Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαΐ 2014

Αμείλικτος τιμωρός η κάλπη

Λίγο πριν τις εκλογές, ο, για δύο μέρες ακόμη, δήμαρχος Σαλαμίνας, συνεχίζει να παρουσιάζεται και  θρασύς και αδιάβαστος, και, το χειρότερο, ψευδόμενος για άλλη μια, την πολλοστή, φορά.
Γιατί θέλει θράσος να μοστράρεις τον εαυτό σου σε συναντήσεις  εντυπωσιασμού και να μιλάς για…  πολιτιστική πρωτεύουσα, όταν γνωρίζεις, ότι μόνο μία πόλη δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα, και  δεν μπορεί να κατατεθεί κοινή υποψηφιότητα δύο πόλεων. Οι δε εκδηλώσεις, γίνονται φυσικά μόνο στην πόλη που τελικά θα επιλεγεί.    
Μα είναι δυνατόν να μας αραδιάζει πάλι τέτοια παραμύθια ο κ. δήμαρχος; Να χρησιμοποιεί τόσο τεράστια ψέματα;  Ή θα μας πει πάλι ότι δεν το γνώριζε; Τόσον καιρό ασχολείται με το θέμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, και δεν γνώριζε τους όρους;
Κύριε δήμαρχε, έχεις συμμετάσχει στην ουσία, στο ξεπούλημα του Αρχαιολογικού χώρου της Σαλαμίνας, του όρμου των Αμπελακίων και της Πούντας, και φυσικά ολόκληρης της Κυνοσούρας (μέχρι και ενός μικρού τμήματος των Σεληνίων). Και τολμάς να μιλάς για Πολιτισμό; Για την Ιστορική Ανάδειξη της Σαλαμίνας;! Ε, εδώ υπάρχει πολύ θράσος.
Γιατί θέλει θράσος να ισχυρίζεσαι ότι δεν γνώριζες τον νόμο που, από τον Μάρτιο του 2013, χαρακτηρίζει όλη την περιοχή «ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη» ή τους όρους συμμετοχής για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα.
Γιατί θέλει θράσος και υπεροψία να μιλάς για Πολιτισμό, για Πολιτιστική Πρωτεύουσα, για ανάδειξη της Ιστορικότητας της Σαλαμίνας, να μας γεμίζεις ψέματα ότι «ο ΟΛΠ παραχωρεί την Κυνοσούρα στον Δήμο για Ιστορική ανάδειξη», όταν έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε, και συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: Ο χαρακτηρισμός της περιοχής ως «ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη», όπου λειτουργούν ρυπαίνουσες βιομηχανίες! Αλήθεια, ποιος πολιτισμός γεννάται και εξελίσσεται σε ναυπηγεία, ναυάγια, σλοπς και τοξικά;
Γιατί θέλει θράσος, υπεροψία και υποτίμηση όλων όσων θεωρείς ότι θα στολιστούν με τα «φύκια που –νομίζεις ότι– τους πουλάς, αντί για μεταξωτές κορδέλες».  Και θέλει ακόμη μεγαλύτερο θράσος και υπεροψία και υποτίμηση της νοημοσύνης των Σαλαμίνιων, το να μιλάς για μελλοντικές συνεργασίες που θα κάνεις, όταν την Κυριακή ο λαός θα αποφασίσει για το μέλλον του τόπου και το δικό σου, κύριε δήμαρχε!
Αυτός είναι ο σεβασμός που τρέφεις στις δημοκρατικές διαδικασίες;  Να προεξοφλείς τα αποτελέσματα των εκλογών όχι μόνο για τη Σαλαμίνα, αλλά και για τον Πειραιά και την Περιφέρεια; Φτάνουν τα ψέματα κύριε δήμαρχε, δεν πάει άλλο.
Δεν σε πιστεύει κανείς πια. Την αναξιοπιστία σου την απέδειξες επανειλημμένα.
Εκτός και αν παραδέχεσαι, ότι εσύ, ως δήμαρχος Σαλαμίνας, δεν ξέρεις τι σου γίνεται…
Ο λαός της Σαλαμίνας, δήμαρχε, σου έδειχνε το δάσος και εσύ κοίταγες το δάχτυλο!
Ο λαός σου ζήτησε να διαφυλάξεις και ν’ αναδείξεις την Ιστορία της Σαλαμίνας, και εσύ την ξεπούλησες ανενδοίαστα, και, μέχρι και σήμερα τη χρησιμοποιείς ως όχημα για την προσωπική σου προβολή.
Ο λαός σου ζήτησε να απομακρύνεις όλες τις ρυπογόνες δραστηριότητες του -υπό ιδιωτικοποίηση- ΟΛΠ και να διαφυλάξεις την υγεία και το περιβάλλον του, κι εσύ  συμπλέεις με τον ΟΛΠ,  προωθώντας τα σχέδιά του για την Κυνοσούρα!
Ο λαός σου ζήτησε να τον προστατέψεις, και συ πήγες και τον ξεπούλησες κι αυτόν και το νησί μας. Ντροπή και αίσχος, Δήμαρχε!
Ο λαός της Σαλαμίνας, δήμαρχε, δεν ανέχεται πια τους εμπαιγμούς σου. Δεν ανέχεται πλέον την Καισαρεία σου.Κι όπως στο γνωστό παραμύθι το αθώο παιδάκι φωνάζει την αλήθεια, έτσι κι εδώ αποδεικνύεται:  «Ο Βασιλιάς, είναι γυμνός!».
ΑΝΤΙΟ, κύριε Τσαβαρή.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/5/14 13:14

