Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Αυγ 2010

ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ


Ο/Η Ανώνυμος είπε... 29 Αυγούστου 2010 10:55 μ.μ.

ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟΠΑΙΔΑ. ΓΙΑΤΙ;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΙΟ, ΑΒΙΩΤΟ. ΘΥΜΙΖΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΛΟΓΩ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ¨ ΘΑ ΦΑΣ ΜΠΟΥΝΙΑ¨ ¨ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΕΓΩ!!¨ ¨ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ¨. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ (ΒΡΙΣΙΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ, ΩΦΕΛΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ..... ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΗ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣ. ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΤΑΠΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥΣ. ΚΟΙΝΩΣ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.

ΑΡΧΗ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ, ΜΙΚΡΟΙ, ΜΗΔΑΜΙΝΟΙ, ΟΣΟΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ.

ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΠΕΣΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ, ΝΑ , ΝΑ , ΝΑΕΙ, ΝΑΕΙ, ΝΑΕΙ……………………….


11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/8/10 08:24

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΗ ΜΗΠΩΣ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, Ο ΚΥΒΟΣ ΟΜΩΣ ΕΡΙΦΘΗ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/8/10 09:22

    ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΕΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΑ ΦΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΚΑΙΜΕΝΕΙ ΑΓΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΔΕΝ ΠΕΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΠΟΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΟΙ ΑΝΔΡΩΠΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΑΝ ΧΡΙΑΣΤΕΙ ΔΑ ΕΠΑΝΕΛΔΟΥΜΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/8/10 09:39

    Πολύ καλό, πολύ καλό. Με κολπάκια, με λαλάκια, με λογάκια και κουτόπολιτικά σχεδιάκια κανείς δεν μπορεί να πάρει εκλογές. Έργα θέλει ο κουλουριώτης και πάλι έργα, τα οποία δεν έγιναν από τη δημοτική αρχή. Μόνο το χρέος πήγε μπροστά, τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/8/10 12:18

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!!!!!!!! ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ!!!!! ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/8/10 13:47

    ΜΑΣΤΡΟΛΑΜΠΡΟ ΠΕΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΛΗ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΥΚΑ ΤΟΤΕ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/8/10 14:22

    Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. Ο κόπρος της Κούλουρης για να καθαρίσει θέλει έναν ικανό δήμαρχο με άξιους συνεργάτες, που να μπορεί να ελέγχει τις πράξεις τους. Σκέφτηκα όμως ότι είναι πιο εύκολο να εφεύρουμε την.... ΑΟΡΑΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ!, που θα τη τρώει αυτομάτως, όποιος κάνει απόπειρα να κλέψει η ετοιμάζεται να πει τη μαλακία. Μάλιστα, μόνο για τη Κούλουρη, το σύστημα αυτό πρέπει να είναι πολύ ...... υπερενισχυμένο ,ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/8/10 14:31

    Ο ΦΑΚΙΡΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ;;;; ΡΕ ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΦΑΚΙΡΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/8/10 15:27

    Ποιός υποψήφιος(α) δήμαρχος έδινε; έδωσε; 35.000 ευρώπουλα στον Μπακαούκα για να γίνει ο νέος Τσιριμώκος;

    ΥΣ:1) Αν ο Μπακαούκας είναι Ο Τσιριμώκος, ο Κ.Αγαπίου ποιός είναι;
    Ο γαργάλατα-γαργάλατα;
    50.000 ευρώπουλα είναι πολλά κ.Κόγια; Τι λέι το αφεντικό σου;

    2) Α,ρε Π.Τσεβά, απέδειξες ότι φοράς παντελόνια

    3) Σκούρτσο, τι έγινε; καλά; Λαμογιάρης και συ;
    Εύκολα ξεχνάς...

    3)Κόγια ακόμα να φορέσεις τη φούστα;
    ά-στρά-κός,-ά-στρά-κός,-ά-στρά-κός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/8/10 17:18

    o papthw kaim parea toy kalo ua einai na pa\ne na kryftoyn γιατι θα ρεπεμβει ο εισαγγελεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/8/10 19:57

    ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΛΑ ΦΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ, ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΕΝΙΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΚΡΥΨΟΥ ΡΕ, ΚΡΥΨΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/8/10 14:00

    Αυτό που λέει <>μου θυμίζει<< τα δικά μας παιδιά>> του αείμνηστου Αβέρωφ, διότι οι τέσσερις και ο ιμιτασιόν έχουν αποκτήσει ιδιωτική αντίληψη στον Δήμο λόγω παράδοσης στην Σαλαμίνα και έτσι κανένας δεν υποχωρεί διότι θεωρεί τον εαυτό του σαν τον πιο αυθεντικό <> αλλά βλέπετε οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και άμα γίνει η αρχή όπως έγινε δεν σου λέω τίποτα Αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία ει ναι το ασφαλιστικό που τα πιλάφια θα συνταξιοδοτούνται στα 65 και έτσι θα απαλλαγεί ο Δήμος από αυτήν την γάγγραινα.
    Α και κάτι άσχετο αφού κάνανε παντοίους τρόπους για να μην γίνει η αποχέτευση τώρα φωνάζουν γιατί δεν έχει τελειώσει. Αυτό μου θυμίζει τον πατροκτόνο που παρακαλεί το δικαστήριο να του φερθεί με επιείκεια διότι είναι ορφανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.