Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Μαΐ 2014

Τάκης Βουδούρης, ξανά υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Νήσων με τον Γιάννη Σγουρό “ΑΤΤΙΚΗ, με έργο πάμε μπροστά”


22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/5/14 13:57

    ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΦΤΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

    ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ, ΒΙΝΤΕΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/14 14:42

      έφτυνε τον τσαβαρή
      στις 18 θα πέσουν ροχάλες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/5/14 18:18

      ΡΑΜΟΛΙ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΒΕΛΟΝΑ, ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΣΑΣ ΕΦΤΥΝΕ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/5/14 01:45

      το βιντεάκι δε δείχνει τίποτα, μόνο ένα πουλημένο τσαβαρόσκυλο λέει κάτι χωρίς να αποδεικνύει τίποτα.
      το βιντεάκι δείχνει κόσμο να χειροκροτάει.
      για τα εγκλήματα του ληστή ούτε κουβέντα.
      μια ζωή προδότες.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/5/14 20:35

      ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ (ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ-ΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ).ΓΙΑΤΙ Η ΡΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο LOOZER ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
      ΕΞΑΛΛΟΥ Ο LOOZER ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ.
      ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΟΡΑ.ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/14 14:37

    ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΥΝΑΒΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/5/14 14:59

    Εγω θα ψηφίσω Μήνα που τις ρίχνει ασαλιωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/14 16:23

      Πλατς πλουτς...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/14 20:39

      ΚΑΙ ΓΩ ΒΟΥΛΑ ΠΟΥ ΞΕΜΑΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/5/14 16:19

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/5/14 17:30

    Μακης Χαλιωτης ταξιτζής
    Βίντεο να πετάει φει βολάν ξημερώματα
    Πολυ σύντομα σε δημόσια προβολή και μετα εισαγγελέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/5/14 17:33

    ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΓΗ……

    Μια και γίνεται αναφορά στο πρόσωπο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης ας ρωτήσουμε και τον Δήμαρχο Σαλαμίνας τι έχει γίνει με την απόφαση εάν και εκείνος είναι έκπτωτος από τη θέση του δημάρχου ( ήδη έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα που δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά) ή στον Αντιδήμαρχο έργων κ. Μπερή εάν του έχει επιδοθεί στον Δήμο και γι αυτόν η απόφασή. Εάν η κ. Καραγιάννη έχει παραιτηθεί στο χρονικό διάστημα που ορίζει ο νόμος για να λάβει μέρος στις εκλογές από την θέση που κατείχε της Γενικής Γραμματέας του Δήμου. Ακόμα εάν ο κ, Γκίνης Στέλιος έδωσε χρονικά την παραίτηση του από ειδικός Σύμβουλος που ήταν, για να είναι έγκυρη η υποψηφιότητα του, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Καπετανάκης έχει τελειώσει με τα νομικά που έχει εμπλακεί με κάτι συμβάσεις εργαζομένων από το Αμπελάκι και τέλος ο κ. Καπαραλιώτης έχει παραιτηθεί από το Ειρηνοδικείο Σαλαμίνας. εάν ναι πότε;
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TAXALIA, ο νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης πάντως δεν έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εκπέσει άμεσα από το αξίωμά του.

    Ψάχνοντας το θέμα, ανατρέξαμε στη νομοθεσία και καταρχήν στα Κωλύματα και ασυμβίβαστα του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/07-06-2010), δηλαδή του «Νόμου Καλλικράτη». Πράγματι λοιπόν, διαβάζοντας το εδάφιο στ) της παραγράφου 1 και την παράγραφο 8 του άρθρου 14 «Κωλύματα και ασυμβίβαστα» του Νόμου, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ κ. ΤΣΑΒΑΡΉ



    Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών τα βασικά κωλύματα καθώς και τα ασυμβίβαστα περιγράφονται αναλυτικά στο άρθρο 14 του ν.3852/2010. Μεταξύ άλλων δεν μπορούν να εκλεγούν στο αξίωμα των δημοτικών αρχών οι…..



