Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Ιαν 2011

Στο πλευρό του Δημάρχου Σαλαμίνας και ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Ανατολάκης

Σαλαμίνα 29 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλευρό του Δημάρχου Σαλαμίνας και ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Ανατολάκης

Στα πλαίσια των επαφών του με τους Βουλευτές της περιφέρειας μας με στόχο την προώθηση λύσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας επισκέφθηκε και τον Βουλευτή της Β’ περιφέρειας Πειραιά του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργο Ανατολάκη ο οποίος έδειξε το άμεσο ενδιαφέρον του. Στα πλαίσια αυτά κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή στις 19 Ιανουαρίου για την τεράστια καθυστέρηση στην αποπεράτωση των Δημοτικών Σχολείων στα Παλούκια και τα Σελήνια.
Στην απάντηση του ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μαγκριώτης, δεσμεύτηκε ότι ο Ο.Σ.Κ. θα εξετάσει άμεσα και με απόλυτη προτεραιότητα τις δύο περιπτώσεις για να αποπερατωθούν άμεσα τα σχολεία. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι έχουν εγκριθεί 339.000 ευρώ για την αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων των Σελινίων, Καματερού, Φοίνικα και του Γυμνασίου-Λυκείου Αμπελακίων.

για το γραφείο τύπου &
δημοσίων σχέσεων του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
2104646100


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/11 19:36

    10 χρόνια ΨΕΜΑΤΑ!!! Και να σκεφτεί κανείς ότι "παράγοντες" της προηγούμενης δημοτική αρχής βολεμένοι στις καρέκλες τους χαρακτήριζαν ΨΕΥΤΕΣ τους γονείς που ζητούσαν εξηγήσεις όταν αποκάλυψαν την αλήθεια. Με τι μουτρα κυκλοφορείται "κύριοι" αναμεσά μας, με τι μούτρα ζητήσατε ΞΑΝΑ τη ψήφο μας πριν λίγο καιρό? ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ? Τα πράγματα δείχνουν ότι ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΤΕ ΣΚΑΚΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.. (Μάριε,Στέλιο, Μάκη κλπ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/11 23:59

    ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.