Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Ιαν 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ "ΕΝΟΤΗΤΑ & ΔΡΑΣΗ"

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/1/11 22:07

    mprabo re Mano synexise ton agona sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/1/11 15:45

    Eυτυχώς που υπάρχει αυτός ο Σύλλογος και ο Δερτούζος και αγωνίζεται για την λύση του δασικού. Κανένας άλλος δεν ενδιαφέρεται για μας, που μας κυνηγά το κράτος 20 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/1/11 20:15

    Κύριοι, το δασικό πραγματικά είναι ένα από τα τόσα προβλήματα που ταλανίζουν ιδίως το νησί μας, και τούτο οφείλεται πρωτίστως στην έλλειψη κρατικής πολιτικής η οποία με την ανοχή της επέτρεπε να γίνουν μεταβιβάσεις και κατατμήσεις γεωτεμαχίων χωρίς κανένα έλεγχο. Αφού λοιπόν ο καθένας μας έβλεπε ότι δεν τρέχει τίποτα, έκτιζε κι ένα αυθαίρετο και τελείωνε. Οταν ξύπνησε το κράτος και είδανε τι ακριβώς είχε γίνει, τότε προσπαθήσανε να βάλουνε φρένο, με αλλαγή της νομοθεσίας, με την αποιλή προστίμων κτλ.
    Το πρόβλημα όμως δεν μπορεί να το λύσει κανένας Δερτούζος, διότι απλά προσκρούει στο Σύνταγμα.
    Και το Σύνταγμα δεν είναι νόμος που τον αλλάζεις όποτε σου γουστάρει. Η αλλαγή του συντάγματος δεν είναι απλή υπόθεση, διότι κι αυτή προσκρούει σε σταθερές βάσει του πολιτεύματός μας και τώρα πλέον προτίστως βάσει των Ευρωπαϊκών Οδηγιών.
    Για τους λόγους αυτούς είναι αδύνατον να λυθεί το πρόβλημα επισήμως. Εκείνο που γίνεται και θα συνεχίζει να γίνεται είναι να το ρίχνουν στις καλένδες.
    Συνεπώς, ο Δερτούζος και ο κάθε Δερτούζος απλώς εκμεταλλεύεται την αγωνία του κοσμάκη που αφελώς νομίζει ότι κάτι θα κάνει και το παίζει Ρομπέν των δασών, τζάμπα μάγκας δηλαδή. Αν δεν απατώμαι, το ίδιο βιολί το παίζει σχεδόν κάθε 3 μήνες για να αυτοπροβάλλεται, ουσία όμως και αποτέλεσμα κανένα.
    Καμία νομοθετική αλλαγή δεν έχει υπάρξει, ως εκ τούτου γιατί γίνεται αυτή η συνάθροιση ; απλά, για να μην ξεχνιώμαστε. Εχω από περιέργεια παρακολουθήσει όλες μα όλες τις συναθροίσεις μέχρι τώρα, (καμιά 20ριά) αλλά μου έρχεται να κάνω εμμετό, γι αυτό κράτει,ως εδώ.
    Αυτά τα ολίγα φίλοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/1/11 22:45

    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΥΝΟΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ.........
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.......Η ΑΓΝΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.