Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Ιαν 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ¨Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ¨ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΣΑΛΑΜΙΝΑ 05/01/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο σύλλογος ¨ΑΝΑΠΛΑΣΗ¨ θεωρεί επιβεβλημένη και αναγκαία τη στροφή προς την πράσινη ανάπτυξη, αν και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας από την κακοποίηση του πλανήτη, για αυτό πρέπει να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης του περιβαλλοντικού προβλήματος με συναινετικό σχέδιο δράσης και ανάπτυξης για να επενδύσουμε στο μέλλον προκειμένου να αλλάξουμε το χτες και να κληροδοτήσουμε ένα ευπρεπές και βιώσιμο περιβάλλον στα επόμενα χρόνια για τους νέους.
Στόχοι μας είναι: η αναδάσωση, η δημιουργία χώρων αναψυχής στο δάσος, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, ανάπλαση ανενεργών λατομείων, δημιουργία χώρων πρασίνου προς όφελος των κατοίκων του τόπου, διαμόρφωση περιοχών περιπάτου, δημιουργία ποδηλατοδρόμου. Διαχείριση των απορριμμάτων με ανακύκλωση, κομποστοποίηση και ενεργειακή αξιοποίηση, ώστε σταδιακά να λυθεί το πρόβλημα της υγειονομικής ταφής των απορριμμάτων. Προστασία των δημοτικών δρυμών με ενίσχυση του εξοπλισμού προστασίας και την συνεργασία των αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών.
Η φιλοσοφία του συλλόγου στηρίζεται σε θεμελιώδεις αξίες και αρχές για την προστασία του περιβάλλοντος, την βιοποικιλότητα, την αειφορική ανάπτυξη, την προστασία του ζωικού και του φυτικού βασιλείου, την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών του νησιού. Ενισχύουμε τον εθελοντισμό, ώστε να γίνει αυτονόητη συμπεριφορά όλων μας, δημιουργικότητα, δράση, βίωμα μας για να αντιμετωπίσουμε με κοινωνική ευθύνη και υπεύθυνες πρακτικές τα περιβαλλοντικά προβλήματα του τόπου.
Λειτουργούμε με κανόνες που αφορούν τον περιορισμό των ρύπων, την μείωση των αποβλήτων, την αποφυγή των διαφόρων διαρροών χημικών και άλλων ουσιών για την προστασία του περιβάλλοντος.
Λειτουργούμε με ένα σκοπό ¨ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ¨.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος : Νικόλαος Δεβελέκος
Αντιπρόεδρος : Χρόνης Βιλλιώτης
Γενικός Γραμματέας : Γεώργιος Αδαμόπουλος
Αναπληρωτής Γραμματέας : Άγγελος Σφενδήλης
Ταμίας : Πέτρος Βουλγαρίδης
Δημόσιες Σχέσεις : Κώστας Κοκλιώτης
Υπεύθυνος Πολιτισμού : Γιάννης Τσενόγλου

