Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Μαΐ 2014

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟ

Η οικογένεια Σπανόπουλου τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Σαλαμίνα.
Μετά από ώριμη σκέψη θεωρεί υποχρέωσή της να συμβάλει στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού του νησιού και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου. Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να αναλάβει την προεδρία ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία του ποδοσφαιρικού Πειραιά τον ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟ.
Μετά από την σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. του Αμπελακιακού και την Γενική Συνέλευση  που πραγματοποιήθηκε την 28/5/2014 ημέρα Τετάρτη αναλαμβάνει Πρόεδρος ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ με Α΄ αντιπρόεδρο τον ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΧΑΚΗ ο οποίος και θα εκπροσωπεί τον πρόεδρο και την οικογένεια ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ στο Δ.Σ.
Μετά τις τελευταίες ευχάριστες για τον σύλλογο εξελίξεις το μέχρι σήμερα Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές, οι γονείς των παιδιών των ακαδημιών και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας χαιρετίζει την είσοδο της οικογένειας ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ στα Διοικητικά δρώμενα του ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΥ και είναι σίγουρο ότι ξημερώνουν καλύτερες μέρες για τον σύλλογό μας. 

57 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/5/14 15:12

    ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΣΩ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΥ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΛΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/14 08:43

      ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/6/14 09:49

      Αντε παράτα μας ρε Σπανόπουλε που νομίζεις ότι είσαι ο Κόκκαλης.Η Σαλαμίνα θέλει να φύγεις ότι και να κάνεις όσα και να δώσεις.Καλύτερα φτωχοί και υγιείς παρά πλούσιοι και με καρκίνο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/5/14 16:16

    τωρα που σου τελειωσε η στηριξη της δημοτικης αρχης και της περιφερειας σε επιασε ο πονος για την αναπτυξη του αθλητισμου στη σαλαμινα παλιο το κολπο σπανοπουλε δεν μασαμε αρχισε η αντιστροφη μετρηση και για σενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/5/14 16:16

    ΜΗ ΧΕΡΕΣΤΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ . ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΟΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ.ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΑΝ.

    ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΡΩΝΕΤΕΙΣ ;

    ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/14 16:18

      του σπανοπουλου το λες?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/14 04:06

      oxi toy raytopoyloy

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/6/14 09:51

      Καλή νύχτα και καλή τύχη.
      Να ξέρεις φίλε ότι η Σαλαμίνα Δήμαρχο που φαίρεται σαν τον Τσαβαρή δεν του ξαναδίνει χρήμα και εξουσία.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/5/14 16:29

    Nα μας δείξει ο Σπανόπουλος τις κατασκευαστικές άδειες που έχει για τις προβλήτες, τα μπαζώματα, τις κατασκευές και την αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος.
    Να μας πει ο Σπανοπουλος γιατί έχει επεκταθεί σε χώρο που είναι χαρακτηρισμένος αστικό πράσινο.
    Να μας αποδείξει ο Σπανόπουλος ότι είναι νόμιμος και ότι πληρώνει τις υποχρεώσεις του στο δήμο.
    Να μας πει πόσα πλήρωσε για τέλη ρύπανσης και τέλη κοινόχρηστων χώρων.
    Να μας πει ο Σπανόπουλος για το διαλυτήριο που ετοιμάζει στο Πέραμα.

    Σπανόπουλε, ο Τσαβαρής και τα λαμόγια που σου κράταγαν τσίλιες πήραν δρόμο.
    Ήρθε η ώρα να πληρώσεις τις αμαρτίες σου και τις πουστιές σου.
    Θα πάρεις και συ δρόμο αφού πληρώσεις τους τζερεμέδες σου.
    Κανένας αμπελακιακός δεν πρόκειται να σε σώσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/5/14 16:31

    SOS!!!!!!!!!! ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....
    ........ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΜΕΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ...
    ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
    ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ....
    Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟ...
    Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ...........
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!
    ΠΗΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/5/14 16:56

    Tώρα καταλάβαμε γιατί ο Σπανόπουλος ματαίωσε την κατασκευή διαλυτήριου στην Πούντα.
    Μετακομίζει στο Πέραμα.
    Τι Πέραμα, τι Σαλαμίνα. Η θάλασσα θα καταστραφεί για πάντα.

    http://www.patt.gov.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=10505:2014-05-16-12-35-35&catid=133:2009-02-17-19-13-06&Itemid=23&lang=fr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/14 17:46

      ΠΟΙΟ ΜΑΤΑΙΩΣΕ?ΤΑ ΚΟΒΕΙ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΟΡΤΗΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ...ΜΑΓΚΑΣ!!!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος29/5/14 17:24

