Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Ιαν 2011

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ !
    Με το προεκλογικό σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» ο κόσμος σε ψήφισε, και εσύ αμέσως μετά την ανάληψη της Πρωθυπουργίας, κατήργησες το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, κατήργησες το Υπουργείο Αιγαίου, κατήργησες το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και κατόπιν έβαλες την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ???
   Στη φωτογραφία βλέπετε τον κ. Σοφιανόπουλο (παρουσία του κ. Τράγκα και του κ. Καρατζαφέρη ) να βγάζει πετρέλαιο, τη δεκαετία του 70, χρησιμοποιώντας μια μικρή αντλία, στη Ζάκυνθο.
 Στις εκπομπές του κ. Χαρδαβέλα είδαμε ότι η Δυτική Ελλάδα είναι γεμάτη από επιφανειακό πετρέλαιο, και μελέτες του Πανεπιστημίου αναφέρουν, ότι ο πατραϊκός κόλπος έχει χιλιάδες τρύπες, από τις οποίες «ξεχειλίζει» το φυσικό αέριο.
 Η Αλβανία ξεκίνησε και βγάζει πετρέλαιο στο Β. Ιόνιο?

Κε   Πρωθυπουργέ  !
Γιατί δεν «βγάζεις» το επιφανειακό πετρέλαιο της Δυτικής Ελλάδας ???
ή μήπως  περιμένεις να το χαρίσεις / εκποιήσεις «πακέτο» με το Καστελόριζο ???
Μετά Τιμής
Σμήναρχος Ι. Κιαμίλης - Σαλαμίνα.
    ( Απόφοιτος Σχολής Ικάρων, πρώην  Ιπτάμενος σε μαχητικά Παντός Καιρού-Αναχαίτιση, Επιτελής ΓΕΕΘΑ, ΓΕΑ, Υποδιοικητής 1ης Μάχιμης Μοίρας AWACS-Γερμανία, κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρονικών, τελειόφοιτος Πανεπιστημίου Μακεδονίας)

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/1/11 00:05

    ΣΜΗΝΑΡΧΕ....ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ........ΔΥΣΤΥΧΩΣ...10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ.......ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.........ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ....ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΜΑΣ....ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ.....ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ.....ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΧΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΑ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ....ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΟΥΦΑΖΕΙ....ΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/1/11 08:32

    ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΙΣΑΙ >3.000€ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ. ΟΤΑΝ ΣΕ ΤΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ; ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΡΑΣΩ ΝΑ ΠΕΝΕΥΟΜΑΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/1/11 09:41

    ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΦΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΑΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΔΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΛΑ ΤΩ ΚΑΤΕΣΤΙΜΕΝΟ ΚΑΤΩΡΔΟΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΠΟ ΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΙΝΕΡΟΣΩ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΑΙa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/11 10:50

    den mporoume na aporiptoume enan an8rwpo pote....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/1/11 11:24

    και με ποιο δικαίωμα μπορεί ο κάθε πρωθυπωργός να δώσει εντολή να πωληθεί ο πλούτος της χώρας μας; Η ζωή συνεχίζεταικαι μετά από εμάς και το πόσο αξίζει εμπορικά ένας τόπος είναι από τα αποθέματα που έχει η γη του. Με ποιο δικαίωμα εσύ ζητάς να βάλουμε στο σφυρί τα ορυκτά μας και να φτηνήνουμε αυτόν τον τόπο στις επόμενες γενιές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/1/11 14:50

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/1/11 15:07

    εχεις δικιο φιλε 14.50.....μα ηρεμησε........παντα θα υπαρχουν τα λιβανιστιρια του πασοκ της αμερικης και των κερδοσκοπων της ευρωπης...οταν θα ο καταλαβουν θαναι αργα για ολους.......ακομα και για τα παιδια τους...μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/1/11 15:11

    υ.γ.το ιδιο ισχυει και για τους ν.δουδες..και για ολο το πολιτικο συστημα...............δυστυχως παντα θα υπαρχουν τα πουληταρια και οι βολεμενοι του συστηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/1/11 18:32

    ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ 1-1
    Σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία απέσπασε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο κορυδαλλού με αντίπαλο μια από τις πρωτοπόρες ομάδες του ομίλου στην Α. Πειραιά, η ομάδα μας μπήκε λίγο μουδιασμένα αλα μετά το πρώτο 15λεπτο κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και αφού πήγαμε στα αποδυτήρια με σκορ 1-0 στο δεύτερο ημίχρονο μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Κρουστάλη ο έμπειρος Τζαμπατζάκης με κεφαλιά ποίημα έγραψε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
    Πρέπει να σημειώσουμε ότι η διαιτησία του Αργύρη ήταν κακή και ότι η ομάδα μας αγωνιζόταν από το 60 λεπτό με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Μαγιάτη με δεύτερη κίτρινη. Τέλος όλοι οι αναπληρωματικοί παίκτες εκτός του Φασουλή ήταν από 17 ετών και κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.