Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Μαΐ 2014

Το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιων Έργων καίει την αντιπολίτευση

Απάντηση- χαστούκι δίνει ο Επιθεωρητής Δημόσιων Έργων σε όλους εκείνους που λασπολογούν και συκοφαντούν συστηματικά, αλλά κυρίως σε όσους καταθέτουν ενστάσεις στα αρμόδια όργανα χωρίς στοιχεία και με μόνο σκοπό την παρεμπόδιση των έργων και τις ανάπτυξης στο νησί.
Σύμφωνα με το πόρισμα το οποίο επισυνάπτεται και εκδόθηκε στις 19/05/2014, ο Επιθεωρητής Δημόσιων Έργων καταλήγει ότι δεν προκύπτει καμία μη σύννομη πράξη από την οποία να προκλήθηκε ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου. Έτσι ο Επιθεωρητής, απογυμνώνει τους κατήγορους και καταρρίπτει όλα όσα αναφέρονται στις καταγγελίες και τις προσφυγές που έκαναν στα αρμόδια όργανα οι κ.κ Αθανάσιος Μακρής, Μάριος Τραυλός και Ρούλα Νάννου για τις εργασίες που αφορούσαν την αποχέτευση στο κέντρο του νησιού. Να θυμίσουμε ότι λόγω των συγκεκριμένων ενστάσεων το έργο της αποχέτευσης υπέστη σημαντική χρονική καθυστέρηση στην πρόοδό του και οι πολίτες μεγάλη ταλαιπωρία.
Τέλος, το ίδιο πόρισμα φωτογραφίζει ενδεχομένως τους ηθικούς υπεύθυνους για το χαμό του αείμνηστου Κώστα Περδικούρη, τότε διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Για άλλη μια φορά, όσοι προσπάθησαν να υποσκάψουν το έργο της Δημοτικής Αρχής αλλά κυρίως, την αναπτυξιακή τροχιά στην οποία εισέρχεται η Σαλαμίνα, πανηγυρικά διαψεύδονται.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή με έργο, σχεδιασμό και όραμα, τολμάει τις μεγάλες παρεμβάσεις και αλλάζει τη Σαλαμίνα ριζικά.
Εμείς με τη Σαλαμίνα δεν παίζουμε.
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/5/14 00:33

    ΕΔΩ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ..ΛΑΜΠΡΟ....ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/14 23:39

      Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ!
      ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΜΩΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! .ΚΑΘΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΜΕ ΟΥΡΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ!!
      Ο ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/5/14 00:41

    Γιατί κα. Νάννου, ακόμη και σαν υποψήφια, χωρίζετε τους πολίτες της Σαλαμίνας σε δικούς μας και σε άλλους;
    Γιατί κα. Νάννου, ακόμα και το πιο υγιές κομμάτι της νεολαίας μας το χωρίζετε σε δικούς μας και σε άλλους;
    Έτσι κα. Νάννου, οραματιζόσαστε να διοικήσετε αν στην απίθανη περίπτωση ο λαός της Σαλαμίνας έκανε το λάθος να ψηφίσει εσάς και την παρέα σας στο Δήμο Σαλαμίνας; Χωρίζοντας τους πολίτες του νησιού σε δικούς μας και στους άλλους;
    Πρόσφατα κα. Νάννου σε εκδήλωση που πραγματοποιήσατε σε μαγαζί της Κακή – Βίγλας, βραβεύσατε την ομάδα ποδοσφαίρου του Αίαντα για την άνοδό της από τη Β΄ Πειραιά στην Α’ Πειραιά.
    Γνωρίζετε κα. Νάννου ότι στην ίδια κατηγορία στον άλλο όμιλο στέφθηκε πρωταθλήτρια (και όχι δεύτερη) μια άλλη ομάδα του νησιού μας;
    Οι Σαλαμινομάχοι κα. Νάννου σαν πρωταθλητές στην κατηγορία τους της Β Πειραιά κατέκτησαν την άνοδό τους στην Α’ Πειραιά (δηλαδή στην ίδια κατηγορία με τον Αία).