31 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/1/11 23:10

    Διάβασα με προσοχή το ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ, αφού όπως γράφετε είσαστε ακόμα στο πρέπει. Πρέπει να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης…, πρέπει να επενδύσουμε στο μέλλον…, πρέπει να κάνουμε αναδάσωση…, κτλ.
    Από το πρέπει στην υλοποίηση υπάρχει μεγάλη απόσταση, καθώς ο δρόμος περνά από το πώς!!
    Ποιο είναι το πρόγραμμα, ποιος ο τρόπος δράσης, ποια τα δια τιθέμενα μέσα. Υπάρχουν περιβαλλοντολογικές μελέτες; Ποιος θα τις πληρώσει;
    Αλήθεια την ταφή των απορριμμάτων που έχετε επιχειρήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν, στην ΧΑΔΑ της Γούβας Μπατσί, την θεωρείτε ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ; Μήπως ήταν κουκουλωτική; Έχω θέσει το ερώτημα από πέρσι και δεν έχω πάρει απαντήσεις. Όπως και για τα άλλα ερωτήματά μου. Το γεγονός ότι θέση για ολική απομάκρυνση των σκουπιδιών από την ΧΑΔΑ της Γούβας Μπατσί, δεν πήρατε, όπως και ο ΠΕΡΙΒΟΣ, δείχνει χαμηλή περιβαλλοντική ευαισθησία.
    Έχουμε στο νησί Δημοτικούς Δρυμούς; Μήπως οι περιβαλλοντικές φιλοδοξίες σας επιβουλεύονται Ιδιωτικές Περιουσίες;
    Δημοσίευσε πρόσφατα ο ΠΕΡΙΒΟΣ μία φωτογραφία από δημιουργούμενη χωματερή κοντά στην οδό Στρατηγού Γαρείου, υπό τύπο καταγγελίας. Θα με ενδιέφερε να μάθω αν έχουν γίνει επίσημες ενέργειες και από ποιον.
    Όπως επίσης και για τον παράνομο ΣΜΑ στα γουρούνια. Θα είναι και αυτό δείγμα της περιβαλλοντικής σας ανησυχίας. Επί τέλους να δούμε μία δράση!
    Ο ΠΕΡΙ – ΒΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/1/11 08:31

    Τι να διαβάσεις εσύ, που μόνο κριτική κάνεις και θέλεις από ένα σύλλογο να σου προτείνει το πρόγραμμά του, τους σχεδιασμούς δράσεις και όλα τα συναφή μέσα από μελέτες και τα τοιαύτα. η συνταξιούχος δημοσιουπάλληλος είσαι, η τεμπέλης που δεν ξέρεις πως να περνάς την ώρα σου, η πολυδούλης του ναυστάθμου είσαι. Μπες μπροστά να σε κάνουμε αρχηγό μας, αλλά μου φαίνεται ξυπνάς το πρωί στις 12:00 και το βράδυ γράφεις καμιά μαλακίτσα να περνάει η ώρα. Έχουμε τέτοιους, άλλους θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/11 09:22

    Δημήτρη μου, Δημήτρη μου ΜΟΥ το κλεισες το σπίτι μου. δημητράκη έλα αγόρι μου στα σωστά σου, κάνε και μία κωλοτούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/11 10:56

    "Η φιλοσοφία του συλλόγου στηρίζεται σε θεμελιώδεις αξίες και αρχές για την προστασία του περιβάλλοντος,....".

    Η φιλοσοφία μου όλα να τα αποκτήσω κι άλλες χάρες από τον Αγγέλου να ζητήσω.
    Η φιλοσοφία μου τον Αιγιάννη να βοηθήσω και στις λαμογιές του να τον καλύψω.
    Η φιλοσοφία μου τον σύλλογο να μεγαλώσω και τις ατασθαλίες του Αιγιάννη να κουκουλώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/1/11 11:02

    Η κριτική και ο Διάλογος είναι απαραίτητα στοιχεία της Δημοκρατίας!
    Φαίνεται, δεν τα αποδέχεστε. Επιθυμείτε τις παχιές κου…βέντες!!!
    Αποδέχεστε βέβαια έμμεσα ότι είναι έτσι που τα λέω, αφού ούτε πρόγραμμα υπάρχει, ούτε μέσα, ούτε τίποτα!!!
    Γιατί κρύβεστε πίσω από τις βρισιές, αντί να απαντάτε τις ερωτήσεις;
    Επίσης δεν με λένε Δημήτρη.
    Αυτά προς το παρόν.
    Ο ΠΕΡΙ – ΒΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/1/11 12:29

    απάντα ΠΕΡΙ-ΒΑΛΩΝ περιπιάστον, τώρα που σου την μπαίνουμε να δούμε τι απίδια πιάνεις. έλα γράψου λοιπόν στο σύλλογο να σε κάνουμε αρχηγό να μας κάνεις μελέτες, όχι αμελέτητα, και προγράμματα με δράσεις να μας μάθεις αυτά που εσύ ξέρεις σε μας τους άσχετους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/1/11 11:27

