Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Μαΐ 2014

Ν.Ο.Β.Σαλαμίνας. "Ας καθαρίσουμε λίγο από ΣΑΛΑΜΙΝΑ" το Σάββατο, 10/05/2014

Το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας με τις Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας, συμμετέχουν στην εθελοντική δράση "Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη" της πρωτοβουλίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ   "HELMEPA",  για τον εορτασμό της  1ης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.
Περιοχή καθαρισμού, οι νότιες προσβάσεις του λιμανιού της Σαλαμίνας. 
Τόπος  έναρξης της δράσης, οι εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ και ώρα έναρξης 11:00 
Σας προσκαλούμε να είστε όλοι εκεί και "Ας καθαρίσουμε λίγο από ΣΑΛΑΜΙΝΑ" συμβάλλοντας στην ιδέα του καθαρισμού της ΕΥΡΩΠΗΣ. 

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/5/14 13:19

    Ναι ρε πρόεδρε ΜΠΡΑΒΟ και ξανά μανά ΜΠΡΑΒΟ για την πράξη σου

    Εμείς θα "καθαρίσουμε" όλο το νησί από την απίστευτη βρωμιά που μας κατσικώθηκε στις 108 του Μάη, να μαστε ΟΛΟΙ εκεί στις κάλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/14 13:28

    έχω δουλειά και δεν πάω να καθαρίσω. ο δήμαρχος να πάρει τον χοντρό και να πάνε να καθαρίσουνε μόνοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/14 14:44

      θα τους καθαρίσει ο τυφώνας Ρούλα.
      θα τους πάρει και θα τους σηκώσει λέμε..

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/5/14 16:01

    ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΦΤΥΝΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΡΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ, ΒΙΝΤΕΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/14 22:15

      ΜΠΑΜΠΗ ΔΡΙΒΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/5/14 18:25

    Κ. ΠΑΡΤΟΥΖΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 800 ΕΥΡΩ ΕΧΕΤΑΙ ΑΛΩΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ 3 ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΩς ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ. Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΔΩ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.
    Απάντηση
    Ανώνυμος5/5/14 21:59

    Κ. ΚΑΠΕΤΝ-ΑΚΗ ΑΛΒΑΝΟΚΡΗΤΙΚΕ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ 3 ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ,
    Η ΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ)
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/5/14 18:31

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΕΚΛΟΓΕΣ 2014- Ο Γιώργος Αδαμόπουλος & ο Γιώργος Μητρόπουλος στον ΚΥΧΡΕΑ ακούστηκε ότι είπαν τόσες αλήθειες και ξεβράκωσαν τόσο πολύ τα τζαβαρισκυλα που ο κοντοασπροδοντής έπαθε κρίση πανικού και έδωσε διαταγή σε επιχειρηματίες να απολύσουν τρις εργαζομένους όπως συνηθίζει με την καινούργια ανωμαλία και αλητεία που τον έχει πιάσει αυτό που ήδη έκανε πρόσφατα με έναν πουλημένο επιχειρηματία και κατάφερε να ηρέμηση, αυτήν την τακτική εφαρμόζει τώρα
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.