Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Ιαν 2011

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στην πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Σαλαμίνα 29 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στην πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Στα πλαίσια των επαφών του με διάφορους φορείς, με αφορμή την συμπλήρωση των 2.500 χρόνων από την Ιστορική Ναυμαχία της Σαλαμίνας το 2020, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής επισκέφθηκε στις 26 Ιανουαρίου μαζί με την συνεργάτιδα του σε θέματα πολιτισμού κα Νένα Βενετσάνου την πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Συνομίλησαν με τον πρέσβη κ. Ιωσήφ Ιωσήφ για θέματα κοινού ενδιαφέροντος που άπτονται του ανωτέρω γεγονότος αλλά και της αδρανοποίησης της σχέσης αδελφοποίησης μεταξύ Αμμοχώστου και Σαλαμίνας.

για το γραφείο τύπου &
δημοσίων σχέσεων του Δημάρχου
Λάμπρος Μαστροκόλιας
2104646100

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/11 15:48

    Δήμαρχε της Σαλαμινας

    Τι θα κάνετε με τη χρήση γης στη Κυνοσουρα ? Θα αλλαχθει Απο βιομηχανική σε τουριστική?? Ως ποτε ο ΟΛΠ θα καθοριζει τις τυχες μας την γη μας και την Ιστορια μας ?

    Με Βρομια,τοξικά και χωματαρη στη Κυνοσουρα θα γιορτάσουμε τα 2500 χρονια παρεα με παλιοναυπηγεια και τον ολπ? Εαν ειναι ετσι αστο καλυτερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/11 23:21

    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΕ ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΜΟΣΤΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ,,,,,,,ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ....... ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ...... ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ..........ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ........ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.......ΟΥΣΙΑ...ΠΡΑΚΤΙΚΗ.....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.....ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ....ΟΧΙ ΜΟΣΤΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/1/11 11:10

    Λυπάμαι που θα το πω αλλά ο νέος δεν πρόκειται να πάει κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα. Η αλλαγή χρήσης δεν θα γίνει. Μακάρι να διαψευστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/1/11 15:29

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    η νενα γιαννη μου....θα μπορουσε να προσφερει μια συναυλια για την σαλαμινα.....ως εκει ομως....απο οργανωση πολιτιστικων εκδηλωσεων και προτασεις που αγγιζουν τον λαο...που να ξερει η γυναικα;αλλο γαλλια γιαννη μου κι αλλο κουλουρη με την πολιτιστικη της κληρονομια και την αξιοποιηση της.αλλο λαος...κι αλλο κουλτουρα για λιγους.....δηθεν...αλλο παραδοση...κι αλλο φινετσα της μοστρας που δεν καταλαβαινει ο κοσμακης....θελει τρεξιμο και οργανωση ο πολιτισμος του τοπου γιαννηηη....κι οχι ζωγραφιες ....του τοιχου.ισως και τα δυο.....αλλα οχι μονον το ενα που αγνοει το αλλο εκ των πραγματων............αργα τα ζα γιαννημμμμμμμμμμμ για την νενα σου........την οποια εκτιμω ως φωνη....αλλα ως εκει...........

    30/1/11 15:25
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ....ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/1/11 15:35

    Υ.Γ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ....ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΛΑ...........ΑΝ ΟΧΙ....ΧΑΣΑΤΕ!!!ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΑ .....ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.