    Ρε Μαστροκώλια,που είναι η ανάρτηση των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης;
    Ωραία αρχίσαμε δημοκράτη μου εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/1/11 15:17

    ΑΝΩΝΥΜΕ 12.29 ΚΑΙ 8.31....
    ΤΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ;ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑ; ΟΡΑΜΑ;ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΣ....ΚΑΙ ΒΛΕΞ....ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....ΚΡΙΜΑ.....
    ΣΥΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ =ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ....ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΟΞΕΙΣ ΤΟΥ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.................ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΣΑΣ....ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΞΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/1/11 15:23

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.29 ΚΑΙ 8.31....ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.....ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.ΕΛΕΟΣ...ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/1/11 15:43

    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ.ΑΝ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...ΤΟΤΕ....ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.

    8 Ιανουαρίου 2011 3:42 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/1/11 18:18

    καραγκιόζη μεγάλε που κρύβεσαι πίσω από το δακτυλό σου γιατί δεν μιλάς για την κατάντια του δήμου που τον υπερχρέωσαν οι δύο προηγούμενοι δήμαρχοι; Γιατί δεν μας λες ανόητε τα προγράμματα του δήμου ποια ήταν που εσύ κιότευες και δεν σε ενδιέφερε και τώρα σε έπιασε ο πόνος των προγραμμάτων; Ποιους αγώνες έκανες ενάντια σε αυτή την κατάσταση; Λαγός ήσουνα και πάντα με όλους χωρίς αξιοπρέπεια για να παριστάνεις το μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/1/11 19:10

    "κιότευες" Χαρακτηριστική Τσαβαρική λέξη. Καλά αντί να επιδείξετε κάτι αξιόλογο, κάτι που να πούμε ότι υπάρχει μία ελπίδα για να πάει μπροστά ο τόπος, εσείς βρίζετε τους πολίτες και πετάτε την μπάλα στην εξέδρα αντί για το χορτάρι; Είστε περιβαλλοντικός σύλλογος τελικά ή μήπως κάνετε προπαγάνδα για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα του Νικαιώτη υποκινητή σας;
    Ο δήμος έχει την κατάντια του γιατί ορισμένοι τον πρόδωσαν. Κάποιοι βγήκαν πρώτοι με σταυρό και την επομένη πήδηξαν από το καράβι. Δεν άντεξαν το φορτίο ή πικράθηκαν. Τα χρέη του δήμου δεν είναι υπόθεση ενός ατόμου αλλά της κλίκας που χρόνια τώρα αγκαλιάζουν σφιχτά τον εκάστοτε δήμαρχο. Κάποιοι μεμονωμένα μιλάμε. Εσείς ως σύλλογος γιατί σιωπάτε; Γιατί δεν μιλάτε για τα χάλια στον τομέα της καθαριότητας και για τις παρανομίες που συνεχίζονται επί δημαρχίας Τσαβαρή; Για ελάτε μία βόλτα προς Περιστέρια να δείτε το σκουπίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/1/11 19:21

    Μικρέ και ανόητε, αν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση ενάντια στο δήμο αυτή τη στιγμή πες μας ποιος πολίτης θα μας δικαιολογήσει; Επιμένω κανείς μα κανείς γιατί ακόμα δεν έχει μπει στη δημαρχία η νέα δημοτική αρχή. Το μίσος σου βέβαια είναι μεγάλο γιατί χάσατε τις εκλογές και από τη μία λέτε θα βοηθήσουμε και από την άλλη πως θα κάνετε την πουστιά. Κάντε καταγγελία στο δήμαρχο και εμείς δημόσια μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/1/11 20:29

