Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιαν 2011

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ “Ε.Ο.Π. Σαλαμινομάχοι”

Στη πρώτη μεταγραφή του προχώρησε ο σύλλογος, ύστερα από αίτημα του προπονητή Σάκη Αλμανίδη. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τις προηγούμενες αγωνιστικές δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν οι δύο τερματοφύλακες και θεώρησε ανάγκη τη προσθήκη ενός ακόμη. Πρόκειται για τον Κοντόπουλο Ιωάννη 28 ετών, ο οποίος αγωνιζόταν στην Δόξα Εξαπλάτανου (Α' Πέλλας) και υπηρετεί στο Ναυτικό. Επόμενος στόχος είναι η απόκτηση ενός αριστερού αμυντικού. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις και βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση. Όλοι επιθυμούν να ξεκινήσουν με το 'δεξί' τη νέα χρονιά.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/1/11 17:06

    ΑΙΑΣ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ 1-0
    Ένα ευχάριστο απόγευμα είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Σαλαμίνας και να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα μεταξύ των δυο ιστορικόν ομάδων του νησιού, και οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές, ο αγώνας έληξε με σκορ 1-0 υπέρ του Αίαντα ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αμπελακιακός έχασε και πέναλτι που κέρδισε ο Σταφσουλάι και εκτέλεσε ο Κρουστάλης.
    Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τους πάγκους και των δυο ομάδων επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρης με τον Αντιδήμαρχο Αμπελακιων Πέτρο Παπαθεοχάρη και ευχήθηκαν καλή χρονιά και χρόνια πολλά στους αθλητές και τους παράγοντες των δυο ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/1/11 10:08

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ¨Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ¨
    ΤΗΛ.- FAX 2104681521

    ΣΑΛΑΜΙΝΑ 05/01/2010

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο σύλλογος ¨ΑΝΑΠΛΑΣΗ¨ θεωρεί επιβεβλημένη και αναγκαία τη στροφή προς την πράσινη ανάπτυξη, αν και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας από την κακοποίηση του πλανήτη, για αυτό πρέπει να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης του περιβαλλοντικού προβλήματος με συναινετικό σχέδιο δράσης και ανάπτυξης για να επενδύσουμε στο μέλλον προκειμένου να αλλάξουμε το χτες και να κληροδοτήσουμε ένα ευπρεπές και βιώσιμο περιβάλλον στα επόμενα χρόνια για τους νέους.
    Στόχοι μας είναι: η αναδάσωση, η δημιουργία χώρων αναψυχής στο δάσος, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, ανάπλαση ανενεργών λατομείων, δημιουργία χώρων πρασίνου προς όφελος των κατοίκων του τόπου, διαμόρφωση περιοχών περιπάτου, δημιουργία ποδηλατοδρόμου. Διαχείριση των απορριμμάτων με ανακύκλωση, κομποστοποίηση και ενεργειακή αξιοποίηση, ώστε σταδιακά να λυθεί το πρόβλημα της υγειονομικής ταφής των απορριμμάτων. Προστασία των δημοτικών δρυμών με ενίσχυση του εξοπλισμού προστασίας και την συνεργασία των αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών.
    Η φιλοσοφία του συλλόγου στηρίζεται σε θεμελιώδεις αξίες και αρχές για την προστασία του περιβάλλοντος, την βιοποικιλότητα, την αειφορική ανάπτυξη, την προστασία του ζωικού και του φυτικού βασιλείου, την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών του νησιού. Ενισχύουμε τον εθελοντισμό, ώστε να γίνει αυτονόητη συμπεριφορά όλων μας, δημιουργικότητα, δράση, βίωμα μας για να αντιμετωπίσουμε με κοινωνική ευθύνη και υπεύθυνες πρακτικές τα περιβαλλοντικά προβλήματα του τόπου.
    Λειτουργούμε με κανόνες που αφορούν τον περιορισμό των ρύπων, την μείωση των αποβλήτων, την αποφυγή των διαφόρων διαρροών χημικών και άλλων ουσιών για την προστασία του περιβάλλοντος.
    Λειτουργούμε με ένα σκοπό ¨ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ¨.



    Το Διοικητικό Συμβούλιο
    Πρόεδρος : Νικόλαος Δεβελέκος
    Αντιπρόεδρος : Χρόνης Βιλλιώτης
    Γενικός Γραμματέας : Γεώργιος Αδαμόπουλος
    Αναπληρωτής Γραμματέας : Άγγελος Σφενδήλης
    Ταμίας : Πέτρος Βουλγαρίδης
    Δημόσιες Σχέσεις : Κώστας Κοκλιώτης
    Υπεύθυνος Πολιτισμού : Γιάννης Τσενόγλου


    Παρακαλώ να το αναρτήσετε εκ μέρους του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/1/11 12:33

    Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ
    Αυτό το Σάββατο στις 3μμ στο γήπεδο του Αμπελακιακού η ομάδα μας δίνει αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της Α.Ο Καστέλας, όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να είμαστε εκεί να ενισχύσουμε την ομάδα και τα δικά μας παιδιά.
    Αυτό το Σάββατο ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/1/11 15:42

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/1/11 16:04

    για το γραφείο τύπου του Δημάρχου
    Λάμπρος Μαστροκόλιας
    πληροφορίες: κ.
    γουσταρωωωωωωωωωωω
    λεγε λεπτομεριες...μεφτιξες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/1/11 16:17

    ΤΟ ΕΙΔΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ.ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/1/11 12:50

    η κυρία έχει κόψει πλέον κοντό το μαλλί, εξακολουθεί παντρεμένη με παιδί, εξακολουθεί να διδάσκει αγγλικά σε ιδιαίτερα μαθήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/1/11 15:30

    mporo na exv ena idiaitero mauhma;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.