    βεβαια από τισ 10.000 carett-caretta που ζούσαν στο νησί έμεινε 1
    από τις 10.000 monahous-monahous που ζούσαν στο νησί έμεινε μόνο 1
    το απότέλεσμα θα ζευγαρώσει η caretta με την monahoys και θα βγει ένα σπάνιο ειδος κύριοι και κυρίες το οποίο θα επιβιώνει μόνο εδώ στην Σαλαμίνα και όλος ο χώρος αυτός θα είναι nature με χρηματοδότηση από την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΜΠΡΑΒΟ στον Σπανόπουλο που σκέφτηκε αυτή την καινοτόμο λύση για την ανάπτυξη του νησιού. και εσείς κουτονιερί κουλλλλουριώτη ρίχνε βοθρολήματα και μετά πλένε με σαπουνόνερα τους δρόμους για να φύγει η μπόγα του βοθρολήματος από το σπίτι σου. και μετά σουλένε εχουμε στην Σαλαμίνα πολλά ατυχήματα ΦΟΝΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/14 17:50

      Άσε τις caretta-caretta στην ησυχία τους και πες μας για τους φονιάδες-φονιάδες.
      Πες μας για τους παρανόμους-παρανόμους και τους κομπίνους-κομπίνους.

      Aνάπτυξη του νησιού θα γίνει αν ξεκουμπιστεί ο Σπανόπουλος και αποκαταστήσει το περιβάλλον όπως το βρήκε. Είναι υποχρέωσή του και θα το κάνει θέλει, δε θέλει. Θα πληρώσει και τις καταστροφές που έχει κάνει στο φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο, αλλά ο Τσαβαρής σφύραγε κλέφτικα.
      Θα πληρώσει και τα τέλη ρύπανσης και κοινόχρηστων χώρων όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο αλλά ο Τσαβαρής έκανε τον αμερικάνο.
      Σπανόπουλε, o Tσαβαρής πήρε τον πούλο, βάλε τα τσίγκινα.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/5/14 17:35

    ΠΡΟΣΟΧΗ’’’’’’΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
    ME AUTO ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΈΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΤΩΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΔΑΣΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΈΛΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Περίπου 15 χρόνια μετά την πρώτη προσπάθεια για την κατάρτιση δασικών χαρτών και 4 χρόνια μετά την επανεκκίνηση της προσπάθειας έχει ολοκληρωθεί λιγότερο από το 1%. Σε λίγες μέρες, το υπουργείο Περιβάλλοντος αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή ένα νέο δασικό σχέδιο νόμου, το οποίο μάλιστα θα προωθηθεί ως κατεπείγον.
    Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της «Καθημερινής», αν το νομοθέτημα παραμείνει στη μορφή που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση τον περασμένο Σεπτέμβριο, απειλεί να ακυρώσει τη μέχρι τώρα εργασία επί των δασικών χαρτών, η κατάρτιση των οποίων είναι υποχρέωση έναντι του Μνημονίου.
    Από τα επίσημα στοιχεία της «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογραφήσεις» (ΕΚΧΑ), που δημοσιεύει η εφημερίδα, μέχρι σήμερα έχουν κυρωθεί (μερικώς ή συνολικά) 52 δασικοί χάρτες, που αντιστοιχούν συνολικά σε 1,1 εκατ. στρέμματα ή το 0,84% των δασικών χαρτών της χώρας. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων πρόκειται για μικρούς δασικούς χάρτες. Επίσης έχουν καταρτιστεί 477 δασικοί χάρτες, που αντιστοιχούν σε έκταση 12,2 εκατ. στρεμμάτων (και στο 9,29% του συνόλου), αλλά δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία κύρωσής τους από το Δημόσιο. Υπό κατάρτιση βρίσκονται οι χάρτες για ακόμα 46 εκατ. στρέμματα δασικών εκτάσεων (35,35% του συνόλου), ενώ υπό ανάθεση (σε ιδιώτες μελετητές) βρίσκονται οι χάρτες που αντιστοιχούν σε ακόμα 15,4 εκατ. στρέμματα (11,69% του συνόλου). Όπως υποστηρίζουν στελέχη της ΕΚΧΑ, σύντομα θα αναρτηθεί μεγάλος αριθμός δασικών χαρτών της Αττικής.
    Η καθυστέρηση στην υπόθεση των δασικών χαρτών αποδίδεται εν μέρει στο γεγονός ότι το σχέδιο νόμου που έδωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο το υπουργείο Περιβάλλοντος σε διαβούλευση προωθούσε σημαντικές αλλαγές στο ποιες περιοχές καλύπτονται από τη δασική νομοθεσία. Το νομοσχέδιο πρότεινε ουσιαστικά την κατάργηση της προστασίας των χορτολιβαδικών εκτάσεων, που έχουν σημαντικό ρόλο και οικολογικό ενδιαφέρον, αλλά είναι ταυτόχρονα περιζήτητες για οικονομική εκμετάλλευση. Αλλάζοντας όμως τον ορισμό των εκτάσεων που καλύπτει η δασική νομοθεσία, το ΥΠΕΚΑ έθετε υπό αμφισβήτηση και τη διαδικασία κατάρτισης των δασικών χαρτών.
    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή με σκοπό να ψηφιστεί μέσα στον Ιούνιο, κλείνοντας το νομοθετικό «τρίπτυχο» αιγιαλός - χωροταξία - δάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/5/14 17:44