    1. Αν είναι να κάνει ο καθένας μόνο του καταγγελία τότε ποιος ο ρόλος της δημιουργίας ενός συλλόγου για το περιβάλλον; Δηλώνεις δημόσια ότι περιορίζεσαι σε ένα ρόλο μόνο θεωρητικό και καθόλου μαχητικό.
    2. Αν θεωρείς ότι μία παρανομία την καταγγέλεις όταν οριμάζει τότε ας ενεργοποιήσετε ξανά τον σύλλογο σας τον επόμενο χρόνο που θα έχει ήδη διατελέσει δήμαρχος 1 χρόνο ο "κολλητός" σου.
    3. Το κακό το χτυπάς από την ρίζα όταν έχεις αληθινές προθέσεις. Δεν περιμένεις να ενεργήσεις όταν κάτι πάει στραβά (δύσκολο πράγμα η μοιρασιά).
    4. Δεν χρειάζεστε κανέναν πολίτη να σας δικαιολογήσει για το χρόνο της καταγγελίας σας όταν ενεργείτε με γνώμονα το περιβάλλον.
    Κατόπιν τούτου καλύτερα να είμαι ένας ενεργός πολίτης παρά ένα μέλος σε έναν ανενεργό σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/1/11 20:52

    08:29
    Συμφωνώ μαζί σου!!!
    Ο ΠΕΡΙ - ΒΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/1/11 23:45

    ΚΑΙ ΓΩ...Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑΒΓΑΛΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/1/11 23:49

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 7.21....ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/1/11 14:14

    Eλατε να σταματισουμε ολοι μαζι τον απο ανανδρους ανανδρο βιασμο αυτου του Νησιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/1/11 14:15

    ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/1/11 01:46

    Οι συνέπειες που θα υποστείτε αν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα κάθε κράτους..

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βόρειας Κορέας, . . . τρώτε 12 χρόνια σκληρής εργασίας.

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Ιράν, . . . . . . .κρατείστε επ’ αόριστον.

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Αφγανιστάν, . . . . τρως σφαίρα.

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Σαουδικής Αραβίας,. . . θα πρέπει να φυλακιστείτε.

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ των ΗΠΑ, . . . . . . . ΘΑ υποστείτε ξυλοδαρμό από την τοπική αστυνομία.

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κίνας, . . . . . . . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ακουστείτε ποτέ ξανά.

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βενεζουέλας, . . . . ΘΑ περαστείτε για κατάσκοπος και θα σφραγιστείτε σε κάποιο κελί.

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κούβας, . . . . . . θα σαπίσετε σε πολιτική φυλακή.

    Εάν διασχίσετε παράνομα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, . . . . . . ΠΑΙΡΝΕΤΕ:

    - Μια θέση εργασίας,
    - Μια άδεια οδήγησης,
    - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,
    - Πρόνοια,
    - κουπόνια συσσιτίου,
    - ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,
    - ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ενοικίου ή δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι,
    - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,
    - ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,
    - Δωρεάν εξόδους απ’ τις φυλακές και σε πολλές περιπτώσεις …
    - Μπορείτε ακόμη και να ψηφίσετε.

    - ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ……ΔΩΡΟ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/1/11 12:31

    Τελικά επεσαν οι μάσκες. Αντι εσεις οι δηθεν υποστηρικτες του Περιβαλλοντος υπερ του Πολιτισμου και υπερ της Οικολογιας να ειστε πραγματικα ευτηχεις που υπαρχει αλλος ενας συλλογος με περιβαλλοντικη ευαισθησια εχετε αρχισει ενα βρωμικο πολεμο εναντιον και του Προέδρου κ.Δεβελέκου - ΑΝΑΠΛΑΣΗ . Αυτο που κανετε δειχνει το επιπεδο που κουβαλαει ο καθε ενας απο εσασ του περιβος και προκαλει απογοητευσει σε ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/1/11 18:21

