Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Μαΐ 2014

Η νέα Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ρούλα ΝΑΝΝΟΥ στέλνει μήνυμα νίκης

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε Δήμαρχο Σαλαμίνας.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για τον καλό αγώνα που δώσανε μαζί μου, ευχαριστώ και όλα τα πολιτικά πρόσωπα που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν.
Η Σαλαμίνα έχει ανάγκη την ενότητα που ευαγγελιστήκαμε και υποσχόμαστε να κάνουμε πράξη από σήμερα κιόλας, κανείς δεν περισσεύει.
Μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να δώσουμε στη Σαλαμίνα αυτό που της αξίζει:
Μια καλλίτερη μοίρα για όλους, μια καλλίτερη ποιότητα ζωής, μια αναπτυξιακή προοπτική για το νησί.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συμπολίτες μου για μία ακόμη φορά ότι θα εργαστώ με ζήλο και αφοσίωση για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου επ’ ωφελεία όλων των δημοτών.
Η Σαλαμίνα γύρισε σελίδα. Πάμε όλοι μαζί μπροστά με χέρια καθαρά για τη Σαλαμίνα που οραματιζόμαστε.
Σαλαμίνα 26 Μαίου 2014
Ρούλα Νάννου
Δήμαρχος Σαλαμίνας

52 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/5/14 22:44

    ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ Κ.ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ.Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ ,ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/14 22:49

    κα Ρούλα καλή επιτυχία, να σας συντροφεύουν οι ευχές μας και τα όνειρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/5/14 22:57

    ΑΥΤΗ Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΓΡΙΑ Ο ΡΟΚΙΔΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/14 13:05

      Η ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/5/14 23:03

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΣΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΘΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΟΥΤΣΙΛΕΟΣ ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΤΕΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΤΑΞΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΗΝ ΧΑΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/5/14 23:42

    Είναι τόσο γαϊδούρια που θα παει και ο Ροκίδης και ο άλλος ο μαρμαράς οι γλυφές του κέρατα εξω εξω με τις κλωτσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/5/14 23:53

    ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑ ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/14 03:57

      Καλά, πιες τώρα το ποτήριον τούτο και μετά 5 χρόνια τα ξαναλέμε.
      Συνεταιροι δεν υπάρχουν.
      Η Ρούλα θα διοικήσει κι όχι οι πρώην δήμαρχοι. Αυτοί την στήριξαν και είναι στο χέρι της Ρούλας να εκμεταλλευτεί την εμπειρία τους για να πάει ο τόπος μπροστά.
      Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να βρίσκονται στην διοίκηση διότι ο νόμος το απαγορεύει. Οπότε οι ανησυχίες σας δεν έχουν βάση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/5/14 06:31

      ελα να δω πως θα εκμεταλλευτει την εμπειρια του πιπη και του αστρακαν.

      Διαγραφή
    3. ΚΥΡΑ ΤΑΔΕ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ .ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ .ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Κ.Ναννου καταρχας συγχαρητηρια γιατην εκλογη σας (το αξιζατε αλλωστε).Σας ευχομαι καλη επιτυχια στα νεα σας καθηκοντα ως η"αρχοντας" της Σαλαμινας μας.
    Ενα μονο δεν καταλαβαινω? τοσα σχολια γιατι ως ανωνυμοι? τα καθαρα χερια δεν εχουν τιποτα να φοβουνται.Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/5/14 04:42

    Poso vlakes paizei na eiste???eilikrina...poso provata????5 htan sto synolo k o tsavarhs monos tou k pali h diafora htan mikrh analogika...anoixte ta matia sas gt otan to kanete tha nai arga....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/14 09:45

      πόσο βόδι παίζει να είσαι.
      Γιατί ρε βλάκα ενώθηκε όλη η Σαλαμίνα απέναντι στον Τσαβαρή?
      Μήπως είδε κάτι που δεν μπορείς να δεις εσύ?
      Μήπως είδε το μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο δήμαρχο που ξεπούλαγε και κατέστρεφε τη Σαλαμίνα?
      Ποτέ στην ιστορία δεν ξανάγινε κάτι τέτοιο και αυτό δεν φαίνεται να σε απασχολεί.
      Μόνο στην κατοχή και τη χούντα είχαμε ανάλογα παραδείγματα γενικής συστράτευσης.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/5/14 16:37