    Γιατί κα. Νάννου, δεν βραβεύσατε και τους Σαλαμινομάχους; Τι λένε οι υποψήφιοι σύμβουλοί σας από το Αμπελάκι;
    Ακόμα κάτι πολύ σημαντικό μιας και είστε λάτρεις των βραβεύσεων κα. Νάννου.
    Πρόσφατα θα σας θυμίσουμε, ένα λαμπρό παιδί της Σαλαμίνας – ένας παγκοσμίου φήμης πρωταθλητής που τιμάει την Ελλάδα και τη Σαλαμίνα μας, ο Λευτέρης ο Κόνσολας έφερε ακόμη ένα χρυσό μετάλιο στην πατρίδα μας από τους αγώνες στο Σίδνευ. Καταλαβαίνετε κα. Νάννου τι σας λέμε; Ο Κόνσολας κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Σίδνευ!
    Γιατί κα. Νάννου, δεν του δώσατε ούτε μια ανθοδέσμη; Δεν άξιζε ο Κόνσολας να κάνετε ένα πανηγυράκι σαν αυτό που κάνατε για τον Αία;
    Καλά δεν βρέθηκε ούτε ένας από αυτή την παρεούλα που μες στην τρελή χαρά πιστεύουν όλοι ότι θα γίνουν αντιδήμαρχοι, να σας πούνε τι κουταμάρες κάνετε;
    Δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους υποτιθέμενους πεπειραμένους συμβούλους σας να σας πει ότι δεν μπορεί κα. Νάννου να χωρίζετε τους πολίτες της Σαλαμίνας σε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας;
    Η ασχετοσύνη σας και η εμπάθεια σας είναι επικίνδυνη για το νησί κα. Νάννου.
    Καληνύχτα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/14 00:57

      Γιατί μπερδεύεις τον Τσαβαρή που έχει διχάσει τη Σαλαμίνα σε δικούς μας και δικούς σας, με τη Νάννου που αγγαλιάζει όλο τον κόσμο?
      Γιατί μπερδεύεις το φασίστα Τσαβαρή που σέρνει στα δικαστήρια ακόμα και στενούς συνεργάτες για να τους κλείσει το στόμο με τη δημοκράτισσα Ρούλα?

      Να λιγοστέψεις το Τσαβαρόλαδο, χαζεύει..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/5/14 11:05

      ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΛΑΛΙΩΤΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΠΗΛΩΝΕΙ, ΑΣΕ ΠΟΥ Έτσι που το πάει, θα μας βγει… αντιμνημονιακός (!) ο συζητητής του Φούχτελ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. SALAMIS TODAY BLOGS. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/5/14 01:01

    Οικονομικά εγκλήματα Τσαβαρή.
    Αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων που δεν εφαρμόστηκαν με αποτέλεσμα ο δήμος να χάσει εκατομμύρια.

