Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιουν 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

«Tο  Σωματείο  «Στάση Ζωής»  και   το  Κοινωνικό  Ιατρείο  Αλληλεγγύης  Σαλαμίνας (Κ.Ι.Α.Σ.) δίνει μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στη μεγάλη συναυλία του Βασίλη  Παπακωνσταντίνου»
Οι συνηθισμένοι άνθρωποι είναι εκείνοι που κάνουν τη διαφορά… Στην  αλληλεγγύη στην προσφορά και στην κοινωνική εγρήγορση».
Με αυτό το σύνθημα   το  Ανθρωπιστικό  Μη  Κερδοσκοπικό  Σωματείο  «Στάση  Ζωής» και  το  Κοινωνικό  Ιατρείο  Αλληλεγγύης  Σαλαμίνας διοργανώνει μεγάλη φιλανθρωπική  συναυλία το  Σάββατο   16 Αυγούστου  2014  και ώρα 9.15 στο Ευριπίδειο θέατρο Σαλαμίνας.
Έχοντας στο πλευρό μας   τον    Βασίλη  Παπακωνσταντίνου  μαζί  με  τους: (Αντρέα Αποστόλου – πιάνο Στέφανο  Δημητρίου – ντραμς Βαγγέλη  Πατεράκη – μπάσο Μαίρη Μπρόζη – βιολί/τραγούδι Γιάννη  Αυγέρη – κιθάρα / φωνητικά Φρόσω  Στυλιανού – τραγούδι /φωνητικά Γιάννη  Δίπλα –επιμέλεια φώτων Αλέκος  Μπίτος – επιμέλεια ήχου Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου)    που δίχως δεύτερη σκέψη δέχτηκαν να συμμετάσχουν στη συναυλία δημιουργούμε ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ     μία ατμόσφαιρα γιορτής επιδιώκοντας την επαφή και την επικοινωνία μέσα από τα τραγούδια.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κουβαλάει πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του με σπουδαίους συνθέτες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης ο Μάνος Λοίζος ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Νικόλας Άσιμος μεταξύ άλλων και έχει τραγουδήσει ποιητές όπως ο Τάσος Λειβαδίτης ο Νίκος Καββαδίας ο Αλκης Αλκαίος ο Κώστας Καρυωτάκης αλλά και σπουδαίους στιχουργούς όπως ο Κώστας Τριπολίτης και ο Οδυσσέας Ιωάννου.
Με μια φωνή που ηχεί μοναδικά τρυφερή και άλλες στιγμές ανατριχιαστικά εκρηκτική με την γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία ξέρει να στήνει πάντα συναυλίες που στάζουν ιδρώτα και έχουν κάθε φορά απρόβλεπτο χαρακτήρα.
“Πάντα εδώ...” όπως δηλώνει και ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας που θα τον φέρει ξανά σε επαφή με το αγαπημένο του κοινό στις 16  Αυγούστου  2014  στο Ευριπίδειο  Θέατρο  Σαλαμίνας  μέσω του  Σωματείου  «ΣΤΑΣΗ  ΖΩΗΣ».
Ο πλέον αγαπητός συναυλιακός καλλιτέχνης των τελευταίων σαράντα χρόνων διατηρεί σταθερά δυνατή την φλόγα της σκηνικής του παρουσίας και μας προσκαλεί σε μια συναυλία  που θα  προσφέρει  συγκίνηση και δυναμισμό εκτόνωση και σκέψη.
Αυτή η πρωτοβουλία είναι μία συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής που μας θυμίζει ότι η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας.
Μέρος  των  εσόδων της  βραδιάς θα διατεθούν στο  Κοινωνικό  Ιατρείο -  Φαρμακείο  Αλληλεγγύης  Σαλαμίνας γιατί   η υποστήριξη του μέσω παρόμοιων εκδηλώσεων είναι καθοριστική για την απρόσκοπτη συνέχεια του κοινωνικού έργου του.
Το  Κοινωνικό  Ιατρείο – Φαρμακείο  Αλληλεγγύης   Σαλαμίνας  που  ΟΛΟΙ  πλέον  γνωρίζετε  στο  Νησί με δωρεάν παροχή ιατροφαρμακευτικής και  οδοντιατρικής  περίθαλψης στους  ανασφάλιστους  συνανθρώπους  του  νησιού  μας αποτελεί  απάντηση για  μας  στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης αντίσταση στην παθητικότητα και μοιρολατρία καθώς και ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/6/14 00:55

    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/14 00:59

    Δεν τους αξιζουν χιλια μπραβο, τους αξιζουν ενα εκατομμυριο μπραβο καθως η αγαπη ολων μας και ο σεβασμος για το εργο που κανουν στο νησι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/6/14 09:02

    KANOYN SVSTH DOYLEIA EMENA ME BOHUHSANE PARA POLLES FORES ENA MEGALO EYXARISTO SYGXARHTHRIA STA PAIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/6/14 11:24

    Μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να δώσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/6/14 07:46

    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/6/14 13:07

    Nα βλεπουνε ωρισμενοι το εργο που κανουνε εκει αξιζουνε πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/6/14 01:26

    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/7/14 09:25

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΣΧΕΤΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣ ΠΑΝΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/7/14 09:26

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΣΧΕΤΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣ ΠΑΝΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.