      H nannou h mallon o antras ths exei tosa lefta wste na aforasei olo to nhsi.etsi ekane k me tous prwhn dhmarxous.eskase polla lefta gia na tous travhksei.eimai mesa sta pragmata k kserw.o astrakos k o sofras den tha yposthrizan pote kapoion ths N.D..to ekanan omws...pws arage??h roula einai ena ermaio tou mhna tou antra ths k autos einai ena apo ta megalytera lamogia.k gia auto den evale autos ws dhmarxos k evale mprosta th gynaika tou.k to ksanaeipa..5 enantion enos htan mikrh h diafora..skefteite to ligo.k mhn lete polla logia.katse na doume prwta ti tha kanei h roulitsa k meta milhste..auta ta salia ta bravo roula k eisai aksia mou prokaloun emeto.ekane tpt vre vlakes pou thn lete aksia?as kanei prwta k meta peite oti thelete.pou phgaine k eksagoraze giagiades k pappoudes.zwa!!!mporei h gynaika na einai h pio agia alla exei apo pisw ths ton mhna k o MHNAS den pairnei xampari

      Διαγραφή
    3. ΧΑΛΑΡΟΣ27/5/14 19:52

      xaxaxaxaxa me ekanes kai gelasa ...mpravo re m@l@k@. eisai kai mesa sta pragmata.theleis na peis isoun mesa sta pragmata...lamogiaki mikro....giati gia mikro lamogio se kovo.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/5/14 19:55

      Παρε τον δημαρχουκο σου για μπανια και την 1η Σεπτεμβριου περνα να σε κερασουμε εκλερακι

      Διαγραφή
    5. ΜΑΚΗΣ . Π27/5/14 20:01

      φιλε γιαννη τσαβαρη ποσοι εχασαν την μασα ???? τα περιμεναν ολα απο εσενα φιλε γιαννη ,τωρα μυξοκλαινε .οταν τους χρειαστηκες στον αγωνα που εκανες ,αυτοι το μονο που εκαναν ηταν να απειλουν και να βριζουν με αποτελεσμα να συσπηρωθουν ολοι της ρουλας.φιλε γιαννη 15 ατομα ηταν αυτα που σε εκαψαν και ολοι αυτοι εφαγαν καλα απο εσενα αλλα δεν μπορουσαν να κρατησουν το στομα τους κλειστο ,επιναν ενα τσιπουρο και ελεγαν ολα τα μεταξυ σας μυστικα,ακουστηκαν απιστευτα πραγματα φιλε μου γιαννη.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος28/5/14 02:39

      Den mporw na syzhtaw me vlakes k anideous alhtheia.me atoma pou thewroun ena atomo aksio pou anti na ta vgalei pera mono tou fwnakse k alla 15 atoma na xei apo pisw tou.na htan aksia h nannou k sthn "maxh" na antimetwpize monh ths ton tsavarh.hdh o travlos arxise ta dika tou sta selhnia.diavaste k ligo kammia efhmerida prin anoiksete to koutaki.alla gia na doume thn aksia thn nannou ti tha kanei...h mallon o mhnas ti tha ths pei na kanei...

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος27/5/14 07:22

    ΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕ. ΝΑ Ι ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Π.Χ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΛΕΙΨΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΑΦΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΤΑ "ΕΧΘΡΟΣ". ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΕΝ ΕΤΗ 2014 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΟΝΕΡΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΣΤΕΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΩΣΤΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/14 16:49

      ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΟΝΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΣΟΔΑ. ΑΝΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΜΟΝΟ Τ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΜΙΖΟΥΛΕΣ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος27/5/14 08:24

    Ερώτησή: Μετά την ένταξη στο σχέδιο πόλης της ψιλής άμμου οι ιδιοκτήτες πληρώνουν με εισφορά γη η χρήμα για να αποζημιωθούν όσοι έχασαν απο οικόπεδο λόγω ρυμοτομιας. Τα τελευταία χρόνια πληρώνουν οι ιδιοκτήτες της περιοχής αλλά δεν έχει αποζημιωθει κανενας. Τι γινεται με τα χρήματα που μαζεύονται για αυτό τον σκοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/14 09:25