    1. Απόφαση 99/2011 Τέλη ρύπανσης σε ναυπηγεία, μηχανουργεία, ΔΕΣΦΑ, κλπ. Υπολογίζονται σε εκατομμύρια. Μέχρι στιγμής ούτε ευρώ.
    2. Απόφαση 483/2012 Τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων. Υπολογίζονται σε εκατομμύρια. Μέχρι στιγμής ούτε ευρώ.
    3. Απόφαση 86/2012 "Διεκδίκηση από ΔΕΣΦΑ 20 εκατομμυρίων εφάπαξ και 500 χιλ. ετησίως". Μέχρι στιγμής ούτε ευρώ.
    4. Απόφαση 365/2012 Τέλη χρήσης εδάφους, υπεδάφους, κλπ. Σύμφωνα με την απόφαση , τα τέλη μόνο για τη ΔΕΣΦΑ είναι 9,1 εκατομ. Μέχρι στιγμής ούτε ευρώ.
    5. Απόφαση 186/2011 "Λήψη μέτρων εναντίον της επιχείρησης Λατομεία Αγγέλου
    α) άμεση αποκατάσταση του περιβάλλοντος. Μέχρι στιγμής τίποτα απολύτως.
    β) ο δήμος να ελέγχει τα δελτία αποστολής και να έχει σαφή απεικόνιση του όγκου των υλικών. Κανείς υπάλληλος δεν τοποθετήθηκε, κανένα ευρώ δεν έχει εισπραχθεί.
    6. Απόφαση 66/2013"Σύσταση πενταμελούς επιτροπής για έλεγχο των λατομικών προϊόντων". Δεν συστάθηκε και δεν λειτούργησε ποτέ. Κανείς δεν ξέρει πόσα χρωστάει ο Αγγέλου.
    7. Απόφαση 161/2012 "Απομάκρυνση του ΟΛΠ και των ναυπηγοεπισκευαστικών μονάδων από τη Σαλαμίνα. Σε περίπτωση άρνησης, να κινηθεί νομικά εναντίον τους για τις καταστροφές που έχουν επιφέρει σε βάρος του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος". Κανείς δεν έφυγε, καμία νομική διαδικασία δεν κινήθηκε, κανένα ευρώ δεν εισπράχθηκε.
    8. Απόφαση 124/2013 "Αποκατάσταση του λατομείου στη θέση Άκρα Τούρλα με τριμερή σύμβαση ΟΡΣΑ, Δήμου, ΟΛΠ, και κατάθεση εγγυητικής επιστολής από τον ΟΛΠ". Μέχρι στιγμής ούτε ευρώ.
    9. Παραιτήσεις από ένδικα μέσα χωρίς σύμφωνη γνώμη της νομικής υπηρεσίας.
    Απόφαση 418/2013 ποσό 280.000.
    Απόφαση 272/2011 ποσό 45.969. Ανάλογες περιπτώσεις πολλές.
    10. Τσουβάλιασμα των ανταποδοτικών, παράνομη χρήση τους για άλλους σκοπούς. Κανείς δεν ξέρει πόσα είναι, σε ποιους κωδικούς μπαίνουν και πώς χρησιμοποιούνται.
    Κανείς δεν ξέρει πού πάνε τα εκατομμύρια από το δίκτυο ύδρευσης, τις εντάξεις στο σχέδιο, το λιμενικό ταμείο κλπ.
    11. Βιομηχανία μαϊμού βεβαιώσεων με τεράστιες μίζες. Κάθε μαϊμού στοίχιζε ένα με δύο χιλιάρικα και η ετήσια ανανέωση από 300 μέχρι 500 ευρώ. Ο δήμαρχος με την απόφαση 237/2013 έκλεισε το τμήμα αλλοδαπών για να κάνει "εκκαθάριση". Κανείς δεν έμαθε πόσες ήταν οι μαϊμού βεβαιώσεις, ποιος ήταν υπεύθυνος, και πώς τιμωρήθηκε.

    Ξαναψηφίστε τον, έχουν μείνει κάτι υπόλοιπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/14 11:04

      ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΛΑΛΙΩΤΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΠΗΛΩΝΕΙ, ΑΣΕ ΠΟΥ Έτσι που το πάει, θα μας βγει… αντιμνημονιακός (!) ο συζητητής του Φούχτελ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. SALAMIS TODAY BLOGS

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/5/14 01:19

    Τα καθαρά χέρια δεν τα νοιαζουν το καλό του νησιού και βάζουν εμπόδια στην αποχέτευση

    Ψηφίστε την τριπλέτα που ενώ βριζοντουσαν τώρα ειναι αγκαλιασμένοι


    Κατι θα τους ενώνει .... Σίγουρα η αγαπη για το νησί σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/14 11:16

      Κανείς δεν έβαλε εμπόδια στην αποχέτευση, μόνο αυτοί που πηγαν να φάνε με εκατό μασέλες και τους σταμάτησε με τη μπουκιά στο στόμα το ελεγκτικό συνέδριο.
      Τρεις φορές τους έδωσε χαστούκι ζόρικο λέγοντας ότι πρόκειται για σκάνδαλο.
      Σε ποιους τα πουλάτε αυτά..

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/5/14 03:50

    ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;;
    ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΛΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/14 11:03

      ΡΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΡΕΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/5/14 14:44

      Η πολιτική εκμετάλλευση των νεκρών είναι η έσχατη κατάπτωση του καθεστώτος που διαμορφώνει η εκάστοτε εξουσία (κυβέρνηση, δημοτική αρχή κλπ) και ταυτοχρόνως η απόδειξη ότι πλέον είναι ικανή για όλα. «Χρήσιμοι νεκροί» δεν υπάρχουν, παρά μόνο στις καθυστερημένες κοινωνίες. Αν δεν θέλουμε να είμαστε ή να μας συμπεριφέρονται ως μία τέτοια κοινωνία τότε την Κυριακή πρέπει να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο μας με την ψήφο μας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/5/14 23:26

      ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΊΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.ΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/5/14 23:36

      ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΩΣ ....ΔΟΛΟΦΟΝΑ!
      ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΗ! ΤΟΣΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ;
      ΗΡΕΜΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/5/14 04:10