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ!! ΑΞΙΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/5/14 17:51

    Όσο οι Σαλαμίνιοι θα κάθονται άπραγοι και απλά θα παρακολουθούν να καταστρέφεται το νησί τους...τόσο περισσότερο τα λαμόγια θα καταστρέφουν τα πάντα γύρω τους...και καλά κάνουν αφού δεν ενδιαφέρεται κανένας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/14 17:57

      Φίλε, κράτα την όρεξή σου, οι σκλάβοι ξύπνησαν.
      Μέχρι χθες κανείς δεν ήξερε ότι ο Σπανόπουλος δεν έχει καμία ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ άδεια και ότι με ένα φύσημα φεύγει.
      Αγνοια και λάδωμα έκαναν θαύματα.
      Θα δεις πράματα και θάματα.
      Η Ρούλα να είναι καλά και οι άξιοι συνεργάτες της.
      Αυτοί ξετρύπωσαν το ΦΕΚ που ξεπουλάει την Κυνόσουρα.
      Αυτοί ξεψάχνισαν τους νόμους και βρήκαν τις πουστιές του Σπανόπουλου και όλων των παράνομων.
      Αναμείνατε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/5/14 20:09

      Μας λες τους ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ...ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.....ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝΕ......ΡΕΚΟΡ..ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠ' Τ' ΑΛΛΟ.....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/5/14 21:19

      Και τι λέει ρε ζώο, ότι ψήφισε Τσαβαρή? Εδώ ψάχνουμε με το κυάλι να βρούμε τους δικούς του.
      Ρούφα το αυγουλάκι σου και περίμενε πέντε χρόνια.
      Θα στρώσεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/5/14 00:53

      Λει οτι κατι ,ΒΟΔΙΑ ,σαν και εσενα εχει διπλα της..Θες και ονοματα...ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ,ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ ...ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ..Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ.......

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/5/14 00:54

      ΝΑΙ,ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ....

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος29/5/14 18:19

    ΟΡΜΑ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΦΑΤΟΥΣ!!!! ΕΞΩ ΟΙ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΕΔΩ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/5/14 18:25

    ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ !! ( ΓΑΤΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/14 21:12

      ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος29/5/14 18:50

    εργο τσαβεζ και αυτο με ραυτοπουλο σπανοπουλο τσαβαρη παπαθεοχαρη για να κανη την δουλεια του ο σπανοπ τοσα χρονια δεν εχει προσφερει τιποτα στη σαλαμινα και ξαφνικα αναλαμβανει το αμπελακιακο. α ρε ραυτοπουλε διαπλεκομενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/5/14 19:00

    οι αλλοι συμβουλοι του αμπελακιακου κουτοχορτο τρωνε δε εχουν τσιπα δεν τρεπονται να παρετηθουνε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/14 19:23

      ποιοι να παραιτηθουν οι πουθεναδες ο στελιος αποφασιζει ο φωτακας εκτελει και οι υπολοιποι λενε παντα ΓΕΣ ΜΕΝ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος29/5/14 21:11

    ΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΕΡΓΑ ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΜΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΗ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/14 21:22

      Ο Αμπελακιακός δεν είναι αρμοδιότητα της Ρούλας.
      Βρίσε τους πουλημένους που κατέβασαν τα βρακιά στους Σπανόπουλους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/14 01:53

      Ούτε η εφορία, ούτε το ΙΚΑ, ούτε το Κέντρο Υγείας ήταν δουλειά του Τζαβαρή αλλά τα χρησιμοποιήσατε για να τον πολεμήσετε...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/14 12:18