      Mεγάλη ερώτηση, τεράστια.
      Τα χρήματα των εντάξεων είναι ανταποδοτικά και πρέπει να μπαίνουν σε ειδικό κωδικό για να πληρώνονται οι ιδιοκτήτες, οι μηχανικοί κλπ.
      Τα χρήματα αυτά είναι εκατομμύρια και κατά περίεργο τρόπο, κανείς δεν ξέρει πού πάνε.
      Ρωτάμε και ξαναρωτάμε αλλά ο δήμαρχος μας γράφει.
      Ήρθε η ώρα να απαντήσει η Ρούλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/14 01:45

      Απόφαση δ/σ 198 /2012. Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2012
      Εισφορά λόγω επέκτασης σχεδίου σε Ψιλή Άμμο .....................2.211.175,28
      Εισπρακτέα υπόλοιπα επέκτασης σχεδίου σε Ψιλή Άμμο......... 1.096.842,51
      Μόνο για την Ψιλή Άμμο έχουμε 3,3 εκατομμύρια για το 2012.
      Ανάλογα έσοδα έχουμε για άλλες περιοχές, (Αγ. Γεώριγιος, Ντοροτό, Κατσούλι, κλπ)
      Κανείς δεν ξέρει πού πήγαν τα χρήματα αυτά.
      Νάννου έχεις πολλή δουλειά..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/5/14 10:05

      Έκανα πάσα αλλά βλέπω έβαλες ωραίο γκολ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/5/14 17:59

      Αυτό δεν είναι τίποτα.
      Έχουμε καμιά δεκαριά πέναλτι.
      Αν δεν τα σουτάρει η Ρούλα θα τα σουτάρουμε εμείς και όποιον πάρει ο χάρος..

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος27/5/14 10:58

    ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΨΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/5/14 10:59

    Kουράγιο και δύναμη. Σίγουρα θα της χρειαστούν για να μαζέψει το χάος του δημαρχείου. Το νησί είναι μαζί σου Ρούλα. Καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/5/14 11:10

    ΕΙΔΗΣΗ!!!!!!! Ο Κ. ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΑΡΚΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΩΣ (ΓΑΤΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/5/14 12:54

    ΣΤΟ ΒΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ.ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΒΑΡΘΡΟ.ΠΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ.ΑΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ.ΜΗ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/14 13:33

      Εσυ πρεπει να εχεις κανει,δεν εξηγειτε αλλιος,και γλυφεις εκει που εφτυνες συκοφαντουσες και τωρα παρακαλας να μη φας ξυλο.
      Οι πρωτοι και οι τριτοι εχουν ηθος,εντιμοτητα,και τιμουν τα παντελονια τους,ακομα και η Ρουλα εδειξε οτι φορα,σε σχεση με τους δευτερους που υποστηριζεις,διοτη εισαι και εσυ υπευθυνος εφοσων συμφωνουσες με τον πρωην δημ.γιαννακη απο κει λειπων φυλαξου μη σε δειρουν και οχι απο την πρωτη και των τριτων..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/5/14 15:37

      ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΙΜΑΙ 56 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΛΕΙΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ.ΔΕΧΤΗΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΕ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΔΕΧΤΗΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΡΟΥΛΑ 'Η ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΜΦΕΡΟΝ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/5/14 16:22

      15:37
      Οτι σου εχου γραψει ποιο πανω ισχειουν,μαλλον το ρεταλη εισαι εσυ και μαλιστα αμετανοητο,και για να λες για τους πρωην ,απαξιωτικα,σιγουρα σε εχουν φτυσει καταμουτρα για τις πουστες που ηθελες να κανεις και δεν στις εκαναν,ολοι αχρηστοι εκτος απο σενα 56χρονο ρεταλι της μιζας και της απατεωνιας,και τωρα θελεις να προσκοληθεις στην νεα δημαρχο. Και απο κει φτυσιμο θα φας λαμογιο που μας το παιζεις ηθικος των παντων εκτος απο σενα λαμογιο..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/5/14 20:51

      ΤΡΑΓΟΥΔΑ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ,ΜΕ ΜΕΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΙΖΑΣ,ΓΛΥΦΤΗ,ΠΟΥΣΤΙΑ,ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ,ΦΤΥΣΙΜΟ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΣΟΥΑ!!!! ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ BLOGS ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/5/14 21:58

      Επαναλαμβανω εισαι ενα56χρονο λαμογιο,και ολα τα κοσμητικα επιθετα..
      Λοιπων επειδη τα δικα σου επιχειρηματα ειναι αμθρωπου που ακολουθει εντολεςδηλαδη,ενα πιονι,μια μαριονετα,διχως γμωμη αποψη και παντα ακολουθεις αυτον που σου ταζει και σε βολευει,δηλαδη εισαι ενα ανθρωπακι και ανθρωπακι θα μεινεις κατω απο την σκια του αφεντικου σου που τοσο τιμας...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος27/5/14 23:32

      ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕΙ.ΙΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ???