    ΠΑΙΖΩ ΠΟΚΕΡ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΣΣΟ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ "ΒΓΩ" ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΑΛΟΥΝ. ΣΩΣΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/5/14 10:51

    ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΛΑΛΙΩΤΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΠΗΛΩΝΕΙ, ΑΣΕ ΠΟΥ Έτσι που το πάει, θα μας βγει… αντιμνημονιακός (!) ο συζητητής του Φούχτελ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. SALAMIS TODAY BLOGS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/5/14 11:01

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ. Ο Κ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΩΝ, ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/14 11:17

      Ο Καπετάν Ακης και ο Γιαν Ακης και ολο το σκυλολόι θα πάει να βρει το σύντροφο ΑΚΗ..
      Τέρμα η μασαμπούκα..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/5/14 23:29

      Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΑΠΕΞΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
      Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΡΙΑ ΤΣΑΒΑΡΗ-ΔΕΡΤΟΥΖΟ-ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/5/14 23:33

      ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!
      Ε΄....ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/5/14 12:29

    ΑΡΑΠΙΚΟ...ΜΗΝΑΡΟΛΑΔΟ..ΡΑΦΙΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/14 13:07

      Το αράπικο (για την ακρίβεια μελαμψό), θα το νοιώσετε το βράδι.
      Ο Αστράκος θα σας σκίσει τα βάρδουλα για την απόπειρα δωροδοκίας, παλιοαλήτες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/5/14 23:31

      ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΡΑΠΙΚΟ ΡΑΦΙΝΕ ΛΑΔΙ.ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ.ΟΥΣΤ ΚΡΕΤΙΝΕ!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος22/5/14 12:33

    ΠΟΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ..ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ...ΨΗΦΙΣΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/14 23:29

      Ο ΜΗΝΑΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος22/5/14 14:19

    ρε τσαβαρη ποιος παπαρας σου ειπε να γραψεις για τον θανοντα?ρε εκει στο γραφειο δημαρχου εχετε ξεφυγει τελειως?τι βλακεια ειναι αυτο που γραψατε?ρε και τους νεκρους? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/14 14:45

      Η πολιτική εκμετάλλευση των νεκρών είναι η έσχατη κατάπτωση του καθεστώτος που διαμορφώνει η εκάστοτε εξουσία (κυβέρνηση, δημοτική αρχή κλπ) και ταυτοχρόνως η απόδειξη ότι πλέον είναι ικανή για όλα. «Χρήσιμοι νεκροί» δεν υπάρχουν, παρά μόνο στις καθυστερημένες κοινωνίες. Αν δεν θέλουμε να είμαστε ή να μας συμπεριφέρονται ως μία τέτοια κοινωνία τότε την Κυριακή πρέπει να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο μας με την ψήφο μας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος22/5/14 14:35

    EPI THS PROXEIRWTHTAS TOY EGGRAFOY EKTOS TWN PORISMATIKWN ANALYSEWN TYPOY KOYTSIAFTH SYNTREXEI KAI TO GEGONO THS PROSFVNISHS ENOS EIDH APOUANONTOS VS KYRIOS, DEN ANTILEGW OTI O AHMNHSTOS KVSTANTINOS PERDIKOYRHS DEN HTAN EN ZVH KYRIOS, HTAN KAI PARAHTAN ME TO KAPPA KEFALAIO ALLA AP OTI GIGNWSKW TOYS NEKROYS TOYS PROSFWNOYME PROFORIKWS H EGGRAFWS ME TO EPIUETO "AHMNHSTOS". EXW THN ENTYPOSH OTI KAPOIOI PISTEYOYN PWS DEN THN PSIRIZOYME THN MAIMOY KAI TA KATAPINOYME OLA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/14 14:46

      Η πολιτική εκμετάλλευση των νεκρών είναι η έσχατη κατάπτωση του καθεστώτος που διαμορφώνει η εκάστοτε εξουσία (κυβέρνηση, δημοτική αρχή κλπ) και ταυτοχρόνως η απόδειξη ότι πλέον είναι ικανή για όλα. «Χρήσιμοι νεκροί» δεν υπάρχουν, παρά μόνο στις καθυστερημένες κοινωνίες. Αν δεν θέλουμε να είμαστε ή να μας συμπεριφέρονται ως μία τέτοια κοινωνία τότε την Κυριακή πρέπει να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο μας με την ψήφο μας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.