Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Μαΐ 2014

H 1η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ-ΣΕΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Τετάρτη 14/5 - Πέμπτη 15/5/2014 στο Αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ

Μια πρωτότυπη ιδέα παίρνει σάρκα και οστά από το Επαγγελματικό Λύκειο και το Εργαστηριακό Κέντρο Σαλαμίνας. Για πρώτη φορά, στο Αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ θα παρουσιαστεί το εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο του Σχολείου, πρωτότυπες δράσεις και εργασίες μαθητών και καθηγητών, αλλά και ένα σύνολο δραστηριοτήτων που αφορούν νέες τεχνολογίες και οικολογικές προσεγγίσεις σε σύγχρονα τεχνικά θέματα σε ξεχωριστά περίπτερα. (Βιοντίζελ, Τηλεκατευθυνόμενα Υποβρύχια Οχήματα, τεχνολογίες ρομποτικής κ.α.).
Επίσης θα υπάρχει για πρώτη φορά και έκθεση σπάνιων παλαιών Ελληνικών μηχανών που περισυλλέγησαν από αγρούς και καΐκια της Σαλαμίνας.
 
Οι μηχανές αυτές που παραχωρήθηκαν δωρεάν από τους ιδιοκτήτες, επισκευάζονται με στόχο την δημιουργία ενός μόνιμου Μουσείου που θα τις στεγάσει.
Οι τεχνικές δραστηριότητες των Τομέων ειδίκευσης όμως δεν είναι οι μόνες που θα παρουσιαστούν στην Έκθεση. Κοινωνικές δραστηριότητες όπως η Τράπεζα Αίματος και η Θεατρική Ομάδα του Σχολείου θα παρουσιαστούν επίσης σε ιδιαίτερα περίπτερα.
Πρέπει να τονιστεί ότι η πρώτη Τεχνολογική Έκθεση είναι μια απόλυτα πρωτότυπη δραστηριότητα που για πρώτη φορά γίνεται στην Σαλαμίνα. Η Έκθεση θα λειτουργήσει στο Αμφιθέατρο και σε χώρους του Σχολείου, την Τετάρτη 14/5 από 10:00 έως 13:00 και την Πέμπτη 15/5 από   10:00 έως13:00 και 17:30 έως 20:30
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.