί ένα τέλος στη δικαστική αυτή περιπέτεια που, εκτός των άλλων, μου έβλαψε την υγεία ανεπανόρθωτα.
    Η παρουσία μου στην αρθρογραφία θα συνεχιστεί μέσω άλλων εντύπων.
    Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς για την υποδοχή και την αποδοχή σας και υπόσχομαι να συνεχίσω να προσφέρω στο νησί μας ότι μπορώ με τις μικρές μου δυνάμεις.....
    Βάιος Σεϊρλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/8/10 16:31

    DE KATALAVA TON TOPO GIATI TON PROSVALOUN?AS ITAN MAGKAS NA TO EPIFIMOUSAN.MIN TA THELOUME MONA ZYGA DIKA MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/8/10 20:13

    Τετοιες συμπεριφορες μονο απο ανεγκεφαλους μπορουν να προκληθουν, που δε σεβονται ουτε γιορτες ουτε και τον εαυτο τους επειδη θελουν να δειξουν λογω δημοτικων εκλογων οτι ειναι "καποιοι". Αλλα που να βρεθει ο εγκεφαλος ατο ψηφοδελτιο σας? Υπαρχει και δευτερη Κυριακη που δεν ξερει κανεις ποιον θα στηριξουν. Εχεις μαθεις οπως φαινεται στην κωλοτουμπα Γιαννη μου και δεν σου ειναι Καθολου δυσκολο να ζητας στηριξη απο τον καθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/8/10 21:01

    RE SY MASTROKOLIA MATHE PROTA SYNTAKTIKO KAI META GRAPSE ARTHRO ASXETE KOMPLEKSIKE,NEODHMOKRATH THS PLAKAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/8/10 22:49

    Τελικά δεν ξέρω πόσο βλάκας είσαι και του κάνεις τόση διαφήμιση, δεν υπάρχει ανάρτηση που να μην τον αναφέρετε δεν υπάρχει μπλόκ που να μην του το χρεώσατε, στο τέλος θα τον βγάλετε πρώτο σε σταυρούς και θα αναρωτιέστε κιόλας πως κι έγινε!!!
    Ο ίδιος σας έχει εγγεγραμμένους στα «αρχεία» του, μη σου πω πως σας ρίχνει την φόλα και σεις τσιμπάτε σαν χάνοι και καλά κάνει. Ρε μπας και σας πληρώνει ή είσαστε απλά ηλίθιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/8/10 14:42

    μαλλον το δευτερο...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/8/10 13:03

    Τώρα τι μας λες εσύ ότι σε εκβιάσανε και προσχώρησες στον Τσαβαρή. Άμα δεν έχεις κότσια κάτσε σπίτι σου ρε άνθρωπε μου να κοιμηθείς. Εκτός εάν έχεις την ασθένεια της οσφιωκαμψίας οπότε αλλάζει η υπόθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/8/10 13:39

    Μήπως εχει και την ασθένεια της...... άδειας τσέπης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/8/10 14:24

    Ρε Βάιε πώς θα κάνεις με τον Δερτούζο που σε έτρεχε στα δικαστήρια και έπαθες εγκεφαλικό.Τη ανωμαλία υπάρχει σε αυτόν τον συνδιασμό ο ένας δεν χωνεύει τον αλλον βάλατε και τον Αστράκο ώρες ειναινα σας φύγει ο ΤΣΕΒΑΣ και έπετε συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/8/10 20:24

    Το παν είναι να τη κάνεις φίδι τη κατάλληλη στιγμή και με καλό καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/8/10 20:34

    ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ. ΘΕΣΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ, ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΘΗΚΑΝ. ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ;;; ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Η ΚΟΛΟΜΠΟΥΡΔΕΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/8/10 17:01

    RE..!!! TA DEDRA EPREPE NA KOPOUN GIA NA BALOUME TH SKATOROUFIXTRA. KAI OTAN TELEIOSOUME THA TA KSANAFUTEPSOUME. KAI APO TO POLU SKATOLIPASMA TA PEUKA UA FTASOUN SE UPSOS TO PROFITI HLIA STO PI KAI FI. TO EXOUME MELETISEI TO THEMA , MH STENAXORIESE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/8/10 17:49

    Ανέβασε κ. Διαχειριστή το γκάλοπ http//salamisfrece. com. για να μάθει ο κόσμος τι γίνεται και πως αξιωλογεί τους υποψήφιους δήμαρχους το νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.