Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Μαΐ 2014

Κεντρική ομιλία Γιάννη Σγουρού - Δημήτρη Κατσικάρη στη Σαλαμίνα την Κυριακή 11 Μαϊου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Δ. Μπόγρη

Στη Σαλαμίνα θα μιλήσουν την Κυριακή 11 Μαϊου, στις 12 το μεσημέρι, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης. Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημαρχείο, αίθουσα Δ. Μπόγρη.
Στην ομιλία τους θα αναφερθούν στο έργο που έγινε από την Περιφέρεια Αττικής στην ιστορική Σαλαμίνα, καθώς και στο πρόγραμμα της επόμενης περιόδου για το νησί.
Κατά την εκδήλωση, θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού  «Αττική - Γιάννης Σγουρός - Μόνο με Έργο» στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, Παναγιώτης Βουδούρης, Χαράλαμπος (Χάρης Παπάζογλου) και Άννα Τσουκάτου - Σαραντοπούλου.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/5/14 21:59

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ

    ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/5/14 14:37

      ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/14 06:44

    κουιζ ΟΙ ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΟΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/5/14 07:38

    Και είχαμε μια φαγουρα ρε ουστ. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.