      Αλήθεια ρε φίλε, ακόμα κοιμάσαι μου φαίνεται.
      Μετά την 1η Σεπτέμβρη που θα αναλάβει η Ρούλα και δεις το ΚΕΦ και το Γραφείο του ΙΚΑ ξανά στη Σαλαμίνα, τότε να μου πεις αν ήταν δουλειά του Τσαβαρή.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/5/14 13:46

      Δεν θέλω ΚΕΦ, θέλω την εφορία όπως μου έταξε. Επίσης θέλω ΙΚΑ όπως μου έταξε, πλήρες. Επίσης θέλω αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας όπως μου έταξε ακόμα και με την υπάρχουσα μελέτη Τσαβαρή, θα της το πιστώσω αν τα καταφέρει. Τέλος θέλω να φύγει ο Σπανόπουλος όπως μου έταξε και το έκανε σημαία της. Αν υπάρχει Σπανόπουλος και μετά τις αρχές του 2015 πάει να πει ότι όλα όσα έλεγε ήταν σάλια και τα έκανε μόνο για την καρέκλα. Τέλος τα ψέματα, τώρα διοικεί.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος30/5/14 03:31

    ρε φαφουτη θα κατσης ακομα με αυτα τα πουληταρια δεν εχεις παρετηθει ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/5/14 03:45

    ποιοι ψηφησαν στην γενικη συνελευση ονοματα δεν εχουν να τους κραξει ολο το αμπελακι βγαλτα στη φορα ρε στελιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/14 04:13

      ποια ηταν η ρουμανα που ψηφησε στη Γ/Σ ετεροδημοτησα του ΤΣΑΒΕΣ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος30/5/14 09:36

    Ζητω ο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ,ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΙΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
    ΖΗΤΩ Ο ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/5/14 09:43

    Οτι καλυτερο μπορουσε να γινει για την ομαδαμας και για την Σαλαμινα.
    Μπραβο στην οικογενεια Σπανοπουλου,που παρα την αντιθεση ορισμαινων ανεγκεφαλων,ο Σπανοπουλος μας δειχνει την αγαπη του για τον τοπο.
    Σας ευχωμαι καλη αρχη στο εργο σας κ.Σπανοπουλε και ελπιζω να επεκταθειτε και σε αλλες δραστηριοτητες για την αναδηξη της Σαλαμινας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/14 12:08

      χμμμ ... για την "ανάδηξη" ή την ... δήξη της Σαλαμίνας; Όποιος δεν ξέρει τι είναι η δήξη να ψάξει στο λεξικό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/14 01:27

      Πώς με τρελαίνει αυτή η ορθογραφία;

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος30/5/14 10:07

    Ναι ρε χαμένοι, είχε μια φαγούρα ο Σπανόπουλος στο δεξί του αρχ... για την ομάδα που τον ώθησε να την πάρει να την πάει ψηλά
    Κάτσε και να φας επεκτάσεις με μπροστάρη την ομάδα και την προδοτική διοίκηση
    Παπαθεοχάρης είναι αυτός ποιον θα εξυπηρετούσε; Το συνεταιράκι του βέβαια
    Φάτε τώρα κι αναπνεύστε μαλάκες καρκίνο στα Αμπελάκια και σ' όλη την Σαλαμίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/14 13:48

      Είναι παράξενο που τον καρκίνο τον έφερε εν μία νυκτί ο Σπανόπουλος και 40 χρόνια που έχουμε ναυπηγεία είχαμε την υγειά μας. Παράξενα πράγματα ρε παιδί μου.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος30/5/14 10:50

    Καρκινο να βλαλεις εσυ μαλακα.
    Εμεις θελουμε να εχουμε ομαδα και ανσπτυξη στην Σαλαμινα εσεις εκει παικτε το πουλακι σας οικολογοι κουραμπιδες οπισθοδρομικοι..
    Μπραβο στην οικγενεια Σπανοπουλου για το ενδιαφαιρων τους για αναβαθμηση του νησιου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/14 12:13

      Τη γλύστρα των 12 στρεμμάτων για την ανέλκυση και διάλυση των σαπιοκάραβων την λες αναβάθμιση του νησιού;
      Μπράβο σου!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/14 13:52

      Εσυ τι πρωταση εχεις εκτος απο να λες οχι σε ολα χωρις να προτηνεις τιποτα.
      Εχει λεφτα και κανει,εσυ τη εχεις εκτος απο οχι;τιποτα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/5/14 16:01

      ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΚΟΥΤΟΝΙΕΡΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΖΕΙΣ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/6/14 01:31

      Σχολείο πήγατε ποτέ, γιατί από ορθογραφία ...