    Αγαπημένε μου διαχειριστή, κύριε Λάμπρο Μαστροκόλια, μπορείς να μου πεις έναν λόγο που διέγραψες από του συνδέσμους σου το BLOG SALAMIKONOS;
    Τόσο πολύ δημοκράτης είσαι τελικά;
    Σαν δεν ντρέπεσαι ρε Λάμπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/14 15:36

      Αλήθεια ποιο ξεσαμάρωτο γαϊδούρι τολμά και ρωτά επώνυμο άνθρωπο, κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία που του προσφέρει αυτό το φιλόξενο μπλόκ;
      Αν τα τιμάς τα παντελόνια κ διαχειριστή του «salamikonos» όπως δηλώνεις, στείλε με το πραγματικό σου Ε-Μαιλ το ερώτημα για να πάρεις και την απάντηση σου.
      Τολμάς και μιλάς εσύ για δημοκρατία ο γνήσιος εκφραστής της «κουκούλας» ή φαντάζεσαι πως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε ποιος είσαι και από που τα πήρες και μάλιστα φτωχομπινεδιάρικα;
      Αν επιμένεις συνέχισε το να δούμε ποιος θα βγει χαμένος λαμόγιο, εμείς ή τα «πράσινα σαπούνια»;
      Όσον αφορά τον εν λόγω κ Μαστροκόλια που αναφέρεσαι, αυτός τιμώντας τα παντελόνια του, προτίμησε να φάει 8 μήνες με έφεση που θα εκδικαστεί οσονούπω, από το να ξεράσει αυτά που έπρεπε.
      Κατά την δική μου άποψη βεβαίως είναι βλάξ και λάθος ο άνθρωπος και ελπίζω να μην το επαναλάβει, εσύ θα το κανες ρε άπλυτε;
      Πάρε κανα «πράσινο» σαπούνι να πλυθείς και μετά να βγεις στα μπλοκ γιατί μας έφαγε η βρώμα σου

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/5/14 15:02

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΟΦΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ? ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΤΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΦΡΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/14 21:31

      Τι λες μωρεεεεεεεεεεεεεεε...??????????????????????????????????????

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/5/14 22:07

    ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΙΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ.
    ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ 18 ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/5/14 23:15

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/5/14 00:14

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΕΝΤΙΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ Κ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/5/14 01:20

    ερμε σπυρο μονος σου παραμιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.