Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Μαΐ 2014

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας πραγματοποιεί ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ για ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας πραγματοποιεί ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ για ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ στα πλαίσια του προγράμματος ΛΑΕΚ 1-25 και απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε όλους τους εργαζόμενους.
Τα σεμινάρια θα είναι συνολικής διάρκειας 40 ωρών. Η ημερήσια διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι 4 ώρες, συνήθως απογευματινές.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
-Θεωρίες και τεχνικές διαπραγματεύσεων για υψηλές πωλήσεις.
-Πρακτικές εφαρμογές για σωστή εξυπηρέτηση πελατών και για αύξηση των πωλήσεων.
-Πωλήσεις, τεχνικές διαπραγμάτευσης.
-Σωστή εξυπηρέτηση και συμπεριφορά.
-Γλώσσα σώματος.
-Εξυπηρέτηση του πελάτη.
-Υγιεινή και ασφάλεια στον χώρο εργασίας, πυρασφάλεια, αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών.
-Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων ΕΦΕΤ.
Στόχος των σεμιναρίων είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των επιχειρήσεων σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης και εξειδίκευσης, μέσα σε μια περίοδο αυξημένου ανταγωνισμού.
Οι θεματικές ενότητες των σεμιναρίων δύναται να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κλάδου δραστηριότητας των εργαζομένων και την ανάγκη ανάπτυξης και διεύρυνσης των επαγγελματικών δεξιοτήτων.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
-Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
-Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος (για πιστοποίηση του ΑΦΜ)
-Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ
-Φωτοτυπία του βιβλιαρίου ασθενείας στην σελίδα που φαίνεται ότι είναι θεωρημένο για το έτος 2013.
-Φωτοτυπία βιβλιαρίου τραπέζης.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014.
Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας από τις
9.00 π.μ-13.00 μ.μ και 18.00 μ.μ-20.00 μ.μ και στο τηλέφωνο 2104651464

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/5/14 07:53

    Kα ΝΑΝΝΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΛΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΉΤΑΝΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/5/14 08:17

    ΠΡΟΣΟΧΗ’’’’’’΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
    ME AUTO ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΈΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΤΩΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΔΑΣΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΈΛΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Περίπου 15 χρόνια μετά την πρώτη προσπάθεια για την κατάρτιση δασικών χαρτών και 4 χρόνια μετά την επανεκκίνηση της προσπάθειας έχει ολοκληρωθεί λιγότερο από το 1%. Σε λίγες μέρες, το υπουργείο Περιβάλλοντος αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή ένα νέο δασικό σχέδιο νόμου, το οποίο μάλιστα θα προωθηθεί ως κατεπείγον.
    Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της «Καθημερινής», αν το νομοθέτημα παραμείνει στη μορφή που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση τον περασμένο Σεπτέμβριο, απειλεί να ακυρώσει τη μέχρι τώρα εργασία επί των δασικών χαρτών, η κατάρτιση των οποίων είναι υποχρέωση έναντι του Μνημονίου.
    Από τα επίσημα στοιχεία της «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογραφήσεις» (ΕΚΧΑ), που δημοσιεύει η εφημερίδα, μέχρι σήμερα έχουν κυρωθεί (μερικώς ή συνολικά) 52 δασικοί χάρτες, που αντιστοιχούν συνολικά σε 1,1 εκατ. στρέμματα ή το 0,84% των δασικών χαρτών της χώρας. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων πρόκειται για μικρούς δασικούς χάρτες. Επίσης έχουν καταρτιστεί 477 δασικοί χάρτες, που αντιστοιχούν σε έκταση 12,2 εκατ. στρεμμάτων (και στο 9,29% του συνόλου), αλλά δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία κύρωσής τους από το Δημόσιο. Υπό κατάρτιση βρίσκονται οι χάρτες για ακόμα 46 εκατ. στρέμματα δασικών εκτάσεων (35,35% του συνόλου), ενώ υπό ανάθεση (σε ιδιώτες μελετητές) βρίσκονται οι χάρτες που αντιστοιχούν σε ακόμα 15,4 εκατ. στρέμματα (11,69% του συνόλου). Όπως υποστηρίζουν στελέχη της ΕΚΧΑ, σύντομα θα αναρτηθεί μεγάλος αριθμός δασικών χαρτών της Αττικής.
    Η καθυστέρηση στην υπόθεση των δασικών χαρτών αποδίδεται εν μέρει στο γεγονός ότι το σχέδιο νόμου που έδωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο το υπουργείο Περιβάλλοντος σε διαβούλευση προωθούσε σημαντικές αλλαγές στο ποιες περιοχές καλύπτονται από τη δασική νομοθεσία. Το νομοσχέδιο πρότεινε ουσιαστικά την κατάργηση της προστασίας των χορτολιβαδικών εκτάσεων, που έχουν σημαντικό ρόλο και οικολογικό ενδιαφέρον, αλλά είναι ταυτόχρονα περιζήτητες για οικονομική εκμετάλλευση. Αλλάζοντας όμως τον ορισμό των εκτάσεων που καλύπτει η δασική νομοθεσία, το ΥΠΕΚΑ έθετε υπό αμφισβήτηση και τη διαδικασία κατάρτισης των δασικών χαρτών.
    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή με σκοπό να ψηφιστεί μέσα στον Ιούνιο, κλείνοντας το νομοθετικό «τρίπτυχο» αιγιαλός - χωροταξία - δάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.