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος30/5/14 10:56

    Μπραβο στον Αμπελακιακο και σε ολους τους φορεις που καταφεραν να βγαλουν τους Σπανοπουλους για να παει μπροστα η ομαδα μας,αφηστε τους μιζερους να λενε τις κακιες τους.
    Κυριε Σπανοπουλε αλακτετα ολα,οχι μονο στην ομαδα αλλα και στο νησι μονο εσεις μπορειτε,γιατι δειχνετε αγαπη για την Σαλαμινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος30/5/14 11:03

    Nα μας δείξει ο Σπανόπουλος τις κατασκευαστικές άδειες που έχει για τις προβλήτες, τα μπαζώματα, τις κατασκευές και την αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος.
    Να μας πει ο Σπανοπουλος γιατί έχει επεκταθεί σε χώρο που είναι χαρακτηρισμένος αστικό πράσινο.
    Να μας αποδείξει ο Σπανόπουλος ότι είναι νόμιμος και ότι πληρώνει τις υποχρεώσεις του στο δήμο.
    Να μας πει πόσα πλήρωσε για τέλη ρύπανσης και τέλη κοινόχρηστων χώρων.
    Να μας πει ο Σπανόπουλος για το διαλυτήριο που ετοιμάζει στο Πέραμα.

    Σπανόπουλε, ο Τσαβαρής και τα λαμόγια που σου κράταγαν τσίλιες πήραν δρόμο.
    Ήρθε η ώρα να πληρώσεις τις αμαρτίες σου.
    Θα πάρεις και συ δρόμο αφού πληρώσεις τους τζερεμέδες σου.
    Κανένας αμπελακιακός δεν πρόκειται να σε σώσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος30/5/14 13:01

    Ειστε απολιτιστοι δεν θελαιτε να γινει η Σαλαμινα επιτελους ενα νησι που να τα εχει ολα και για να τα εχει πρεπει αυτοι που εχουν χρημα και θελουν να επενδυσουν να το κανουν.
    Ναι στα ναυπιγεια ναι στα ιχθυοτροφεια ναι στην τουρλα ναι στον αμπελακιακο ναι σε ολα.
    Αρκετα μας κουρασατε μια ομαδα απο βλακες που μας το παιζουν οικολογοι,ταχα μου.
    Ναι στους σπανοπουλους στους νταμαραδες στους πλουσιους.
    Εσεις οι οικολογοι της σφαριαρας αντε να καθαρισετε κανε να χαντακι απο κουτια και καντε και καμια βολτα και εκτος Σαλαμινα μπας και ερθει η αναπτυξη στο νησι και μετα ελατε και σεις να τα απολαυσετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος30/5/14 20:29

    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος30/5/14 22:29

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΔΙΑΠΛΕΓΜΕΝΟΙ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΛΑ ΜΙΑ ΣΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΕΝΙΟΤΕ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ! ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΛΙΒΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ –ΑΝΩΝΥΜΑ ΦΥΣΙΚΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΧΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ. ΔΕΝ ΤΗ ΡΥΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΤΑ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΩΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΚΗ…!
    ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ (ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ) ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ Α Η ΤΗ Β ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/5/14 14:41

      Nα μας δείξει ο Σπανόπουλος τις κατασκευαστικές άδειες που έχει για τις προβλήτες, τα μπαζώματα, τις κατασκευές και την αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος.
      Να μας πει ο Σπανοπουλος γιατί έχει επεκταθεί σε χώρο που είναι χαρακτηρισμένος αστικό πράσινο.
      Να μας αποδείξει ο Σπανόπουλος ότι είναι νόμιμος και ότι πληρώνει τις υποχρεώσεις του στο δήμο.
      Να μας πει πόσα πλήρωσε για τέλη ρύπανσης και τέλη κοινόχρηστων χώρων.
      Να μας πει ο Σπανόπουλος για το διαλυτήριο που ετοιμάζει στο Πέραμα.

      Σπανόπουλε, ο Τσαβαρής και τα λαμόγια που σου κράταγαν τσίλιες πήραν δρόμο.
      Ήρθε η ώρα να πληρώσεις τις αμαρτίες σου.
      Θα πάρεις και συ δρόμο αφού πληρώσεις τους τζερεμέδες σου.
      Κανένας αμπελακιακός δεν πρόκειται να σε σώσει..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/5/14 14:46

      σε λιγο να δω τι θα λες οταν καταλαβεις τι παιζετε με ολους πρωην και νυν.......

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος1/6/14 13:56

    ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΦΙΝΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΕΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ
    ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ .ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ
    ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/6/14 14:06

    χασαμε μια φουσκα φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.