    ……δικαστικοί υπάλληλοι, οι αξιωματικοί, οι θρησκευτικοί λειτουργοί, οι γενικοί γραμματείς και υπάλληλοι δήμων,
    Αναρτήθηκε από Salamis Today στις 12:52 π.μ.
    Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/5/14 18:14

    ρε καλα δεν ντρεπεσαι να βαζεις και ανακοινωση οτι κατεβαινεις υποψηφιος? πασοκοσκυλο εξω απο τη σαλαμινα ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/5/14 18:16

    εχει πουλησει στο περιφερειακο συμβουλιο την πατριδα μας.λατομειο-ρεβυθουσα-ιχθυοκαλλιεργειες και εχει μουτρα ακομα ο καραγκιοζης?
    ουστ απο εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/5/14 18:18

    ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛ. ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΥΓΚΑ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΟΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΣΜΟ;Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΕΓΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΟΤΙ Η ΜΠΕΓΝΗ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ; ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ Η ΤΙΝΑ ΑΜΑΥΡΟΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ; ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑΙ ΦΟΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΕΣΥ. ΥΠΟΣΤΗΛΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/5/14 18:19

    Κ. ΠΑΡΤΟΥΖΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 800 ΕΥΡΩ ΕΧΕΤΑΙ ΑΛΩΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ 3 ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΩς ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ. Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΔΩ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.
    Απάντηση
    Ανώνυμος5/5/14 21:59

    Κ. ΚΑΠΕΤΝ-ΑΚΗ ΑΛΒΑΝΟΚΡΗΤΙΚΕ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ 3 ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ,
    Η ΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ)
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/5/14 18:26

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ

    ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/5/14 18:30

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΕΚΛΟΓΕΣ 2014- Ο Γιώργος Αδαμόπουλος & ο Γιώργος Μητρόπουλος στον ΚΥΧΡΕΑ ακούστηκε ότι είπαν τόσες αλήθειες και ξεβράκωσαν τόσο πολύ τα τζαβαρισκυλα που ο κοντοασπροδοντής έπαθε κρίση πανικού και έδωσε διαταγή σε επιχειρηματίες να απολύσουν τρις εργαζομένους όπως συνηθίζει με την καινούργια ανωμαλία και αλητεία που τον έχει πιάσει αυτό που ήδη έκανε πρόσφατα με έναν πουλημένο επιχειρηματία και κατάφερε να ηρέμηση, αυτήν την τακτική εφαρμόζει τώρα
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/5/14 18:45

    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς κύριε Παναγιώτη από τον Αγγέλου. Σε λίγο καιρό που θα έρθει η ΜΠΕ στο συμβούλιο ξέρεις εσύ τι θα κάνεις. Είσαι παλικάρι στο να βοηθάς τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/5/14 07:35

    Κε ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΦΤΑΝΕΙ, ΩΣ ΕΔΩ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ, ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ , Ο ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ!!!!!!! ΕΞΑΛΟΥ Ο ΧΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΤΟΜΠΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ. ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙ ΜΙΥΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/14 09:11

      Είδες τελικά πόσο άδικος και απολίτικος είσαι;
      Ακόμα και εσύ, ξεκινάς με το κε. και αυτό γιατί ακόμα και σε σένα, ο Τάκης εμπνέει σεβασμό.
      Πες μας αγαπητέ εν Χριστό αδελφέ/ή τα άπλυτα του Τάκη για να μην τον ψηφίσω κι εγώ που χρόνια τώρα αν και δεν είμαστε κομματικά ομογάλακτοι τον στηρίζω;
      Όμως φίλε μου τελικά η εμπάθεια είναι πολύ κακό πράγμα όπως και η λάσπη στον ανεμιστήρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/14 20:44

      ο ΓΡΆΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΏΝ ΚΎΡΙΟ ΤΟΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΩΓΗ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΟΜΑΡΧΗ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ,ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ.ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΥΘΥΝΗ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ.ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.