    Καραμπουζουκλή ΠΕΡΙ-ΒΑΛΩΝ ΠΕΡΙΠΙΑΣΤΟΝ φτιάξε μας ένα πρόγραμμα με τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν, τις δράσεις και τα σχέδια, τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν, τις τελικές οικονομικές επιπτώσεις που θα βαρύνουν το σύλλογο. Μην ξεχάσεις τον καθορισμό των στόχων, τη διαμόρφωση των στρατηγικών και πολιτικών, τα λειτουργικά προγράμματα δράσης, τον καταμερισμό εργασίας και σε ακαδημαϊκό και σε τεχνικό επίπεδο και τα χρονοδιαγράμματα. Να μοιάζει με αυτά τα προγράμματα που ποτέ δεν έγιναν από τη δημαρχία την προηγούμενη τετραετία. Διέθετε τόσους δικηγόρους, τόσους μηχανικούς και άλλους τόσους οικονομολόγους και διοικητικούς και ένα πρόγραμμα δεν είδαμε, εσύ τώρα ζητάς από ένα σύλλογο προγράμματα, μελέτες, οικονομικό προγραμματισμό και τα τοιαύτα. Αλήθεια ρε φίλε αν δεν είσαι καραμήτρος και καλδάρα τι είσαι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/1/11 18:25

    Υστερόγραφο: εκτός αν εννοείς τα προγράμματα του ποδιού, χωρίς καμία σοβαρότητα, απλά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/1/11 22:03

    (ΠΕΡΙ-ΒΑΛΩΝ)....(ΑΝΩΝΥΜΟΣ 6,21).....=3-0.
    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Η ΕΞΕΔΡΑ ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ...........oyst......xaxaxaψaψaψaxaxa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος11/1/11 12:42

    ΑΠΑΝΤΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΛΛΑΣ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΈΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος11/1/11 14:58

    ΠΡΟΣ 6:21, 6:25
    Επειδή η ειρωνεία που σε χαρακτηρίζει δείχνει και το επίπεδο «καφενείου» στο οποίο λειτουργείτε,
    Υπάρχει μία Περιβαλλοντική μελέτη στον Δήμο, σύμφωνα με την οποία, για να αποκατασταθεί το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ στην ΧΑΔΑ της Γούβας Μπατσί, απαιτείται να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ οι 100000 τόνοι σκουπίδια.
    ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ!!!
    Ξεσηκωθείτε για υλοποίησή της.
    Συμπράξτε με τον ΠΕΡΙΒΟΣ που για το συγκεκριμένο θέμα είναι ΑΠΩΝ.
    Θα είμαστε μαζί σας.
    Αφού μάθετε βεβαίως, ότι το μπάζωμα και το κουκούλωμα των σκουπιδιών που αυτάρεσκα προβάλετε ως περιβαλλοντική επιτυχία σας (της ανάπλασης), δεν αποκαθιστά το Περιβάλλον!
    Αφού μάθετε, ότι το νερό με το οποίο ποτίζονται τα κηπευτικά στα περιβόλια δυτικότερα, έχει χρώμα ΜΑΥΡΟ, με άγνωστες τοξικές ουσίες τις οποίες ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ μέσω των κηπευτικών προϊόντων, που ως ντόπια τα θεωρούμε «ΚΑΛΑ»!!!
    Όσο υπάρχουν σκουπίδια εκεί στη ΧΑΔΑ, θα καταναλώνουμε αυτές τις ουσίες εμείς και τα παιδιά μας!!!
    ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος11/1/11 15:40

    YΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    Ο ΠΕΡΙ - ΒΑΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος13/1/11 23:24

    ΠΕΡΙΒΑΛΩΝ τα λες πολύ σωστά. Εδώ περνάνε κάθε μέρα από την χωματερή στην οδό Γαρείου και κανείς δεν λέει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος14/1/11 16:03

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΠΟΛΟΚΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ....ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.... ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ....ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΑ ΑΜΠΕΛΙΑ....ΘΑΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ.........ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΑ....ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ....ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ....ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΓΑΝΔΑ.....ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος14/1/11 16:05

    ΑΝ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΡΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ...ΓΙΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.