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος27/5/14 13:20

    ΕΚΤΑΚΤΟ///////////// ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΠΑΡΤΟΥΖΟΛΙΜΝΙΟΝΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΣ 19,30 ΤOΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΆΡΧΙΣΕ ΓΟΕΡΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΦΑΣΚΟΝΤΑΣ ΄΄΄΄ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΟΣ ΉΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΔΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος27/5/14 13:22

    ΕΚΤΑΚΤΟ///////////// ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΠΑΡΤΟΥΖΟΛΙΜΝΙΟΝΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΣ 19,30 ΤOΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΆΡΧΙΣΕ ΓΟΕΡΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΦONΑΣΚΩΝΤΑΣ ΄΄΄΄ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΟΣ ΉΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΔΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος27/5/14 14:16

    Ο ΤΣΕΒΑΣ ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/5/14 15:20

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ.
    ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ.ΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
    ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΙΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΓΕΛΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος27/5/14 15:30

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ.
    ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ.ΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
    ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΙΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΓΕΛΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/14 16:49

      Mεγάλη ερώτηση, τεράστια.
      Τα χρήματα των εντάξεων είναι ανταποδοτικά και πρέπει να μπαίνουν σε ειδικό κωδικό για να πληρώνονται οι ιδιοκτήτες, οι μηχανικοί κλπ.
      Τα χρήματα αυτά είναι εκατομμύρια και κατά περίεργο τρόπο, κανείς δεν ξέρει πού πάνε.
      Ρωτάμε και ξαναρωτάμε αλλά ο δήμαρχος μας γράφει.
      Ήρθε η ώρα να απαντήσει η Ρούλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/14 01:46

      Απόφαση δ/σ 198 /2012. Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2012
      Εισφορά λόγω επέκτασης σχεδίου σε Ψιλή Άμμο .....................2.211.175,28
      Εισπρακτέα υπόλοιπα επέκτασης σχεδίου σε Ψιλή Άμμο......... 1.096.842,51
      Μόνο για την Ψιλή Άμμο έχουμε 3,3 εκατομμύρια για το 2012.
      Ανάλογα έσοδα έχουμε για άλλες περιοχές, (Αγ. Γεώριγιος, Ντοροτό, Κατσούλι, κλπ)
      Κανείς δεν ξέρει πού πήγαν τα χρήματα αυτά.
      Νάννου έχεις πολλή δουλειά..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/5/14 10:11

      Εαν τα χρήματα αυτά δεν δοθούν για αποζημίωση ιδιοκτητών λόγω ρυμοτομιας οι οικισμόι αυτοί δεν θα φτιαχτούν ουτε σε 50 χρόνια, αρκεί να υπάρχουν τα χρήματα ???

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος27/5/14 16:46

    O ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ή ΝΟΥΛΑ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΡΑ ΜΙΣΘΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ. ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΑΣΑ ΔΙΝΕΙΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑ Ή ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΗΡΘΗΚΑ ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/5/14 22:59

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ??ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ???? ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ???? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ???ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?????ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΤΙ ΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΡΟΥΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/14 23:47

      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ??ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ???? ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ???? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ???ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?????ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΤΙ ΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΡΟΥΛΑ!!!!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος28/5/14 23:53

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ?? ΤΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ>??? ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ????? ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ????Η ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ?? ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ !!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ !!! ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ... <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/14 23:55

      ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ?? ΤΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ>??? ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ????? ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ????Η ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ?? ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ !!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ !!! ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/14 23:56

      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ....< Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ>

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/5/14 06:35

      Σιγά ρε "ανεξάρτητο" λαμόγιο μας κατατρόμαξες τώρα θα τους κάνεις τα τρία δυο!
      Τι έγινε χάσαμε την μάσα και σκούζουμε;
      Τις ευθύνες αναζήτησε τες στο λαμόγιο και άφιλο αφεντικό σου
      Πίσσα και πούπουλα του πρέπουν όχι και προβολή

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/5/14 08:01

      ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΤΟΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ@@

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.